Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa, gratulacje!
Pepper, może lepiej w takim razie.Dla malutkiej każdy dzień w brzuchu cenny, więc jeżeli dasz radę to chyba najlepsze rozwiązanie.
Monisia, jeszcze się męczysz bidulku... Na pewno już niedługo.
Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa, gratulacje!
MonisiaK, nieustannie trzymamy kciuki!
Pepper, kawał kobietki Ci rośnie.
Artemida, mój mały też na początku był bardzo ospały. Ciężki poród, żółtaczka, musiał dojść do siebie. W ogóle nie wykazywał chęci do jedzenia. Po powrocie do domu jakby go olśniło.Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonisiaK kochana super walczysz! Ja wiem że to czekanie do przyjemnych nie nalezy, ale jesteście praktycznie na finiszu.
Dawaj znać jak postepy o ile bedziesz w stanie.
Sisi swietnie sobie radzisz, o laktacje sie nie martw, w domu bedziesz na spokojnie mała przystaeiała bez stresu. -
Makowa_Panna witamy Zuzię na świecie!
MonisiaK jesteśmy z Tobą! Jest już coraz bliżej do spotkania z Maluszkiem :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnySiSi111 wrote:Dziewczyny jak pradzilyscie sobie z laktacja po cc, Mala nie chce ssac, a ja pobudzam piersi laktatorem ale od cc mika trzecia doba a mi sladowe ilosci siary sie pokazuja, corcia dokarmiana mlekiem bo musi cos jesc. Ale nie wiem już sama co robic:(
Monisia walcz,kciuki!
Makowa gratuluje;*SiSi111 lubi tę wiadomość
-
Papapatka, myślę,że dobrze robisz, że stawiasz granicę. Ja mam teraz dokładnie to samo z moją siostrą. To bardzo bardzo trudne, bo to w końcu najbliżsi. Ale trzeba. Bardzo pomaga myśl, ze robisz to też dla dziecka. Ja sobie to też powtarzam, kiedy zaczyna brakować sił. A później zobaczysz, ze nie robisz to tylko dla dziecka, ale też dla siebie - dzięki dziecku. Trzymaj sie Kochana jestem z Tobą, jakoś tak się nam drogi skrzyżowały teraz.
Papapatka lubi tę wiadomość
-
Pepper wrote:Dzień dobry
Chciałabym napisać dziś dobra nowinę ale widocznie czekam na Karolehihi
Otóż od rana pojechałam do szpitala ze skierowaniem. Wszystko szło sprawnie. Ja się już nastawilam na ta cesarkę. A tu dr mówi, że mała super 3700 juz, przepływy dobre, ktg super no i spojenie łonowe się zatrzymało to może poczekamy do tego 15 lutego to dzidzia będzie starsza i bezpieczniej. No chyba ze wole amniopunkcje i na podstawie badania płynu owodniowego zbada dojrzałość płucek.
Ja oczywiście, że chyba lepiej poczekać tydzień i wypisałam się bo leżeć w szpitalu i czekać tydzień to ja już wolę w domu. Fakt, że ledwo chodzę i sprawia ki to ogromny ból ale wytrzymam. Za tydzień mała pewnie będzie ważyć 4 kg
Także jestem bardzo zmęczona psychicznie ale trochę spokojniejsza ze dziecko wyjmą starsze. O ile nie zacznę sama rodzic
Także dziewczyny ja jeszcze w dwupaku
Ps. Karola do zobaczenia
Może naprawdę nasze łobuzy na siebie czekają, mnie kość ogonowa pobolewa i brzuch twardniejeale to normalne chyba już u mnie hehe
PS. Kochane ja całkowicie z innej beczki, jakich podkładów do twarzy używacie ? (bardziej chodzi o te kryjące)oraz szukam nowego tuszu do rzęs, bo mój już się znudził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 17:43
-
Karola94c wrote:Może naprawdę nasze łobuzy na siebie czekają, mnie kość ogonowa pobolewa i brzuch twardnieje
ale to normalne chyba już u mnie hehe
PS. Kochane ja całkowicie z innej beczki, jakich podkładów do twarzy używacie ? (bardziej chodzi o te kryjące)oraz szukam nowego tuszu do rzęs, bo mój już się znudził
Podkłady to różnie, ja bardzo lubię Rimmel Wake me up, ale w zasadzie kupuję różne w zależności od pory roku.Natomiast tusz to tylko jeden - L'Oreal So Couture, So Black - jest genialnyKarola94c lubi tę wiadomość
-
Karola94c ja podkłady mam aktualnie dwa, bourjois healthy mix i on jest taki raczej średnio kryjący, a drugi już taki dość kryjący to revlon colorstay.
Tuszu już od dawna używam eveline volumix fiberlast srebrny bardzo mi przypadł do gustu a do tego jest taniKarola94c lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Monisia trzymam kciuki nieustannie! Życzę dużo siły Kochana, już niedługo!
Makowa witamy Zuzinkę na świecie!!! :*
Gapsy, Patka współczuję problemów z najbliższymi.Ludzie, ludziom gotują taki los...i to tak bliscy sercu.
Artemida nie chciałabym Cię straszyc, ale u nas właśnie tak to wyglądało , a dwa dni później powrót do szpitala z żółtaczką. Mam nadzieję, że u Was jednak będzie inaczej! Przystawiaj jak najwięcej żeby dużo jadła i się wyprozniala. Powodzenia! :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Karola, a ja bodajże Rimmel. Chyba 15/20 zł z Rossmanna, na moją studencką kieszeń, ale naprawdę fajnie kryje i nie jest za ciężki.
Co do rzęs to byłam sobie zrobić hennę na brwiach i rzęsach. Żeby w porodzie i połogu czuć się OK gdy nie będę się malować. Podkładu mało używam bo ciąża mi pięknie wygładziła skórę - pytanie co w połogu. A jutro, jeśli w nocy nie urodzę, idę do fryzjeraKarola94c lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nasz syn urodził się 16.19 z waga 3470 i 56 długi
Nie obyło się bez komplikacji... Urodził się fioletowy, owinięty pępowiną, zabrali go na obserwacje bo ma jakiś wysiłek oddechowy, do tego grzeją go pod lampami...
Ja leżę na porodowej bo straciłam sporo krwi, nie udało się też urodzić całego łożyska.
Mieliśmy przeboje ale dobrze ze to juz za nami-Mamunia-, Kropeczka85, Nadzieja22, malami91, Pepper, Ciążowa_Gapsy, Ika..., EBa, Pau.Em, MałaMała, baranosia, Mambella, Moniiiikaaaa, ej_est, artemida27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja uzywam podkladu z ingrid kosztuje 10 zl, kryje rewelacyjnie, niestety twarz sie po nim siweci. A z maskary mam jakas z golder rose za 20 zl, ogolnie jestem zwolenniczka mac factor 2000 calorie i gdy juz byly w promocji to mi wody odeszły.
Teraz dobijam siebie ich resztkami.
Ech życie....
W pepco slyszałam ze jest tyle wyprzedaży na ciuszki dla maluszka ze coś cudownego, szkoda tylko że ie ma mi kto z dzieckiem zostac. Bi wybudza mi sie co trzy godzinki...
Monika super Gratki, szkoda ze z takimi przebojami, dochoddzie do siebie. A tetno dziecka sprawdzali? Ja sie strasznie bałam tej pepowiny na szyi.
Kochana całuje
Może jakies zdjecia Maluszkow?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 18:30
Karola94c lubi tę wiadomość