Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda, moja ma dzisiaj 3 tygodnie i waży 4170
Pau Em super sesja, macie extra pamiątke
Malami ja chyba będę się osłaniać, albo iść w odosobnienie, aczkolwiek jestem za tym aby każda mama miała w tym zakresie swobodę, więc jesli będziesz chciała to niczym się nie przejmuj tylko karm. Ja mam bardzo duże przebarwienia na piersiach (brązowy kolor wokół sutków) i chyba dlatego trochę się wstydzę :pPau.Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa raczej cycka w miejscu publicznym nie wyjme.
Straciatella trzymam kciuki!!
Baranosia masz uparciuszka!
Pauem super sesja, Twoj rzeczywiscie sie do zdjecia usmiechał? Ja się dziwie ze te dzieci tak ślicznie spią w trakcie sesjiPau.Em lubi tę wiadomość
-
Papapatka wrote:Dziewczyny które zostały dzisiaj same po raz pierwszy jak sobie radzicie?
Nie jest źlemała śpi głównie na moich rękach, cały czas chce jeść. Dwie drzemki w łóżeczku jakie zaliczyła wykorzystałam aby coś zjeść.
Dziś jest marudna i wyjątkowo placzliwa. Oby w nocy było spokojnie.Papapatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaciatella jak Cie puszcza do domu to bede w ciezkim szoku. Mysle ze jak zobacza rozwarcie to nawet jakby to nie byly te właściwe skurcze to dadza oxy i bedziesz miala kruszynke przy sobie
Ciekawe jak tam Monika? Mam nadzieję ze sie nie meczy tylko tuli maleństwo
Pau.Em sliczne zdjecia
Co do karmienia to ja raczej wole isc na ubocze bo i dziecko nie ma wtedy nadmiaru wrażeń i sie lepiej skupiPau.Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny