Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po ktg i uwaga mam podobno regularną akcję skurczowa
tylko ja nic nie czuje
Straciatellaa, Black_Lilith, MonisiaK, Lutyska, Ciążowa_Gapsy, Pau.Em, malami91, Sylllwus, Pepper, baranosia, MałaMała, kjt91, Ika..., Nadzieja22, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Gratuluję nowym Mamusiom!!!
Ja dziś musiałam zostawić Przemcia na patologii. Ma żółtaczkę i spadł z wagi , a w tym walniętym szpitalu nie można być z dzieckiem. Chyba nie muszę Wam mówić co się ze mną dzieje. Nawet nie mam już czym płakać. Leży tam biedny sam, bez cycusia ;(
Do tego jestem dalej chora, crp bardzo wysokie, więc na antybiotyku.
Nie chce mi się żyć! ;(
Kochana domyślam się co czujesz, rzeczywiscie bardzo dziwne te zasady w tym szpitalu. U nas pdzywozili inkubator z lampami do sali i dokarmiali mm zeby jak najwiecej dziecko w nim lezalo.
Wiesz moze ile musi lezeć pod lampami?
Co do reszty zaraz nadrobie bo widze ze pojawilo sie sporo nowych dzieciaczkow! -
Wszystko zależy od tego na jakiego lekarza się trafi. My gorzej nie mogliśmy. Nie mam siły nawet tego komentować.
Z 90ml z jednej piersi od wczoraj ledwo 60ml z obu. Przez właśnie "super" panią dr i związany z tym stres! Nie zostawię tego bez konsekwencji jeśli starczy mi sił.
Edit jak się potem okazało bilirubina 14,1 czyli tak naprawdę jeszcze nawet nie do bezwzględnego naświetlania! Tłumaczyła się lekarka, że może się coś zacząć dziać bo ja chora, a tam kuźwa leży z dziećmi z zapaleniem płuc! No comment...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 13:23
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczko jeśli starczy Ci sił to oczywiście postaraj się wyciągniąć konsekwencje, ale póki co nie stresuj się bo jak piszesz wszytko to wpływa na laktację. Swoją drogą nieludzkie zasady że Ciebie wylisali a Przemusia nie
trzymam kciuki żebyście jak najszybciej mogli się tulić w domu :*
Ewelcia85 to ciekawe z tymi skurczamiale może to jakiś niewyczuwalny zwiastun właściwej akcji!
Ciążowa_Gapsy u mnie też jutro ciąża donoszoną więc już robię wielkie plany gdzie pójdę i co zrobię
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Wszystko zależy od tego na jakiego lekarza się trafi. My gorzej nie mogliśmy. Nie mam siły nawet tego komentować.
Z 90ml z jednej piersi od wczoraj ledwo 60ml z obu. Przez właśnie "super" panią dr i związany z tym stres! Nie zostawię tego bez konsekwencji jeśli starczy mi sił.
Edit jak się potem okazało bilirubina 14,7 czyli tak naprawdę jeszcze nawet nie do naświetlania! Tłumaczyła się lekarka, że może się coś zacząć dziać bo ja chora, a tam kuźwa leży z dziećmi z zapaleniem płuc! No comment...
Ja pamiętam mnie też z synkiem położyli z dziećmi chorymi na zapalenie płuc. .. po 3 dobach na szczęście nas wypisali bo bym na własne żądanie wyszła. -
nick nieaktualnyBumbum, ledye, reni!!! Caluje wasze dzieciaczki i gratuluje mamusiom bylyscie bardzo dzielne!
Kropeczko a co by sie stało gdybyscie natrafili na innego lekarza? Bilburina jednak jest dośc spora, u nas przu 11 naswietlali 11 godzin.
Pepper gratuluje donoszonej ciaży, jeśli w takim tempie bedziemy rodzic to duze prawdopodobienstwo ze u ciebie tez zacznie sie akcja majac na uwadze ze rodza sie teraz same dziewczynki.
Ewelcia trzymam kciuki za bezpolesny porod w takim razie, chociaz to noe możliwe.
Baranosia, straciatela trzymam kciuki na wizytach! Jak ja bym chciała wrocic do tych chwil i przezyc jeszcze raz ten moment w ktorym miqlam ostatno skurcz i urodziłam Robaczka!Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ajajaj, nie przespałam nocy. Wszystkiego to chyba z 2,5 godziny między pierwszą a 3.30. Chyba ta dzisiejsza wizyta wywołuje u mnie takie ogromne emocje. Za to skurcze minęły. Zobaczymy, co przyniesie KTG.
KaroKaro, dokładnie! Ja jutro mam kosmetyczkę i wieczorną kolację, w piątek fryzjera... później ewentualnie mogę rodzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny