Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
MonisiaK wrote:Hej dziewczyny jeszcze chciałam napisać żebyście każdą infekcję leczyły.. Ja w sumie. Byłam chora prawie miesiąc... I teraz trochę obwiniam się o stan synka...
Mały cały czas na neonatologii, chodzę go karmić i tulić... Pewnie nasz pobyt się wydłuży więc Black_Lilith czekam na Ciebie
Ja leczę infekcję, zgodnie z Twoim zaleceniem, więc trochę to jeszcze potrwaWspółczuję, że nie masz synka przy sobie, ale wiadomo, ze to dla jego zdrówka wszystko.
Jak będziesz miała moment to napisz jak tam po remoncie w Orłowskim
-
Sylllwus gratulacje
Baranosia ja mam wizytę za tydzień i potem zobaczymy kiedy. Do tej pory nic gin nie mówił co potem, więc okaże się za tydzień.
Black Lilith też oglądaliśmy serial Ślepnąc od świateł i bardzo nam się podobał
My lubimy też Grę o tron i WikingówBlack_Lilith, -Mamunia-, baranosia lubią tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Sylllwus gratulacje
Baranosia ja mam wizytę za tydzień i potem zobaczymy kiedy. Do tej pory nic gin nie mówił co potem, więc okaże się za tydzień.
Black Lilith też oglądaliśmy serial Ślepnąc od świateł i bardzo nam się podobał
My lubimy też Grę o tron i Wikingów
Gra o tron to wiadomo, najlepsza. Czekam na nowy sezon, ma być w kwietniumalami91, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Black_Lilith wrote:Gra o tron to wiadomo, najlepsza. Czekam na nowy sezon, ma być w kwietniu
Sylwus gratulacje! jak dzieciaki pójda spac to zaktualizuje listeNadzieja22, -Mamunia-, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Powiem szczerze stresuje się tą całą akcją porodową, ale przynajmniej teraz wiem na co zwracać uwagę
The Fall fajny serial oglądałam już dawno choć za tym aktorem nie przepadam. Ja aktyalnie oglądam drugi sezon True Detective i średnio polecam, sezon pierwszy dużo lepszy zobaczymy jak trzeci. Ogólnie uwielbiam seriale i oglądam ich sporo choć ostatnio dużo mniej bo wieczorem jak tylko sobie odpalam netflixa albo HBO to nawet nie wiem kiedy zasypiam i oglądam jeden odcinek na 5 razy
Widzę, że nie tylko ja czekam na kwiecieńWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 20:08
Black_Lilith, Nadzieja22, -Mamunia-, Karola94c lubią tę wiadomość
-
ej_est wrote:Dzięki dziewczyny. Powiem szczerze stresuje się tą całą akcją porodową, ale przynajmniej teraz wiem na co zwracać uwagę
The Fall fajny serial oglądałam już dawno choć za tym aktorem nie przepadam. Ja aktyalnie oglądam drugi sezon True Detective i średnio polecam, sezon pierwszy dużo lepszy zobaczymy jak trzeci. Ogólnie uwielbiam seriale i oglądam ich sporo choć ostatnio dużo mniej bo wieczorem jak tylko sobie odpalam netflixa albo HBO to nawet nie wiem kiedy zasypiam i oglądam jeden odcinek na 5 razy
Widzę, że nie tylko ja czekam na kwiecień
O tak, pierwszy sezon True Detective obejrzeliśmy w dwa dni, genialny!-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwus, gratulacje!
Oo ja też czekam na GOT. Oglądaliśmy z mężem całość 3x. Uwielbiam ten serial. Mąż czytał też książkę, ja się jakoś nie mogłam zebrać a teraz to już w ogóle ciężko będzie
.
Z seriali polskich polecam Watahę, Rojsta, Belfer też w miarę ok. Ślepnąc od świateł też oglądaliśmy, ale jakoś nie byłam zachwycona
. Z zagranicznych polecam The Big Bang Theory, dla mnie mega pozytywny serialik
. Greya też oglądałam i czytałam, czego mój mąż nie może znieść
.
MonisiaK, trzymam kciuki za Wasz szybki powrót do domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 20:20
Nadzieja22, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Jej my też czekamy na kwiecień
Dobrze, że mamy hbo go, to mam nadzieję spokojnie sobie obejrzymy
Teraz ponoć długie mają być te odcinki, niby po 80 czy 90 minut jak normalny film.
Opowieści podręcznej oglądałam jakoś na początku ciąży, nie był to za dobry pomysł, bo ryczałam jak głupia, ale pewnie i bez ciąży reagowałabym podobnie -
nick nieaktualny
-
Właśnie Wataha i Belfer też spoko
Pepper mąż coś ostatnio mówił o Juliuszu, chyba trzeba obejrzeć-Mamunia-, Pepper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWatahe widziałam i mogę polecić i Rojst też mi się podobał, ale to chyba tyle jeśli chodzi o polskie seriale bo mało oglądam, ciężko mi się do nich przekonać.
Ja na pewno mogę polecić Sharp Objects, Big Little Lies, Westworld, Opowieść Podręcznej, Stranger Things, Dark, The Crown, Black Mirror, Top of the lake...to z takich co mi na szybko do głowy przychodzą
Jeszcze Mindhunter, Manhunt: Unabomber ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 20:34
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
O seriale. Uwielbiam hehe
Przed porodem oglądaliśmy fajny polski serial Kruk szepty słychać po zmroku. Fajny mroczny.
Got uwielbiam, też czekam na nowy sezon. Muszę męża przekonać do tego serialu i może kiedyś sobie obejrzymy od początku.
Teraz oglądamy Watahę, Chylke już obejrzeliśmy i spoko choc książka bardziej mi się podobała (choć temat Mroza jest kontrowersyjny). Ostatnio polubiliśmy polskie seriale tylko ciężko wszystkie dialogi zrozumieć.
Właśnie polecacie Netflixa? Tylko czy ja czas będę mieć na oglądanie...
malami91, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Super ze piszecie o skurczach,to cenne dla mnie info! Nie wiedzieć czemu mój lekarz mówi, że u nas zacznie się od wód... może z powodu rozwarcia?
Po prysznicu dostałam tak nagłego i przeszywajacego bólu w pachwinie ze zgiełku się w pół z krzykiem...