Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
SiSi111 wrote:Uf tym razem kapiel bez krzyku... co za ulga. Tylko ta chrypka przy placzu mnie martwi, ktos miał takie przygody? Aaa i zlapala pierś bez kapturka wiec jestem happy:)
Kurcze ja wogole nie ogarniam tematu szczepionek, myslalam o tych tradycyjnych ale widze ze przewazaja te skojarzone na forum
Ja właśnie tez ciągle myślę nad tradycyjnymi...
Edit: u nas dzisiaj jeden z lepszych dni. Mąż rano od 7 do.10 dospal z Mala ja w tym czasie ogarnelam pranie i całe mieszkanie. Wreszcie wytarlam kurze na spokojnie. Nawet zjedliśmy razem ciepła zupę, byliśmy na spacerze i ja zaliczyłam dwie drzemki po 1.5 h 😃😃😃. Znaleźliśmy tez czas na ❤. Mąż potem odkurzyl ja pozmywalam, umylam się. Normalnie poczułam ze panuje nad sytuacją.
I na razie jeszcze karmie przez kapturki ale już nie dopajam jej butla. I nie wybudzam na jedzenie (w sumie max przerwa była 3.5 h). Jutro wieczorem ja wazymy przed kapiela zobaczymy jak przybiera. Wczoraj było 4.090 ga u lekrza w środę 3.990 wiec całkowicie ok
. No i 4 z przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 01:04
malami91, Ewelcia85, baranosia lubią tę wiadomość
-
SiSi111 wrote:Uf tym razem kapiel bez krzyku... co za ulga. Tylko ta chrypka przy placzu mnie martwi, ktos miał takie przygody? Aaa i zlapala pierś bez kapturka wiec jestem happy:)
Kurcze ja wogole nie ogarniam tematu szczepionek, myslalam o tych tradycyjnych ale widze ze przewazaja te skojarzone na forum[/QUOT
No ja wybieram tradycyjne 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja sie na początku tez oczyszczala ale potem ja brat zarazil i miala katar. Przy katarze więcej kichala i co jakis czas przy kichaniu cos tam z nosa wylecialo.
Po spaniu dalej cos jakby tam w nosie siedzialo ale mysle ze od suchego powietrza. Musze zainwestowac w jakis nawilzacz bo sama sie budze z suchym gardlem mimo ze przy nocnym karmieniu wodę pije...
Co do szczepień ja tez bede tradycyjne szczepionki brac. Synka tez tak szczepilam wiec nie bede zmieniac. On dobrze je znosil i mam nadzieje ze podobnie bedzie z corcia
Mialam na dzis plan dlugiego spaceru bo w niedziele mam meza wiec starszak moze na rowerze jechac a tu pogoda splatala figla,jakas mzawka pada a w deszczu nie bede spacerowac... -
Mila_85 wrote:A co niby jest nie tak z tymi 6w1?
W ub roku była afera bo okazało się że w niektórych rejonach Polski szczepionki były źle przechowywane.
To o czym piszesz tyczyło się 5w1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 09:24
-
nick nieaktualny
-
Malami91 tylko ze o tych 6w1 jest nie tylko na tej stronie. Radio zet i inne linki reż akurat o tym pisały. Ja wkleilam pierwsze z brzegu. Tez musze czymś zaszczepić. Ale raczej będę szukać chyba tej 5w1 albo te stare.
malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak ubieracie maluchy w domu? Boją już się nasluchalam czy jej nie za zimno. Jak mam przetłumaczyć teściowej że nie rozgrzewa się dziecka. Byliśmy wczoraj u niej w domu koło 22 st. Mała miała body na dlugi i skarpetki. A teściowa pierwsze pytanie jak weszła A czy jej nie za zimno. No kurde małej się tak dobrze spało jak rzadko w dzień. U nas ciężko utrzymać poniżej 23st. A ta oczywiście swoje...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ledy body, spodenki, skarpetki.
Przy starszakiem też tego słuchałam. Był upał on leżał w wózku w samym body i pretensje że skarpetek nie ma i jest nieprzykryty 🙄
Wiecie, miałam nadzieję że drugi syn będzie więcej spał niż pierwszy. A tu to samo. Drzemki po kilka min i nowonarodzony 🙈 -
nick nieaktualny
-
Papapatka wrote:U nas tez body na dl rękaw plus skapertki. W czasie spania to samo plus rożek.
Dzisiaj zobaczyłam ze moje Dziecko całe wypelzlo z rozka w nocy 😑... nie za wcześnie na takie podróże?
Dziewczyny po cc czekacie z sexem do końca połogu? Czy coś wcześniej?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka