Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Łucja wita sie na swiecie, 3580g, 54cm, obolala ale szczesliwa Mama! Cc
Papapatka, baranosia, Pepper, malami91, KaroKaro, Ciążowa_Gapsy, MonisiaK, Ewelcia85, Black_Lilith, MałaMała, Mambella, patuniek86, ej_est, Moniiiikaaaa, bbeczka91, Kolorowaola, Sylllwus, kjt91, -Mamunia-, Pau.Em, Lutyska, Mila_85, artemida27, Kropeczka85, symbolica, Jonesey, Karola94c, Nadzieja22, Lady_E, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Sisi i buziaki dla malutkiej
Lady_E ale cię wymęczyli a z Blanki niezły uparciuch , najważniejsze zejesteście już razem:)
A ja mam jakąś depresje , ciągle płacze bo jjestem juz zmęczona tą ciążą i czuję się okropnie z tym ze u mnie nic się nie dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:10
Karola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiSi gratulacje
Ewelcia głowa do góry. Już jesteś na końcówce więc jeszcze tylko chwila i będziesz tulić maleństwo :*
Choć rozumiem Cię doskonale bo sama najchętniej już bym się rozpakowała....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Agatka też wita wszystkichurodziła się dziś o 15:48, 3000g, 52cm.
Niestety ccale nie było wyjścia innego..
Małą mi zabrali na nocwięc mam duzo czasu i opiszę Wam za chwilę jak to było.
baranosia, Lutyska, Kolorowaola, Straciatellaa, Kropeczka85, MałaMała, Black_Lilith, KaroKaro, patuniek86, malami91, Pepper, Nadzieja22, Ciążowa_Gapsy, bbeczka91, ej_est, Lady_E, 83xxx, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia85 ja tez szaedam sie po mieszkaniu i marudze mezowi ze juz tez mam dosc ciazy juz wszystko mnie drazni... juz spodnie dresowe mnie uwieraja
a od dluzszego czasu ocieraja o,rany laparoskopowe... boli i wszystko inne drazni juz
tez juz mam dosc...
12/02/2019
SZYMEK
-
Lady E, Artemida i Sisi Gratulacje dziewczyny!!!
Dokładnie dzieci karmione piersią trawią bezresztkowo i mogą być rzadziej kupy.. ale te kupy są zazwyczaj takie miękkie, płynniejsze... Na mleku modyfikowanym znowu mogą być zaparcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 22:07
-
Sisi gratulacje! Dzielna Mamusia!
Artemida witam Agatkę w jej imieninki na świecie! Niech się zdrowo chowa! A pisaliśmy, że byłoby fajnie gdyby dziś się urodziła i zobacz
Ewelcia Kochana i tak dzielna jesteś w tym wyczekiwaniu :* wierzę, że ten płacz to zmiana hormonów przed samym porodem i tego życzę z całego serca. Jeszcze troszkę Kochana. :*
Wszystkim Wam Dziewczyny , które jeszcze w dwupakach życzę aby wszystko było sprawnie i szybko. Ciężko zapewne troszkę Wam się czyta na wątku już o dzieciowych sprawach. Niebawem wszystkie będziemy pisać o kupkach i karmieniu :*Moniiiikaaaa, artemida27 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc