Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena o widzisz, czyli niskie ciśnienie,co lekarz powiedział? Jak podnosić? Jakaś kawa to tylko na chwilę
Ja do tej pory byłam kawoszka,a teraz to raz na tydzień i to jakaś lekka
Gisele zazdroszczę, że jesteś już po prenatalnych i cieszę się,że wszystko dobrze
Super,że mogliście razem wejść na usg i piękne te zdjęcia ❤️
Ciekawe czy do końca będzie córeczką
Idigi witaj w naszym gronie 😚
Mi w niedzielę wlazł jakiś ból w lewy pośladek, dziś podchodziliśmy z mężem po parku i znowu to samo... zastanawiam się nad wizytą u fizjoterapeuty chyba od razu uroginekologicznegoSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Jeheria wrote:A nie rozleniwia to jelit? Tzn że się uzależnią?
Hmm, Ja biorę chociaż 10ml to jest fajna kupa bez utrudnień przez 2 dni. Potem muszę znowu brać. Pytalam lekarza, mówi, że można brać. Ale czy uzależnia to nie mam pojęci.Jeheria lubi tę wiadomość
Starania od 12.2017.
Starania z pomocą medyczną od 10.2019, Ovum, Lublin.
Ja: 36l. AMH 2,71
On: 34l: morfologia słabo
1 IUI / 12.2019 /🍷
2 IUI / 02.2020 /🍷
1 IVF / 03.2020 ❄️3CC
Crio / 04.2020 / 🍷
2 IVF / 07.2020 / ❄️❄️2AA
Crio / 08.2020 / 🍷
Crio / 11.2020 / 🍷
Od 02.2021
KRIOBANK, Białystok
3 IVF / 03.2021 / ❄️❄️❄️
Crio / 05.2021 / 🍷
Crio / 06.2021 / 🥳
beta 5dpt 27,27
29dpt ❤️ -
Cześć Dziewczyny, melduje, że u nas wszystko dobrze. Od prawie dwóch tygodni jesteśmy na wakacjach, stąd mniej czasu na pisanie.
Czy u Was też już tak mocno widać brzuszek? U mnie już w 9/10 tygodniu kilka osób pytało czy jestem w ciąży. Ostatnio nawet w muzeum kazali mi zssunac sobie maseczkę, bo w moim stanie to muszę mieć dopływ powietrza.🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 21:51
dobuska, niutek87, Selena, Stokrotka 86, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Lolla wrote:Cześć Dziewczyny, melduje, że u nas wszystko dobrze. Od prawie dwóch tygodni jesteśmy na wakacjach, stąd mniej czasu na pisanie.
Czy u Was też już tak mocno widać brzuszek? U mnie już w 9/10 tygodniu kilka osób pytało czy jestem w ciąży. Ostatnio nawet w muzeum kazali mi zssunac sobie maseczkę, bo w moim stanie to muszę mieć dopływ powietrza.🙂
Ja już mam widoczny brzuszek. Jeszcze tydzień, dwa tygodnie temu mogłam to jakoś zakryć, ale teraz już musiały wejść sukienki, leginsy i spodnie ciążowe. Starych spodni już nie zapne, a jak zapne to bardzo mi niewygodnie.
Także rośniemy! -
U mnie też już brzuszek trochę widać,ale podobno w drugiej ciąży to szybciej. Do pracy ubieram się dosyć luźno, bo jeszcze nie mówiłam kierownikowi o ciąży, chce poczekać do prenatalnych. Jak założę coś dopasowanego to widać,że jestem w ciąży 😀
dobuska lubi tę wiadomość
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
Gisele wrote:My już pełnia szczęścia po prenatalnych
Wszystko w porządku, bobo ma 5,88cm i termin zaczyna nam się umacniać w styczniu
NT 1,5cm, serduszko 165 uderzeń na minutę. Ciężko było złapać na zdjęciu rączki i nóżki, bo rączki złożone razem, a nóżka jedna na drugiej 😂 Wszystkie organy prawidłowe, przepływy również.
"Raczej" dziewczynka ❤️
Oprócz tego PAPP-A, wyniki za 2 tyg. Następne prenatalne 14.09
Przez telefon powiedziano mi, że mam być bez osoby towarzyszącej, ale na szczęście mąż pojechał ze mną - na miejscu okazało się, że może wejść i mieliśmy pierwsze spotkanie we trójkę ❤️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kasiastaraczka wrote:Selena o widzisz, czyli niskie ciśnienie,co lekarz powiedział? Jak podnosić? Jakaś kawa to tylko na chwilę
Ja do tej pory byłam kawoszka,a teraz to raz na tydzień i to jakaś lekka
Gisele zazdroszczę, że jesteś już po prenatalnych i cieszę się,że wszystko dobrze
Super,że mogliście razem wejść na usg i piękne te zdjęcia ❤️
Ciekawe czy do końca będzie córeczką
Idigi witaj w naszym gronie 😚
Mi w niedzielę wlazł jakiś ból w lewy pośladek, dziś podchodziliśmy z mężem po parku i znowu to samo... zastanawiam się nad wizytą u fizjoterapeuty chyba od razu uroginekologicznego
-
niutek87 wrote:U mnie też już brzuszek trochę widać,ale podobno w drugiej ciąży to szybciej. Do pracy ubieram się dosyć luźno, bo jeszcze nie mówiłam kierownikowi o ciąży, chce poczekać do prenatalnych. Jak założę coś dopasowanego to widać,że jestem w ciąży 😀
-
Lolla wrote:Cześć Dziewczyny, melduje, że u nas wszystko dobrze. Od prawie dwóch tygodni jesteśmy na wakacjach, stąd mniej czasu na pisanie.
Czy u Was też już tak mocno widać brzuszek? U mnie już w 9/10 tygodniu kilka osób pytało czy jestem w ciąży. Ostatnio nawet w muzeum kazali mi zssunac sobie maseczkę, bo w moim stanie to muszę mieć dopływ powietrza.🙂
-
Dziewczyny, a ja miałam dzisiaj sen, że moje dziecko urodziło się przed terminem i ja z noworodkiem przy piersi biegałam po SMYKU i kupowałam podstawową wyprawkę na szybko, bo nie miałam nawet czym tyłka jej podetrzeć. No i śniło mi się, że to córka
Aneta8, po_prostu_ja, niutek87, Morwa, Gosia Rumi, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
U mnie od niedawna nieco widać, ale gdy założę luźne ubranie to zakrywa brzuszek 😉 to moja pierwsza ciąża więc jestem zdziwiona że urósł tak szybko.
Też zastanawiam się nad jakimiś spodniami ciążowymi- w zwykłych długo nie wytrzymuje bo wbijają mi się w brzuch😐16-01-2022 - synek💙 -
Stokrotka 86 wrote:U mnie od niedawna nieco widać, ale gdy założę luźne ubranie to zakrywa brzuszek 😉 to moja pierwsza ciąża więc jestem zdziwiona że urósł tak szybko.
Też zastanawiam się nad jakimiś spodniami ciążowymi- w zwykłych długo nie wytrzymuje bo wbijają mi się w brzuch😐 -
Stokrotka 86 wrote:U mnie od niedawna nieco widać, ale gdy założę luźne ubranie to zakrywa brzuszek 😉 to moja pierwsza ciąża więc jestem zdziwiona że urósł tak szybko.
Też zastanawiam się nad jakimiś spodniami ciążowymi- w zwykłych długo nie wytrzymuje bo wbijają mi się w brzuch😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 09:53
Stokrotka 86, niutek87 lubią tę wiadomość
-
Mój brzuszek wychodzi dopiero po jedzeniu, ale tak bardzo mnie cieszy 🤗 ja jestem mega chuda więc się trochę odznacza, a ja z dumą go wypinam! 🥰 zapinane spodnie poszły w odstawkę, zamówiłam sobie na razie jeszcze nie ciążowe, ale w gumkę 😉
-
nick nieaktualny
-
jainaproudmoore wrote:witam wszystkie koleżanki z tematu.
jestem tu dzięki koleżance Morwie
Super, że dołączyłaś! 😘😘😘jainaproudmoore lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jainaproudmoore wrote:
ps. nie wiem czemu, ale nie wczytał mi się profil z forum staraniowego, dziwne.
Hmm no właśnie widzę, że inny nick. Dziwne bardzo..