Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy już pełnia szczęścia po prenatalnych
Wszystko w porządku, bobo ma 5,88cm i termin zaczyna nam się umacniać w styczniu
NT 1,5cm, serduszko 165 uderzeń na minutę. Ciężko było złapać na zdjęciu rączki i nóżki, bo rączki złożone razem, a nóżka jedna na drugiej 😂 Wszystkie organy prawidłowe, przepływy również.
"Raczej" dziewczynka ❤️
Oprócz tego PAPP-A, wyniki za 2 tyg. Następne prenatalne 14.09
Przez telefon powiedziano mi, że mam być bez osoby towarzyszącej, ale na szczęście mąż pojechał ze mną - na miejscu okazało się, że może wejść i mieliśmy pierwsze spotkanie we trójkę ❤️
po_prostu_ja, niutek87, Aneta8, Gosia Rumi, Stokrotka 86, Nisia18, Negra85, Selena, Jeheria, KaroKaro, Pcosik_2, Kasiastaraczka, kalcia64, Alfa_Centauri, Pimka, Krejzi_cat_lejdi, jaina_proudmoore, Drobinka91, Paula2702 lubią tę wiadomość
-
Gisele wrote:My już pełnia szczęścia po prenatalnych
Wszystko w porządku, bobo ma 5,88cm i termin zaczyna nam się umacniać w styczniu
NT 1,5cm, serduszko 165 uderzeń na minutę. Ciężko było złapać na zdjęciu rączki i nóżki, bo rączki złożone razem, a nóżka jedna na drugiej 😂 Wszystkie organy prawidłowe, przepływy również.
"Raczej" dziewczynka ❤️
Przez telefon powiedziano mi, że mam być bez osoby towarzyszącej, ale na szczęście mąż pojechał ze mną - na miejscu okazało się, że może wejść i mieliśmy pierwsze spotkanie we trójkę ❤️
Jaki cudowny widok!!! 🥰🥰🥰
Super, ze wszystko w porządku! 💕
I dobrze, ze mogliście w końcu wejść razem i facet jak zobaczy na własne oczy to tez od razu inaczej :p
My jutro mamy prenatalne, ale dziś dzwonili z potwierdzeniem wizyty i dowiedziałam się, ze niestety muszę być sama
I teraz widzę, ze jak narazie Twoje przeczucie i płeć według chińskiego kalendarza się sprawdza… :pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 15:41
-
Gisele gratulacje! Cieszę się, że wszystko dobrze! Rośnijcie dalej zdrowo 🧡
-
"Raczej" dziewczynka ❤️
Jaaaaaaaaacie! Aaaaale zdjęcia ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ SUPER SUPER! -
"Raczej" dziewczynka ❤️
Czyli przeczucie się sprawdziło najprawdopodobniej 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 16:04
-
"Raczej" dziewczynka ❤️
Jaki widok ! Mega 😍 szczerze gratuluje to już z górki co ?
-
Cześć Dziewczyny! Wbijam do Was na pokład, jeżeli nie macie nic przeciwko ☺️
Termin mam na 20 lutego. Pierwsza i wystarana ciąża. Obecnie walczę z infekcją pęcherza i coś mi się na dodatek intymnego rozkręca. Dostałam antybiotyki. Jak myślicie, brać Multilac?
Prenatalne mamy 16 sierpnia. Nie mogę się doczekać!!
Gosia Rumi, po_prostu_ja, Morwa, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
Starania od 12.2017.
Starania z pomocą medyczną od 10.2019, Ovum, Lublin.
Ja: 36l. AMH 2,71
On: 34l: morfologia słabo
1 IUI / 12.2019 /🍷
2 IUI / 02.2020 /🍷
1 IVF / 03.2020 ❄️3CC
Crio / 04.2020 / 🍷
2 IVF / 07.2020 / ❄️❄️2AA
Crio / 08.2020 / 🍷
Crio / 11.2020 / 🍷
Od 02.2021
KRIOBANK, Białystok
3 IVF / 03.2021 / ❄️❄️❄️
Crio / 05.2021 / 🍷
Crio / 06.2021 / 🥳
beta 5dpt 27,27
29dpt ❤️ -
idigi85 wrote:Cześć Dziewczyny! Wbijam do Was na pokład, jeżeli nie macie nic przeciwko ☺️
Termin mam na 20 lutego. Pierwsza i wystarana ciąża. Obecnie walczę z infekcją pęcherza i coś mi się na dodatek intymnego rozkręca. Dostałam antybiotyki. Jak myślicie, brać Multilac?
Prenatalne mamy 16 sierpnia. Nie mogę się doczekać!!
Witamy
Ja jeszcze przed wykonanym testem ciążowym złapałam zapalenie pęcherza i lekarz ginekolog poleciła mi do aontybiotyku przyjmować probiotyk o nazwie sanprobi , nie wiem jaka różnica jeśli chodzi o multilac, w sensie jakościowo -
Gisele gratuluję dobrych wieści. Ten termin porodu wg USG to w ogóle nie ma nic do rzeczywistości. U mnie termin z om pierwszej ciąży 3 maj, z USG 26 kwiecień a urodziłam 10 maja także ten...
Ja mam ogromne zaparcia, tragedia, czuje się jak wieloryb, mam przez to duży brzuch...
-
Jeheria wrote:Gisele gratuluję dobrych wieści. Ten termin porodu wg USG to w ogóle nie ma nic do rzeczywistości. U mnie termin z om pierwszej ciąży 3 maj, z USG 26 kwiecień a urodziłam 10 maja także ten...
Ja mam ogromne zaparcia, tragedia, czuje się jak wieloryb, mam przez to duży brzuch...
Na zaparcia polecam Duphalac.
Starania od 12.2017.
1 IUI / 12.2019 /🍷
2 IUI / 02.2020 /🍷
1 IVF / 03.2020 ❄️3CC
Crio / 04.2020 / 🍷
Crio / 08.2020 / 🍷
Crio / 11.2020 / 🍷
Od 02.2021
KRIOBANK, Białystok
3 IVF / 03.2021 / ❄️❄️❄️
Crio / 05.2021 / 🍷
Crio / 06.2021 / 🥳
beta 5dpt 27,27
29dpt ❤️ -
Nisia18 wrote:Witamy
Ja jeszcze przed wykonanym testem ciążowym złapałam zapalenie pęcherza i lekarz ginekolog poleciła mi do aontybiotyku przyjmować probiotyk o nazwie sanprobi , nie wiem jaka różnica jeśli chodzi o multilac, w sensie jakościowo
Dzięki za podpowiedź. Właśnie czytam ulotkę Sanprobi i bezproblemowo można go brać w ciąży 🙂 Jutro się zaopatrzę.Nisia18 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2017.
1 IUI / 12.2019 /🍷
2 IUI / 02.2020 /🍷
1 IVF / 03.2020 ❄️3CC
Crio / 04.2020 / 🍷
Crio / 08.2020 / 🍷
Crio / 11.2020 / 🍷
Od 02.2021
KRIOBANK, Białystok
3 IVF / 03.2021 / ❄️❄️❄️
Crio / 05.2021 / 🍷
Crio / 06.2021 / 🥳
beta 5dpt 27,27
29dpt ❤️ -
Gisele, ale cudnie! Mamy już pierwsze podejrzenia płci na forum!❤️ Cudownie!
Ja mam prenatalne za tydzień w środę w szpitalu i tez będę próbować wciągnąć męża, ale coś nie sądzę
A mi za to w przeciwieństwie do Was ten czas ucieka. Brzuch mi rośnie, zaczyna być widoczny dla innych i kupiłam sobie spodnie ciążoweAneta8, Kasiastaraczka, Gosia Rumi, idigi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeheria wrote:Gisele gratuluję dobrych wieści. Ten termin porodu wg USG to w ogóle nie ma nic do rzeczywistości. U mnie termin z om pierwszej ciąży 3 maj, z USG 26 kwiecień a urodziłam 10 maja także ten...
Ja mam ogromne zaparcia, tragedia, czuje się jak wieloryb, mam przez to duży brzuch...Jeheria lubi tę wiadomość