Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieciaki sie zmowily, moja wieczorem tez bardzo plakala i chyba nigdy nje dowiem sie dlaczego, na cycu wisiala od 17do 21 juz jesc nie miala sily ale jak ja odstawiam to ryk jakbym ja glodzila. A w nocy spala bardzo plytko, wciaz sie ruszyła i przebudzala. Moze pogoda ma wplyw na te nasze dzieci,mize cisnienie i te wiatry... jestem padnieta
-
Mój też w nocy byl niespokojny tzn. względnie spokojny do prawie 3... karmienie do prawie 4 i potem za godzine obudzony i nie spał od 5 do 8:30 cycki opróżnił a potem oczy jak 5zł..choc widziałam że jest bardzo zmęczony.. już nic nie pomagało, w końcu pozwoliłam mu dwie minuty sie podrzeć znowu na ręce do kangurowania i puścilam jna youtubie "śnieżna noc" - zasnął.. teraz śpi i ja też się raczej położę..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Papapatka jak usg?
Mamy na 15, powoli sie szykujemy, bo to mamy do przejechania całą Warszawę i jeszcze ją chce przebraćprzed wyjsciem.
Od 7 dzisiaj sama nie wiedziała co chce, wziełam ją do innego pokoju, bo Mąż ma dzisiaj urodziny, chociaz tyle chciałam Mu dać w te urodzinyi... jak od 7 ja karminiłam/nosiłam/przewijałam/kremowałam (bo po ym tradziku ma bardzo suchą twarz) tak dopiero teraz zasnęła... 5,5 h Zosia w stanie nie-wiem-czego-chce, a ja w stanie prosze-zabijcie-mnie...
-
Moj dzisiaj jak nie śpi to mamoza totalna , nie odłożę nawet na sekundę ale jak juz pospacerujemy , poprzytulamy się i pocycamy to usypia tak na 1h-1,5h 😴 a ostatnio ma tak ze nad ranem tzn od 2-3 w nocy do jakiejs 5 to spi tak czujnie że nawt ruszenie koldrą go budzi a spi w koszu mojzesza 😳
Wczoraj smiac mi się chcialo bo moj maz nie potrafił Wojtusia uspokoic ( te super moc mam tylko ja 😂) i stwierdził ze w poniedziałek idzie z nim do pediatry 😂😂😂 uswiadomiłam go pokrótce ze takie super spokojne dzieci jak nasze dziewczyny to rzadkość i nic marnemu nie jest a i kazałam mu poczytać o czwartym trymestrze bo ewidentnie niedokształcony ten moj mąż 😜😎 -
kurde naszemu małemu chyba zrobiła się przepuklina pepkowa
dziś przy płaczu ten pępek zaczął sietak uwypuklać dobrze że jesteśmy w czwartek zapisani do chirurga bo kikut też jeszcze nie odpadł... jakoś wszystko nas się czepia jak nie kolki to teraz to, jeszcze w tym tygodniu usg bioderek po naszym miednicowym ułożeniu już się boję
-
Ruda no nie dogodzisz, pewnie jakiś skok rozwojowy ma.. ja to obstawiam u swojego bo już druga noc jakaś mniej przespana i liczę, że to nie będzie norma.
Zawsze jak się pochwali dziecko, że czegoś nie ma np. nie ulewa to następnym razem uleje.. to o nasLepiej nie chwalić dnia przed zachodem..
Amir moja Wero też miała przepuklinę pępkową.. położna jakieś plastry kazala mi kleić, wyrosła z tego, ale pewnie chirurg bardziej obeznany i doradzi. Pępowina też dalej się trzyma..
Papapatka w czwartek u pediatry się okaże.. w sumie w środę młody chwilę z tatą zostanie bo dermatologa odwiedzę. W sobotę idę na usg piersi bo coś tam wyczulam (jakby małe ziarenko pieprzu) i to nie znika nawet jak pierś pusta.
Ewelcia mój mąż spanikowany, że ma z krzykaczem zostać... bo co on zrobi jak mu zacznie płakać. W sumie to on nawet ręce sie go boi brać.. a to nasze drugie dziecko, masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 17:33
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Dziewczyny, jakiś są objawy problemów brzuszkowych? Mały dziś niespokojny, possie trochę pierś, zaczyna się prężyć, krzyczeć, takie napady. To może być kolka?
tak to może być kolka niestety.. mój lubi mieć cycka w buzi jak ma bąki puszczać i nie tylko
MonisiaK lubi tę wiadomość
-
malami91 wrote:Dziewczyny, jakiś są objawy problemów brzuszkowych? Mały dziś niespokojny, possie trochę pierś, zaczyna się prężyć, krzyczeć, takie napady. To może być kolka?