Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My się też odbijamy.
Patka my też dziś pierwszy dzień sami w domu i calkiem, całkiem. Posprzątane w kuchni, jedno okno umyte i obiad na stole na czas, także sukcesa jak u Ciebie?
Straciatella, Monika czekamy na wieści!
Baranosia, Ciążowa kciuki nieustannie zaciśnięte!
U nas 500g w 11 dni! Hura!
I wędzidełko dziś podcięte, to z jego powodu tak się męczył przy karmieniu! W szpitalu nie zauważyli! No comment!!!!Ewelcia85, Papapatka, Ika..., Lutyska, MonisiaK, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyMamunia- on przez sen robi takie miny:) uśmiecha się, albo jakieś dziurki robi
przez prawie całą sesję spal
Ja nie odbijam:)
U nas 3955g. 70 g od wczoraj - wiem że nie powinno się codziennie ale była położna dziśKropeczka85, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas na wadze łazienkowej wychodzi 4600 już...ciekawe jaki ma błąd
.
W ogóle to Jasio ma chyba skok rozwojowy. 5ty tydzień nam leci, więc to by się zgadzało. Po dzisiejszym wieczorze cycki mi odpadają, a ile przy tym złości i krzyku, szok. Staram się być opanowana, żeby dodatkowo go nie nakręcać, ale momentami wymiękam. Teraz śpi, ciekawe jaka nocka nas czeka. -
nick nieaktualny
-
U mnie znowu zaczynają się rzadkie skurcze, ale delikatne. Pójdę trochę na piłkę, a potem na męża
Straciatella pewnie na placu boju albo już poEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
My też się odbijamy.
Padam, mój synuś w nocy nie chce spać, a córka dziś o 4.30 wstała siusiu - jak mąż do pracy szedł i już nie chciała zasnąć...
Straciatella trzymam kciuki.
Ps. podczytuje kochane cały czas ale po prostu brak chwili nawet, żeby napisać.. Właśnie młody siedzi przy cycu ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Przy moim dodatnim gbs i 50km do szpitala chyba zaraz dopakuję torbę i pojadę
Pamiętaj w miare możliwości relacjonuj Nam przebieg wydarzeń.EBa lubi tę wiadomość
-
No właśnie zero skurczy. Najpierw mała zaczęła mega szaleć, potem zobaczyłam na wkładce więcej śluzu (może kawałek czopa) i po usypianiu synka jak wstawałam z łóżka poczułam po prostu mokro
wkładka mokra, przy podcieraniu lekko różowy papier. Teraz mała mega się wypycha, a ja myślę co tu robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 22:37
-
Gratuluję Wam rozwoju akcji i ... przyznaję, strasznie zazdroszczę. U mnie po nad wyraz aktywnym dniu cisza, tzn. brak jakiegokolwiek rozwoju akcji. Jutro 39+5 i wizyta. Jak myślicie, czego się mogę spodziewać na spotkaniu z ginekologiem dwa dni przed terminem? Czy może chcieć coś wywoływać jeśli wszystko będzie OK? Boję się uziemienia w szpitalu...
-
Baranosia pojechałaś?
Gapsy kto wie co gin wymyśli. Mnie np w dniu terminu do szpitala już będzie wysyłał. Wszystko zależy od sytuacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 23:46
-
nick nieaktualny
-
Jestem na sali porodowej czekam na decyzję. Rozwarcie na palec, wody dalej się sączą, waga małej +/- 3400g
Kropeczka85, Pau.Em, Nadzieja22, malami91, Papapatka, MonisiaK, artemida27, Ciążowa_Gapsy, Ika..., bumbum, Pepper, Black_Lilith lubią tę wiadomość