Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Ja zapomniałam zrobić zdjęcie swojego wózka… 🤷🏻♀️
No ja tez zapomniałam zrobić foty samego wózka dla Was więc musiałam wrzucić te niepiękne z nami 😂jaina_proudmoore, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Właśnie mnie strach obleciał o 34 tc na święta 😂😂😂chyba będę wtedy siedzieć i wydawać dyspozycje, albo życie mnie zaskoczy i uda się pierogi usmażyć 💪😍my mamy zawsze podzielone zadania, bo i moi rodzice i teściowa przygotowują potrawy, my swoją część. Poza tym potem jedziemy na druga wigilie do ojca męża. / życzę nam wszystkim, żeby dzieci jak najdłużej siedziały w brzuszkach bo tam im dobrze 🙂💪/ Mój mąż dziś spytał co tak chodzę i cały czas coś sprzątam 🤣- sama nie wiem. Dziś znów mam tryb głodnego. 🙄🙉już mi się obiad marzy… a dopiero po 13. Masakra. 😳 / do mnie przed chwila kurier przyjechał z Lovela. Wczoraj z próbkami kosmetyków. Ja chyba kupię do mycia to co mi koleżanka polecała, z olejem z migdałów można w Rossman nabyć, nazywa się chyba Oilatum baby 🙂
Aneta8, Stokrotka 86, Aga12345, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Właśnie mnie strach obleciał o 34 tc na święta 😂😂😂chyba będę wtedy siedzieć i wydawać dyspozycje, albo życie mnie zaskoczy i uda się pierogi usmażyć 💪😍my mamy zawsze podzielone zadania, bo i moi rodzice i teściowa przygotowują potrawy, my swoją część. Poza tym potem jedziemy na druga wigilie do ojca męża. / życzę nam wszystkim, żeby dzieci jak najdłużej siedziały w brzuszkach bo tam im dobrze 🙂💪/ Mój mąż dziś spytał co tak chodzę i cały czas coś sprzątam 🤣- sama nie wiem. Dziś znów mam tryb głodnego. 🙄🙉już mi się obiad marzy… a dopiero po 13. Masakra. 😳 / do mnie przed chwila kurier przyjechał z Lovela. Wczoraj z próbkami kosmetyków. Ja chyba kupię do mycia to co mi koleżanka polecała, z olejem z migdałów można w Rossman nabyć, nazywa się chyba Oilatum baby 🙂
W rossmanie uruchomiła już program Rossnę, wiec zobaczę
Ja o 13 mam obiad. Właśnie zjadłam gołąbki, które zrobiła mama z ciemnym ryżem. Mniami. Teraz zobaczymy jaki cukierjaina_proudmoore, Aneta8 lubią tę wiadomość
-
W ogóle w czwartek duży sklep w moim mieście szykuje takie wewnętrzne targi i chyba pojadę szukać promocji na rzeczy wyprawkowe. Zawsze to fajniej niektóre rzeczy zobaczyć na żywo. Muszę ogarnąć co potrzebuje jeszcze.
jaina_proudmoore, Aneta8, Aga12345 lubią tę wiadomość
-
Jeżeli chodzi o Święta to ja raczej planuje siedziec spokojnie i za dużo się nie wczuwać w przygotowania. Zwłaszcza że z ta cukrzyca to pewnie wielu rzeczy które lubię nie podjem🙁
Ja też bardzo liczę że maluch urodzi się po 38 tc, ale z cukrzyca może być z tym różnie. Ja nie byłam wcześniakiem ale miałam urodzić się w styczniu a tak mi się pospieszyło że matkę do karetki zapakowali jeszcze w sylwestra 😁Aneta8, jaina_proudmoore, dobuska, Aga12345, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Stokrotka 86 wrote:Jeżeli chodzi o Święta to ja raczej planuje siedziec spokojnie i za dużo się nie wczuwać w przygotowania. Zwłaszcza że z ta cukrzyca to pewnie wielu rzeczy które lubię nie podjem🙁
Ja też bardzo liczę że maluch urodzi się po 38 tc, ale z cukrzyca może być z tym różnie. Ja nie byłam wcześniakiem ale miałam urodzić się w styczniu a tak mi się pospieszyło że matkę do karetki zapakowali jeszcze w sylwestra 😁Stokrotka 86, jaina_proudmoore, Aneta8, Aga12345, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Jeszcze trzeba będzie zejść. 🤣🤣🤣
jaina_proudmoore, dobuska, Stokrotka 86, Aga12345, oregano84 lubią tę wiadomość
Wspólne starania: styczeń 2020
IVF: start 4 kwietnia 2021
punkcja: 16 kwietnia - pobrano 8 oocytów 👍
21.04.21 - 5 mrozaczków (4.1.1, 4.1.1, 4.2.2, 4.2.3, 5.2.2) ❄️❄️❄️❄️❄️
19.05 - FET - blaska 4.1.1. zostań z nami Kropeczku 🙏🏻
24.05 - 5dpt: beta - 7,25 ; prog - 8,87 🙏🏻
26.05 - 7dpt: beta - 32,34 ; prog - 9,82 ✊
28.05 - 9dpt: beta - 71,41, prog - 10,66
31.05 - 12dpt: beta - 224,9, prog - 9,83
02.06 - 14 dpt: beta 472,6, prog - 11,7
13.06 - Wielki człowiek ma 5,1 mm i ❤️
28.07 - prenatalne + nifty - zdrowy synek 💙 -
dobuska wrote:Ja jedyne co zamierzam zrobić na święta to wejść na czwarte piętro na wigilie do mamy 🤣🤣🤣🤣 wystartuje jakoś 22 grudnia 🤣
Mieszkam na 3 piętrze i już zaczęłam zauważać, że przy drugim mam delikatną zadyszkę ;)Także wyjazd na świeta do jednych i drugich rodziców, ktorzy mieszkają w domkach to będzie jak wakacje!
Na święta planuję jak co roku zrobić ciasta i jak co roku przy nich ryczeć, ze mi cos nie idzieot, taka tradycja
Ale z tym 35tygodniem to mnie troszkę postraszyłyście..
P.S. Dobuska - jak umowa to umowaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2021, 14:26
jaina_proudmoore, Stokrotka 86, dobuska, Aga12345, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Policzcie za mnie jeszcze raz 🤣bo może mi się coś pomyliło 🙉Ps. Liczyłam drugi raz i wyszło mi 34 . Nadal brzmi groźnie 🙉
Jak w mordę strzelił u mnie zacznie się 35 tydzieńjaina_proudmoore, dobuska, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
U mnie będzie skończony 33 tc🙂
Oczywiście nie mogłam już wytrzymać i wypakowalam przystawkę. Zaczęłam nawet składać ale już plecy bolą, brzuch po bokach od więzadeł też... Trudno, mąż skończy prace to on to zrobi. Jak widać od połowy ciąży powinnam co najwyżej leżeć i pachnieć 😉Aneta8, jaina_proudmoore, dobuska, Aga12345, Gosia Rumi, Joana23 lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Rozmawiałam z dobrą koleżanką z pracy, mamy często kontakt 🙂jak usłyszała co ta druga odwaliła to się po pierwsze zezłościła, a potem dodała, że sama do niej pójdzie i weźmie te rzeczy na przechowanie. I że ma się w mej sali nie panoszyć 😂od razu mi się humor poprawił. / Stokrotka86- po wczorajszym myciu lodówki czułam się podobnie. Ból pleców na dole plus brzucha po bokach. I jakoś ciężko mi było się podnieść 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2021, 15:04
Stokrotka 86, dobuska, Aneta8, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za podpowiedzi a propos czapeczki,nie wiedziałam że nie powinna być wiązana
Dobrze, że tu jestem 😚
Jaina miłe koleżanki z pracy,niby pyta co u Ciebie,a tak naprawdę to weź zabierz to...
To i Tobie włączył się tryb wicia gniazda 🥰
Negra super,to czekamy na Waszą furkę
Ja też w pracy mam dwie takie koleżanki,z którymi mamy grupę na messanger i sobie tam piszemy
Ciekawe kiedy tę wódeczkę wypijesz 😂
Ja jeszcze kompletuje ciuszki i mąż też musi zwolnić jedną szufladę oraz muszę kupić środki do prania, organizery do szuflad i woreczki strunowe
Dobuska ja chcę kupić organizery z Ikea
He he czasami pokazuje różki i potrafię coś powiedzieć 😂
Też dobrze odpowiedziałaś 👏
Jako mieszkaniec to straszne miejsce do mieszkania...ale trochę jeszcze tu zostaniemy pewnie,a później na swoje
Stokrotka kolejny zakup odhaczony 💪😁
I urodziłaś się w sylwestra czy już w nowy rok? 😁
Byłam dziś u fizjoterapeutki urogin i extra mnie rozmasowala, pokazała dodatkowe ćwiczenia na mięśnie dna miednicy. Zbadała mi też brzuch i na szczęście nie mam rozejściajaina_proudmoore, Stokrotka 86, dobuska, Agawa85 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
U nas dzisiaj ciężki dzień, synek przeziębiony choć energii mu nie brakuje, mnie wczoraj zaczęło boleć gardło a dzisiaj ledwie co przełykam, w dodatku bolą mnie plecy i pęka mi glowa, a synek wymyślił zabawę w przedszkole 😐 czekam aż tylko położę się w końcu spać.
-
Aga12345 wrote:U nas dzisiaj ciężki dzień, synek przeziębiony choć energii mu nie brakuje, mnie wczoraj zaczęło boleć gardło a dzisiaj ledwie co przełykam, w dodatku bolą mnie plecy i pęka mi glowa, a synek wymyślił zabawę w przedszkole 😐 czekam aż tylko położę się w końcu spać.
oj biedna, przytulam :*
to naprawdę jesteś umęczonaAga12345 lubi tę wiadomość