Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiastaraczka wrote:Dobuska,Jeheira dziękuję za słowa wsparcia :* najgorsze,że tu została jego żona (36 i już wdowa) i 9 letnia córeczka
Dobuska co to za cholerstwo,oby jak najszybciej zginęło
Miamonia tak,te bransoletki z pandory są fajne,bo jak mówisz później jest co kupić. Mój mąż kupił mi jedną srebrną,a drugą pozłacaną i zawsze ma pomysł na prezent dla mnie
Raz się zgapil w salonie i pani mu wcisnęła takie serduszko obracane,ale że nie przeczytał to później było trochę śmiechu.
Na tym serduszko jest napisane Droga mamo twoje serce jest ze złota,czy jakoś tak nawet pytał czy iść wymienić,ale stwierdził,że na pewno kiedyś się przyda
Ha ha z tymi reklamami to przesada
No to cholerstwo sprawia, że leżę właśnie bez majtek i najchetniej sama bym to wycisnęła tak mi przeszkadza 🤬🤬🤬
Lekarka to widziała, więc jestem spokojniejsza, no ale i tak mnie trochę martwiKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Dobuska, mam nadzieję że wkrótce Ci to dziadostwo zniknie- domyślam się że musi być koszmarnie dokuczliwe 😐
Ja dzisiaj caly dzień prawie bez energii jestem. W dodatku mam jakiegos koszmarnego gloda co w ogóle nie jest do mnie podobne. Ze względu na problemy z cukrem jem mało a często i w zasadzie do tej pory nie chodziłam głodna. Wcześniej zresztą przez kilka tygodni odrzucało mnie od jedzenia wiec w zasadzie jadłam na siłę- schudłam kilka kg. A dzisiaj zmiana o 180 stopni. Gdyby nie rozum który mówi mi że nie mogę się objadać i jeść byle czego to wchłonęła bym coś niezdrowego jak odkurzacz 😄Gosia Rumi lubi tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
dobuska wrote:Ja niestety dzisiaj przegrałam z zachcianką i zjadłam pizzę…
Dramat…
Myślę że od czasu do czasu to dużej szkody nie narobi😉 ja ostatnio na kanale na YT o cukrzycy znalazłam przepis na pizzę na spodzie z płatków owsianych. Jak dla mnie rewelacja a i mój mąż sobie chwali 😄 i co najważniejsze mało przy tym pracy i cukru mi nie podbija🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 19:36
16-01-2022 - synek💙 -
Dziewczyny , melduje po badaniu ze człowieczek ma 1,90cm i serce bije 178 . Pytanie czy nie za dużo ? Według usg 8w3d .
Lekarz mówił ze wszystko dobrze . Także tak się trzymam 😉
niutek87, Stokrotka 86, Majetta, Kasiastaraczka, Aneta8, po_prostu_ja, Gosia Rumi, Morwa, dobuska, Pimka, Jeheria, Selena lubią tę wiadomość
-
Nisia18 wrote:Dziewczyny , melduje po badaniu ze człowieczek ma 1,90cm i serce bije 178 . Pytanie czy nie za dużo ? Według usg 8w3d .
Cieszę się!
Mojemu w 8+4 biło 180 i lekarka nic nie skomentowała, także ufam, że nie za dużo 🙃
Nisia18 lubi tę wiadomość
-
Nisia18 wrote:Dziewczyny , melduje po badaniu ze człowieczek ma 1,90cm i serce bije 178 . Pytanie czy nie za dużo ? Według usg 8w3d .
Moje Dzieciątko 170/min
Ja też mam spory apetyt,ale koniec końców to zjem mało i jestem najedzona
Przy tym się męczę i czasami podczas obiadu muszę się położyć...
Dzisiaj mój trzyletni bratanek zaproponował imię dla dziecka -królik Rebeca 😂 to chyba ze świnki peppy
Aneta8, Stokrotka 86, Nisia18, Gosia Rumi, po_prostu_ja, dobuska, Jeheria lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Aneta8 wrote:Cieszę się!
Mojemu w 8+4 biło 180 i lekarka nic nie skomentowała, także ufam, że nie za dużo 🙃
Na taka odpowiedz czekałam , dziękuje 💚 serio bałam się ze to dużo , a teraz już wrzucam na luz 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 21:13
-
Kasiastaraczka wrote:Wszystko dobrze prawie 2 cm szczęścia😍
Moje Dzieciątko 170/min
Ja też mam spory apetyt,ale koniec końców to zjem mało i jestem najedzona
Przy tym się męczę i czasami podczas obiadu muszę się położyć...
Dzisiaj mój trzyletni bratanek zaproponował imię dla dziecka -królik Rebeca 😂 to chyba ze świnki peppy
Ale słodkie jak taki maluch podrzuca swoje pomysły Rebeca brzmi ciekawie 😃Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Masz dla nas zdjęcie? Hehehe, zabawne to imię 😜 Przynajmniej takie ludzkie, po dziecku spodziewałabym się jeszcze bardziej odjechanych pomysłów z bajek (np Shrek itp) 🙃 -
Kasiastaraczka strasznie smutna historia kuzyna 😔 Bardzo współczuję takiej tragedii. Niestety też mielismy w rodzinie takie smutne historie (mój tata zmarł na tętniaka mając 39 lat, a nas dzieci było 3, w tym ja 3 latka. Kuzyn zmarł na raka mając 18 lat... 😢) Coś strasznego... Wyobrażam sobie jak Wam ciężko...
-
A co do imion, to my też po dziadkach idziemy (po mojej babci, Marysi, lub po męża ukochanym dziadku, Kazimierzu). Moja najkochańsza babcia miała na imię Stasia, imię nieładne , nie damy, choć tak chętnie dałabym właśnie po tej babuni (Staś bardzo mi się podoba, ale Stasia już niekoniecznie). Ja w ogóle uwielbiam stare imiona - z Waszych propozycji najbardziej zachwyca mnie Tadeusz ❤ Choć widzę że ranking popularności wśród nas wygrywa Zosia - też piekne! 😀
*Ps. Przypomniala mi się koleżanka, której dziadkowie mieli na imię Zenobia, Alfons 😝 Oczywiście nie dali po dziadkach 😉😝😋 -
Gosia Rumi wrote:Kasiastaraczka strasznie smutna historia kuzyna 😔 Bardzo współczuję takiej tragedii. Niestety też mielismy w rodzinie takie smutne historie (mój tata zmarł na tętniaka mając 39 lat, a nas dzieci było 3, w tym ja 3 latka. Kuzyn zmarł na raka mając 18 lat... 😢) Coś strasznego... Wyobrażam sobie jak Wam ciężko...
Przeglądając zdjęcia ciągle ciężko uwierzyć w to co się stało...
Jejku to u Was też była ogromna tragedia...
Piękne imiona po dziadkach
Nasze propozycje nie są po dziadkach ( Amelia, Tadeusz) po prostu jakoś tak od dłuższego czasu je mamy,w trakcie starań wyszły
U nas po dziadkach mogły by być Henryka, Irena, Władysław, Stanisław. Te męskie ładniejsze
U nas w rodzinie teraz siostra cioteczna będzie rodzić synka i będzie Tadzio..
Trochę nas wyprzedziła,ale jakby co to też tak damy
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Gosia Rumi wrote:Dobuska a nie próbowałaś jeszcze cisnąć? Ja bym nie wytrzymała i cisnęła od razu 😉 Ale mam nadzieję że to takie 1-dniowe, jak pryszcz. Oby tak było.
Mmmmmmmm pizza 😋 Raz na jakiś czas nie zaszkodzi 😈 -
Gosia Rumi wrote:Kasiastaraczka strasznie smutna historia kuzyna 😔 Bardzo współczuję takiej tragedii. Niestety też mielismy w rodzinie takie smutne historie (mój tata zmarł na tętniaka mając 39 lat, a nas dzieci było 3, w tym ja 3 latka. Kuzyn zmarł na raka mając 18 lat... 😢) Coś strasznego... Wyobrażam sobie jak Wam ciężko...
-
dobuska wrote:Aktualizacja, po maści ten guzek, czyrak czy jak to nazwać, zaczął się oczyszczać. Podczas kąpieli troszkę go nacisnęłam, żeby większość wyszła do wody i znowu normalnie funkcjonuję. Ufff...
Oo, dobrze, ze już dużej nie musisz się z tym męczyćdobuska lubi tę wiadomość