Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
@Pimka - powodzenia na wizycie 🙂💪💕 // @Dobuska- wynik z lab lepszy, tego się trzymajmy. To poranne mierzenie to już jednym okiem robię i nie przeżywam jak wcześniej. Nie mam wpływu na pewne kwestie chociaż się staram 🙃Co do dzidzi to niech siedzi u ciebie jak najdłużej. 😇dobrze pamiętam, że nie pisałaś nam imienia bo to na razie wasza wspólna tajemnica 😛 // @Aga12345- super, że wyniki ok. Tak, wyszło mi w ostatni weekend 69 nawet a potem gdzieś 77, nie wiem od czego to zależy, ale zluzowałam trochę głowę. Co do posiłków to nie mam przekroczeń. Jedyne na co muszę uważać to śniadanie pierwsze, tu są czasem wariacje, ale nie zawsze 🤷♀️//Ja odkurzyłam i musiałam się położyć 🤣jednak brzuch trochę przeszkadza 🤣Wczoraj wieczorem przy filmie, Alex się rzucał na prawo i lewo, pierwszy raz mi tak brzuch falował 🥰
Aga12345, Stokrotka 86, Joana23, Pimka, Ada.. 31 lubią tę wiadomość
-
A u nas właśnie wczoraj dość intensywny dzień i mała bardzo spokojna, za to wieczorem już nie wiedziałam jak się ułożyć bo tak się wiercila, ze wbijała mi się dosłownie wszędzie 🙂 u mnie dzis tak na prawdę dzień się jeszcze dobrze nie zaczął, wróciłam z psem, zjadłam drugie śniadanie i zabieram się do roboty. U nas wczoraj pierwsze prasowanie ciuszków, trochę porobiliśmy z synkiem ciast, dzis ciąg dalszy prasowania, pieczenia, gotowania i sprzątania 🙂
Stokrotka 86, dobuska, Joana23, jaina_proudmoore, Kasiastaraczka, Ada.. 31 lubią tę wiadomość
-
Jaina, mam to samo z tymi cukrami. serio, mi to już niedobrze, jak widzę glukometr. I powiem Ci, że tak mi szkoda mojego trzynastoletniego siostrzeńca, który walczy z cukrzycą typu 1 już od dawna. Fakt, że on już ma sensor i pompę insulinową, ale jego życie to pod tym względem horror
Dlatego przy nim nie narzekam.
Ale ogólnie narzekam 🤣 w torbie do szpitala mam przekąski, w tym moją ukochaną słodkość 🥰🥰🥰
Tak, z tym imieniem tak się zaparliśmy, że nawet jak w szpitalu pytała mnie o imię dziewczyna, której pewnie na oczy nigdy nie zobaczę, to jej nie powiedziałam 🤣
Chociaż ostatnio mam takie upośledzenie w myśleniu, że już dwa razy byłam bliska wygadania mamie 🙈
Ehhh, hemoglobina mi nadal spadaniedużo, ale z 11,8 na 11,4. Mała wyciąga ze mnie.
jaina_proudmoore, Ada.. 31, Stokrotka 86, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, napiszę później jak było na wizycie 😁
Wróciłam właśnie z piekarni-upolowalam chleby,serniczek i paszteciki z kapustą i pieczarkami, mogę świętować 😁
Jaina taak, zawsze to zmiana otoczenia no i wiem,że to mój ostatni taki wyjazd do mamy,bo to jednak 200 km
To masz trochę planów na dzis, kciuki, żebyś miała siłę 😙
Pimka kciuki za wizytę i też daj znać co lekarz powie,czy rzeczywiście już po świętach do szpitala
Mój Tadzio też wczoraj cuda wyczyniał,w pewnym momencie to czułam jakby w poprzek się ułożył,po dwóch stronach miałam dwie takie górki i brzuch dziwnie kształtny 😂
jaina_proudmoore, Ada.. 31, Pimka, Stokrotka 86, Aga12345 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Helloł, kciuki za wszystkie wizyty. Ja już prawie wszystko mam, został tylko fotelik ale to już po świętach 😉 MyŚliwa wzajemnie spokojnych Świąt 😊😊
Moja Kajusia rozrabia na okrągło, nie wiem kiedy śpi 🤔🤔 oby po porodzie jej tak nie zostało 😅😅 Wizytę mam 28 to myślę że już jakiś termin cc mi lekarz ustali na razie dostałam L4 do terminu porodu 😉jaina_proudmoore, Kasiastaraczka, Aga12345 lubią tę wiadomość
-
Kochane, Maksio przyszedł na świat dziś o 9:55, 1660 gram szczęścia, 46 cm. Dostał 10 punktów! Jest przepiękny, choć mogłam go widzieć tylko sekundę i ucałować 💙💙💙 dochodzę do siebie na sali pooperacyjnej, małego od razu zabrali na neonatologie.. już nie mogę się doczekać jak znowu go zobaczę 🥺 niesamowite uczucie!
Joana23, Ada.. 31, Stokrotka 86, jaina_proudmoore, prosiulek, Pimka, Kasiastaraczka, Nisia18, Warszawianka, Aga12345, Morwa, Selena, Megg, Gosia Rumi, Jeheria, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Aneta8 wrote:Kochane, Maksio przyszedł na świat dziś o 9:55, 1660 gram szczęścia, 46 cm. Dostał 10 punktów! Jest przepiękny, choć mogłam go widzieć tylko sekundę i ucałować 💙💙💙 dochodzę do siebie na sali pooperacyjnej, małego od razu zabrali na neonatologie.. już nie mogę się doczekać jak znowu go zobaczę 🥺 niesamowite uczucie!
Anetka! Ogrooooomne gratulacje!!! Niech Maksio rośnie zdrowy i silny, żebyście mogli jak najszybciej wyjąc ze szpitaladla Ciebie dużo spokoju i regeneruj się po cc 😘
Czekamy pózniej na zdjęcia 🥰Aneta8, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
Aneta8 wrote:Kochane, Maksio przyszedł na świat dziś o 9:55, 1660 gram szczęścia, 46 cm. Dostał 10 punktów! Jest przepiękny, choć mogłam go widzieć tylko sekundę i ucałować 💙💙💙 dochodzę do siebie na sali pooperacyjnej, małego od razu zabrali na neonatologie.. już nie mogę się doczekać jak znowu go zobaczę 🥺 niesamowite uczucie!
Aneta8, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
Stokrotka 86, Aneta8 lubią tę wiadomość
-
Weszłam na forum zeby zobaczyć czy bedzie jakas informacja od ciebie:)
Trzymam kciuki aby wszytko dobrze sie ułożyło ✊jaina_proudmoore, Aneta8 lubią tę wiadomość
👩- 30lat 👦-32lat
🔹IUI-3X
💉25.03.21- stymulacja
🔹18 ocytów, 10 komórek
❄️4BA❄️3AB❄️3AB❄️ 3BB❄️4BC
🔹29.05.21 - 4BA 🙏🏼
❄️➡️7dpt ⏸🥰 Beta- 43,7 Prog- 27,01 Estr- 1625 ➡️9dpt Beta- 120,8 Prog- 23,5 ➡️11dpt -Beta-275,5➡️ 13dpt -Beta-684,3 ➡️18dpt -Beta- 3373➡️ 26dpt 💓➡️22.02.2022- 👶🏻
🔹11.04.23 - 3AB 🙏🏼
❄️➡️7dpt- Beta- 47,26/ Prog- 25,2 Estr- 556,4 ➡️9dpt - Beta- 121,39 Prog- 15 Estr- 134,7➡️13dpt - Beta 695,7
👼8tc-krwiak/łyżeczkowanie💔
🔹05.10.23 - 3BB 🙏🏼
❄️4dpt- Beta <2,30 Prog-25,2 Estr- 1483,5 ➡️ 5dpt- Beta- <2,30➡️ 8dpt- Beta 49,66 ➡️11dpt- Beta 253,57 Prog-27➡️13dpt-Beta 547,17➡️18dpt-Beta 1870,28➡️20dpt-Beta 2108,78➡️22dpt-Beta 2931➡️29dpt-Beta 8223 krwiak ❤️
-
Gratuluje z całego serca❤❤❤jeszcze raz dużo zdrówka dla Was!Aneta8 lubi tę wiadomość
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91% -
Gratuluję i dużo zdrówka życzę 🙂Aneta8 lubi tę wiadomość
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
Nisia18 wrote:Dziewczyny , czy to możliwe żeby lekko po 30 tyg sączyły się wody płodowe ? Po czym je poznać ?
-
No właśnie wczoraj troszkę miałam mokro, ale troszkę i zapach powiedziała bym mocz , dosłownie krople .
A przed chwila wstałam z łóżka do łazienki siku a ja znowu mokro , z tym ze spodnie mam suche.. kolor nie wiem, bo majtki kolorowe wiec nie idzie poznać koloru .
Z tym ze leżałam i piłam cały czas wodę , bo stwierdziłam ze za mało wypiłam do tej pory a mały jeść nisko czuje bo pod żebrem nie boli , może faktycznie mi ucisnął pęcherz , ale trochę się wytraszylam .. skurczów nie czuje , jaka u mnie szyjka tez nie wiem bo tu lekarz tego nie sprawdza ..
Czytałam na necie ze w 3 trymestrze to się może zdarzać najczęściej , ale wiecie .. strach jest .. -
jaina_proudmoore, Aneta8, MyŚliwa lubią tę wiadomość