Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki kochane, wszystkim Wam życzę wspaniałych Świąt, niech będą nastrojowe, pyszne i przede wszystkim pełne ciepła i miłości ❤️🌟🎄 To wyjątkowe Święta... 🥰 Oby tak nam właśnie zapadły w pamięć. A nasze najwspanialsze z prezentów już niedługo się rozpakują ❤️❤️❤️ Czy może być piękniej?
Nie odzywałam się bardzo dawno bo jestem baaardzo do tyłu z czytaniem (ok miesiąca), ale nie chcę przewinąć się o ileś stron wprzód, bo ciągle wierzę że nadrobię wszystko i rzeczywiście ciągle troszkę nadrabiam, ale Wy chyba jesteście szybsze...
U nas wszystko w porządku, stabilnie. I jestem z Wami mimo wszystko (tylko że jestem w końcówce listopada...) ❤️Stokrotka 86, niutek87, dobuska, jaina_proudmoore, Joana23, Jeheria, Morwa, Ada.. 31, Kasiastaraczka, Aga12345, Nisia18, mk_bambino, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 🙂
Nisia, Gosia- dziękuję za życzenia 😘
Kasiu, super że u Tadzia wszystko ok 🙂
Inkaa, dziewczyny z forum polecają te staniki z Bonprix. Ja mam z Allegro. Ostatnio dokupiłam takie na noc, trochę sportowe bez fiszbinów i dla mnie rewelacja 🙂
Kochane, ja w Święta pewnie zajrzę na forum ( uzależnienie wygra) ale nie wiem jak z pisaniem. Korzystając z wolnej chwili chce Wam życzyć przede wszystkim ZDROWYCH i SPOKOJNYCH Świat. Bez względu na Wasze przekonania i to z kim te dni spędzacie, niech będą one szczęśliwe. Kolejne Święta będą już w większym gronie🙂 buziaczki dla wszystkich forumowiczek 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2021, 07:57
dobuska, jaina_proudmoore, Joana23, Jeheria, Morwa, Ada.. 31, Kasiastaraczka, Aga12345, Nisia18, Gosia Rumi, MyŚliwa lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Stokrotko, ale się przeforsowałaś! Proszę dzisiaj do Wigilii odpoczywać ile tylko możesz, to nie żarty!
Kasiu, cieszę się, że na wizycie wszystko super!
Ja pewnie również będę podczytywać, jak będę bez rodziny.
Kochane! Chciałam Wam złożyć życzenia świąteczne! Oczywiście na wstępie zacznę tradycyjnie, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń, ale tak naprawdę wiem, że jedno z naszych marzeń właśnie się spełnia!
Każda z Was jest niezwykle silna w pokonywaniu swoich trudności i zasługujecie na dużo dobra! Niech te Święta będą dla Was tym, czego potrzebujecie. Bez względu na Waszą wiarę, czy jej brak, po prostu wyciągnijcie z tego okresu to co najlepsze. Odpocznijcie, nacieszcie się rodziną (która niejednokrotnie doprowadza do szewskiej pasji, ale po porodzie będzie ich mniej), mężem, partnerem, dziećmi... Niedługo nasze życie się zmieni (co mamy, ktore już mają dzieci dobrze wiedzą, ale Wy to już jesteście dla mnie bohaterkami, że dajcie radę w ciąży i jeszcze z dzieckiem
).
Bądźcie zdrowe, szczęśliwe i na ten moment nie rodźcie!
Anetko, a Tobie życzę, żebyś jak najszybciej mogła być z Maksiem. Wiem, że te Święta są dla Ciebie niezwykle trudne i piękne jednocześnie, ale najważniejsze, że jesteście już razem, a młody jest silny! Obyście jak najszybciej wrócili do taty, który pewnie teraz przechodzi trudne chwile bez Was. Ściskam mocno!
Stokrotka 86, jaina_proudmoore, Joana23, Jeheria, Morwa, Ada.. 31, Kasiastaraczka, Aga12345, Nisia18, Gosia Rumi, mk_bambino, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Hej 😊 ja też wszystkim życzę zdrowych wesołych i spokojnych Świąt 😊❤️🥰mam nadzieję że u każdej z Was jest tak pięknie biało za oknem 🌨️🤩bo już dawno nie było takiego klimatu na Święta 😊Aneta szczególnie dla Ciebie i Maksia serdeczne pozdrowienia 😊🥰❤️mam nadzieję że szybko będziecie w domku 😘 trzymam za Was kciuki 😘😊
jaina_proudmoore, Stokrotka 86, Joana23, Jeheria, dobuska, Morwa, Ada.. 31, Kasiastaraczka, Aga12345, Nisia18, Gosia Rumi, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Upiekłam wczoraj ciasta, ogarnęłam mieszkanie, wyszłam na długie spacery z psem, po ostatnie zakupy (zegarek pokazał mi 10km😱) i o 23 padłam na twarz. A miało być na spokojnie
Gosiu, super, że się odezwałaśMarysia dzielnie rośnie?
Stokrotka, widzę, że u Ciebie wczoraj też dosyć intensywny dzień. Też miało być na spokojnie?
Dobuska, mam nadzieję, że położna Ciebie uspokoiła i teraz na spokojnie poczekasz na rozwój wydarzeńco ma być to będzie!
Pimka, bardzo miło, że święta spędzicie jeszcze wszyscy razem 😌 pierogi w domu smakują pewnie sto razy lepiej niż te w szpitalua potem do 19go szybko zleci!
Kasiu, cieszę się, że na wizycie wszystko w porządkupięknie Tadzio rośnie
Inka, ja mam 2 staniki z HMu i 1 z Italian Fashion (wszystkie miękkie bez fiszbinów), noszę je już teraz i są bardzo wygodne, ale nie wiem jak bedą się sprawować przy karmieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2021, 09:03
Stokrotka 86, Jeheria, dobuska, jaina_proudmoore, Morwa, Ada.. 31, Kasiastaraczka, Aga12345, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Kochane moje! Życzę Wam na te święta mnóstwo spokoju! Maluchy niech szaleją w brzuszkach, ale w głowie niech panuje strefa niezmąconej harmonii 🧘🏼♀️ Niech wszystko przebiegnie w radosnej, rodzinnej atmosferze 🎄🎄🎄
Słodkie mamy - Wam dodatkowo życzę idealnych cukrówStokrotka 86, Jeheria, Selena, dobuska, jaina_proudmoore, Morwa, Ada.. 31, Kasiastaraczka, Aga12345, Nisia18, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki moje drogie dużo spokoju w te Święta, rodzinnych spotkań, odpoczynku!
Dużo miłości, radości jak również refleksji w tym wigilijnym, świątecznym czasie.
Bezproblemowych rozwiązań tych na dniach i za miesiąc, dużo siły i cierpliwości na najbliższe miesiące.
Jesteśmy wielkie Mamuśki!
Anetko moje serdeczne gratulacje z okazji narodzin Maksia! Trzymajcie się cieplutko! Dużo zdrowia Wam życzę!
U nas dziś ostatni dzień kwarantanny, już policjant był, dobrze ze Wigilia u Nas to nie musimy wychodzić z domu.
Pierogi gotowe 82szt. zakwas z buraków też zrobiłam, teraz robię obiad na jutrochoinka gotowa.
Jeszcze poprasować obrusy 🥵 dobrze ze mama i teściowa będą wcześniej.jaina_proudmoore, Joana23, Stokrotka 86, dobuska, Ada.. 31, Kasiastaraczka, Selena, Aga12345, Nisia18, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Kochane, dziękuję za wszystkie przemiłe słowa i życzenia! 🧡 postaram się nadrobić wszystkie wpisy!
Maksio czuje się dobrze, to silny chłopczyk! Jest przepiękny! Doskonały w każdym calu i taki drobniutki i kruchy 🤍
Ja jestem mocno obolała po tej cesarce, ciężko wstawić i chodzić, ale do Małego latam jak na skrzydłach!
Życzę Wam wszystkiego najpiękniejszego na Święta! Przede wszystkim zdrowych, spokojnych i takich jak sobie wymarzyłyście! 🎄💫🎅🏻 Już niedługo każda z Was będzie miała przy sobie najpięknieszy prezent! 🥰jaina_proudmoore, dobuska, Jeheria, Morwa, Stokrotka 86, niutek87, Ada.. 31, Kasiastaraczka, Joana23, Megg, Pimka, Selena, Aga12345, Nisia18, Gosia Rumi, mk_bambino, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Właśnie się dowiedziałam, że po obiedzie będę mogła go kangurować!! 😭😍 wreszcie przytulę moje maleństwo! Nie mogłam sobie życzyć na tę wigilie nic lepszego! ❤️
dobuska, Stokrotka 86, niutek87, jaina_proudmoore, Ada.. 31, Morwa, Kasiastaraczka, Joana23, Megg, Pimka, Selena, Aga12345, Nisia18, Gosia Rumi, mk_bambino, Jeheria, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam zdrowych,pogodnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia 🙂
Stokrotka 86, jaina_proudmoore, Ada.. 31, Selena, dobuska, Gosia Rumi, Jeheria lubią tę wiadomość
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
hej dziewczyny,
ja źle spałam w nocy, obudziłam się o 3, dzidzia buszowała godzinę, potem ok 7.
Miałam kilka rzeczy do zrobienia od rana, powiem tyle- jeszcze się nie zaczęło nic, a ja już mam 50 procent mocy.
Mąż pojechał po moich rodziców, a ja chwilowo leżę.
ps. przyszedł wynik GBS- uff, jest ujemny
=================
@Aneta8 - ale przecudna nóżka
cieszę się, że Maks jest zdrowy i czuje się dobrze. Myślę o Was codziennie i przesyłam ciepłą energię.
Mój mąż też pozdrawiawczoraj o Was pytał i czekał na informacje
Odpoczywaj i zbieraj siły. Zdążysz nam napisać wszystko o porodzie itp.
Możliwość kangurowania dzisiaj to prawdziwy wigilijny prezenta jak tam twój mąż?
@Dobuska - ja już leżę, ale rozumiem cię na sto procent
obyśmy jutro nie miały Dnia Mega Plackaa jeśli nawet to trudno, mamy usprawiedliwienie, a świata nie będziemy zbawiać
@Stokrotka - to się trochę przeforsowałaś moja droga. odpocznij w wolnej chwili :*
i zjedz te pierogi, pamiętaj!
@GosiaRumi - super, że napisałaś. to forum będzie niezłą lekturą w wolnym czasie
@Inka85- ja staniki chce kupić w styczniu na bobaskowo.pl - Pewnie dla każdej z nas co innego się sprawdzi, zależy w czym się śmiga obecnie. Ja postawie na coś bardziej sportowego do ściągnięcia.
https://bobaskowo.sklep.pl/produkt/biustonosz-do-karmienia-elastyczny-czarny
@Kasiu - super, że wizyta udana i Tadeuszek sobie ładnie rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2021, 12:56
Stokrotka 86, Kasiastaraczka, Joana23, Aneta8, dobuska, Aga12345, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam drogie mamy dużo zdrowia
bo to najważniejsze.
Z dobrym zdrowiem można sobie
całą resztę ułożyć.
Życzę Wam odpoczynku
w gronie rodziny.
Smacznych potraw,
pięknego śniegu za oknem,
zimowych spacerów,
ciepłej szklanki z herbatą
i dobrych rozmów
z rodziną i przyjaciółmi.
Te Święta są piękne
bo w brzuszkach rosną
małe bobasy, ale następne święta
będą jeszcze piękniejsze,
bo co jest lepsze od uśmiechu dziecka,
na które tak długo człowiek
czasem czekał?
Co jest piękniejsze od spełnienia
tego jednego marzenia....
Przesyłam ciepłe pozdrowienia z zimowej Łodzi.
Trzymajcie się ciepło w ten świąteczny czasStokrotka 86, Ada.. 31, Kasiastaraczka, Joana23, niutek87, Selena, dobuska, Aga12345, Nisia18, Gosia Rumi, Jeheria, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Spokojnych i Szczęśliwych Świąt ☺☺☺ Niech maluszki siedzą w brzuszkach a po Nowym Roku każdy przyniesie tylko radosne i szczęśliwe chwilę.
Anetka cudna nóżka w końcu będziesz mogła przytulić swój mały wielki skarb 😍😍❤jaina_proudmoore, Stokrotka 86, Joana23, niutek87, Selena, Aneta8, dobuska, Aga12345, Nisia18, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny piękne te wszystkie Wasze życzenia 🥰 i ja się przyłączam do nich i życzę Wam i Waszym rodzinom najserdeczniejsze życzenia świąteczne, dużo zdrowia, szczęścia, miłości 🥰
Aneta co za nóżka 💙 świetnie,że możesz kangurowac Maksia 🥰
U teściów już zamieszanie, więc wyłączam się z internetowjaina_proudmoore, Stokrotka 86, Joana23, niutek87, Ada.. 31, Selena, Aneta8, dobuska, Aga12345, Nisia18, Gosia Rumi, Jeheria lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Aneta gratuluję serdecznie! ❤ Nie spodziewałam się tu takich wieści przed Niwym Rokiem, ale cieszę się, że synek ma się dobrze i że dziś mogłaś go przytulić. Ta stopka ❤
Życzę Wan wszystkim spokojnego czasu świąt w gronie tych, których kochacie, a już niebawem szczęśliwych porodów i pięknych chwil z naszymi maluszkami. 🙂
Wybaczcie, u mnie życie tak mocno pędzi, że tylko trochę Was podczytuję, ale mimo wszystko czuję się częścią tej naszej społeczności.
Inka co do staników, przerobiłam ich trochę i najwygodniejsze i najtrwalsze z tych, które używałam są wg mnie z alles mama. Na allegro można trafić w fajnych cenach. Ja już się zaopatrzyłam w nowe. 😀Stokrotka 86, jaina_proudmoore, Kasiastaraczka, dobuska, Aga12345, Aneta8, Joana23, Nisia18, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wszystkim życzę zdrowych i radosnych Świąt
Anetko, przyjmij moje gratulacje, nóżka Maksio jest przesłodka
jeśli możesz kangurować takie maleństwo to znaczy, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Odpoczywaj dzielna Mamo 😻
jaina_proudmoore, Kasiastaraczka, dobuska, Gosia Rumi, Aga12345, Aneta8, niutek87, Joana23, Stokrotka 86, Nisia18, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Jak tam świąteczne jedzenie i świąteczny czas? 🙂co ciekawego Mikołaj zostawił pod choinką? Ja żałuję, że nie założyłam zegarka, bo ilość kroków zrobionych w domu plus inne rzeczy… w połowie ósmego miesiąca to niezła akcja 🤣opisze Wam dokładnie w poniedziałek 🙃Życzę Wam spokojnego popołudnia i dalszego świętowania w gronie rodziny i przyjaciół 🥰🎁😇🎄
Joana23, Ada.. 31, Aga12345, dobuska, Stokrotka 86, Selena, Gosia Rumi, Aneta8, Nisia18, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość