Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Matko kochana, ale mnie teraz boli głowa!
Moje dzieciątko ma 3,75 cm! Płakałam, jak machał rączkami, nóżkami i ogólnie się wyginał. Najpiękniejszy widok na świecie. Już nawet dźwięk serduszka aż tak na mnie nie działał. Według USG jest 2 dni starszy, wszystko jest super.
27 lipca mam prenatalne. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
Jestem taka szczęśliwa!
[dobuska lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Cudo ten Twój Ignaś 🥰 a tak w ogóle to piękne imię. Jak się kiedyś doczekam gromadki synów to na pewno jeden będzie miał tak na imię 😁
Już niedługo Ty zobaczysz takiego małego wariata na USG. -
Moje dzieciątko ma 3,75 cm! Płakałam, jak machał rączkami, nóżkami i ogólnie się wyginał. Najpiękniejszy widok na świecie. Już nawet dźwięk serduszka aż tak na mnie nie działał. Według USG jest 2 dni starszy, wszystko jest super.
Jestem taka szczęśliwa!
super 🧡 i jakie zdjęcia mega 🥰 a i witaj w klubie z tym bólem głowy...tak mnie boli od wczoraj że normalnie mam ochotę umrzeć....dopadł mnie taki nerwoból z tyłu głowy że nie jestem w stanie normalnie funkcjonować zawsze jadałam na to kupe tabletek przeciwbólowych a teraz wiadomo że nie mogę..więc sie tak męczę i liczę że jakimś cudem samo przejdzie...nie spałam pól nocy przez to wiec to będzie dla mnie trudny i długi dzień
-
Gosia Rumi wrote:A propo ujęć w ruchu, dostajecie od lekarza film np na pendrive? U mnie jest taka opcja - ale zaskoczenie - taaaki czad! Mam jeden filmik 1-centymetrowego zwierzo-kleksa z bijącym serduszkiem 😁
Alfa_Centauri, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:To po moim dziadku. Gorzej jak moje przeczucia polecą na drzewo i się okaże dziewczynka, to wtedy nie wiem jak nazwę
Już niedługo Ty zobaczysz takiego małego wariata na USG.Gosia Rumi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Selena dziękuję 😚
Kurcze mega Ci współczuję tego bólu głowy...
Mnie tak głowa bolała w niedzielę i poniedziałek,ale to od płaczu...w niedzielę byliśmy na pogrzebie mojego brata ciotecznego, tętniak mu pękł w głowie,37 lat... tydzień walczyli w szpitalu,ale nastąpiła śmierć pnia mózgu. Tyle dobrze,że organy nadawały się do przeszczepu...Selena lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
U mnie z kolei wczoraj taaaakie mdłości jak wracałam z pracy i z córką z przedszkola, że masakra, zdąrzyłam wejść do domu, coś poczułam i już przytulałam kibelek
jedyne pocieszenie, że w pierwszej ciąży lekarz powiedział, że mdłości i wymioty to głównie z powodu rosnącego progesteronu więc teoretycznie jest to dobry objaw.
Jejku do naśtępnej wizyty jeszcze kilka dni07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Kasiastaraczka wrote:Selena dziękuję 😚
Kurcze mega Ci współczuję tego bólu głowy...
Mnie tak głowa bolała w niedzielę i poniedziałek,ale to od płaczu...w niedzielę byliśmy na pogrzebie mojego brata ciotecznego, tętniak mu pękł w głowie,37 lat... tydzień walczyli w szpitalu,ale nastąpiła śmierć pnia mózgu. Tyle dobrze,że organy nadawały się do przeszczepu...
Kasiastaraczka, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:super 🧡 i jakie zdjęcia mega 🥰 a i witaj w klubie z tym bólem głowy...tak mnie boli od wczoraj że normalnie mam ochotę umrzeć....dopadł mnie taki nerwoból z tyłu głowy że nie jestem w stanie normalnie funkcjonować zawsze jadałam na to kupe tabletek przeciwbólowych a teraz wiadomo że nie mogę..więc sie tak męczę i liczę że jakimś cudem samo przejdzie...nie spałam pól nocy przez to wiec to będzie dla mnie trudny i długi dzień
-
Pcosik_2 wrote:Mnie tez od wczoraj bardzo boli głowa, ale tak bardziej migrenowo… przypomina mi ból zazwyczaj przed miesiączka i już zaczęłam się zastanawiać czy wszystko jest dobrze… zwariuje do następnej wizyty… a to prawie jeszcze miesiąc😞 do tego jeszcze dzisiaj doszedł mi jakby ból wątroby… po prostu nie mogę się zgiąć do przodu, jakis dramat 😞
-
Jestem taka szczęśliwa!
Wooooow! Ale super widok! Kawał człowieczka już nic dziwnego, ze łzy same z oczu leciały :p
Ja mam w przyszłym tygodniu już prenatalne, mam nadzieje, ze tez zobaczę już człowieka, bo ostatnio byłam 2 lipca i słabe usg było, wiec zbyt dużo nie było widać…
dobuska lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:To po moim dziadku. Gorzej jak moje przeczucia polecą na drzewo i się okaże dziewczynka, to wtedy nie wiem jak nazwę
Już niedługo Ty zobaczysz takiego małego wariata na USG.dobuska lubi tę wiadomość
-
Ja po moich babciach niemam co imion dawać bo jedna Irmgarda a druga Teresa była 😜
Muszę przyznać że podoba mi się tabelka i fajnie podpatrzeć jakie imiona rozważacie 😊
Współczuję bólów głowy dziewczyny. Miałam kilka tygodni przez kilka dni taki tępy ból non stop. Paracetamol,dużo wody i sen pomógł.
Ja już kilka nocy budzę się w środku nocy i tak mnie na siku ciśnie że aż boli.
Ktoś ewidentnie zabrał miejsce mojemu pęcherzowi 🤣Isiozwierz, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
Jejku Dziewczyny ale ja Wam zazdroszczę takich super wizyt i zdjęć, są piękne ❤️
Ja musze czekać jeszcze ponad tydzień i chyba oszaleję do tego czasu 😪
Miesiąc to strasznie długo, a dziś nie udało mi się wcisnąć bo nie ma mojej Pani doktor:(dobuska lubi tę wiadomość
-
Po_prostu_ja - piona ! Mnie też w ciągu dnia aż tak nie goni na siku. Z pewnością powinnam pić trochę więcej.
Czas zainwestować w magnez też bo mi "oko skoko" i skurcze miałam w stopie wczoraj.
Miamonia ja tez jeszcze tydzień czekania. Wiem jak ciężko jest ale jak pomyślę że czekałam na tego brzdąca 4 lata prawie to tydzień czekania to pikuś.
Dodatkowo teraz ostatni tydzień brania proga. Niewiem czy ktoś jeszcze aplikuje sobie Utrogestan ale ten "bajzel" już mnie nerwi.dobuska lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny, nieśmiało chciałabym do Was dołączyć 🙂 jestem w pierwszej ciąży ( po in vitro) i skończyłam już 10 tc, wiec powoli zaczynam wierzyć że to może się udać 😉 szacowany termin porodu mam na 9 lutego🙂 pozdrawiam serdecznie wszystkie lutowe mamusie 😘
Krejzi_cat_lejdi, Aneta8, po_prostu_ja, Selena, Isiozwierz, Miamonia, Gosia Rumi, Kasiastaraczka, niutek87, dobuska, Jeheria, Morwa, Pimka lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Stokrotka 86 wrote:Witam Dziewczyny, nieśmiało chciałabym do Was dołączyć 🙂 jestem w pierwszej ciąży ( po in vitro) i skończyłam już 10 tc, wiec powoli zaczynam wierzyć że to może się udać 😉 szacowany termin porodu mam na 9 lutego🙂 pozdrawiam serdecznie wszystkie lutowe mamusie 😘
🌼 Hej 🌼
Jest nas tutaj kilka dziewczyn po IVF i udać się uda nam wszystkim 😊
Stokrotka 86, Gosia Rumi, Morwa lubią tę wiadomość