Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja za bardzo nie widzę, ale na fotce trochę inaczej niż rzeczywistość. Jaki to test? dziewczyny na forum pisały, że bobotesty czasem kłamią.mała_ruda wrote:wmawiam sobie? Rozbroilam test bo to szkiełko mnie denerwowało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfbf8d9ea6fd.jpg
Skoro piszesz, że 9dpo to mało prawdopodobne, że test by już wyszedł. Poczekaj dzień, dwa jeszcze i testuj znowu
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9a593453840.jpg
U mnie to wygląda tak, dodałam kontrast, ale możecie nie zobaczyć, bo jest bardzo bardzo bladaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 13:33
-
Dziewczyny mam już wynik bety...
24.01 137mlU/ml
dzisiaj 28.01 1328mlU/ml
Chyba dobrze?
Czyli żrę luteinę do wizyty u gina w sobotę, zobaczymy co powie.
mała_ruda, moni05, basia1987 lubią tę wiadomość
-
Nie byłam jeszcze. Czekam aż mi się dziecko wyspi. Pójdę po 14. W sumie sama nie wiem czego się spodziewać bo z synem początek ciąży był w Polsce. Tu gdzie ja mieszkam trzeba iść najpierw do GP który dopiero dają skierowanie do midwife. Nie spodziewaj się dużo po midwife. Jedyne co oni tu robią to mierzą czy brzuch rośnie, słuchają serca i kaza ci sikac na papierek laktusowy. Z której części UK jesteś?Kotecki wrote:Hej, jestem z Wami mój termin też na 1 października wypada
bety nie robię, bo jestem w UK. emilkey dzis bylas u GP potwierdzić ciąże powiedz jak wygladała wizyta. Ja dopiero na 4 lutego mam wizyte i nie do GP tylko od razu midwife. -
Albo kupcie sobie test elektroniczny który powie wam wynik i nie będziecie musiały się dopatrywac.
U mnie 31dc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90ce62c55630.jpg
A taki był 26dc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/407a691e3487.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 13:48
-
Mieszkam w Szkocji, wiem że oni tu za wiele nie robią ale przez tel mi powiedzieli podczas zapisu że pierwsza wizyta z midwife jest długa więc pewnie będą duzo tylko gadać
a Ty z ktorej części uk? Mój starszy syn ma juz skończone 11 lat bardzo sie cieszy na rodzeństwo
-
Kotecki wrote:Mieszkam w Szkocji, wiem że oni tu za wiele nie robią ale przez tel mi powiedzieli podczas zapisu że pierwsza wizyta z midwife jest długa więc pewnie będą duzo tylko gadać
a Ty z ktorej części uk? Mój starszy syn ma juz skończone 11 lat bardzo sie cieszy na rodzeństwo 
Południowo wschodnia Anglia
-
Klamka1982 wrote:Dziewczyny mam już wynik bety...
24.01 137mlU/ml
dzisiaj 28.01 1328mlU/ml
Chyba dobrze?
Czyli żrę luteinę do wizyty u gina w sobotę, zobaczymy co powie.
Jak dla mnie bardzo dobrze

Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
to napewno bedą spore różnice w prowadzeniu naszych ciąż przez Nhs
-
Kotecki wrote:to napewno bedą spore różnice w prowadzeniu naszych ciąż przez Nhs
U mnie robią trochę więcej niż normalnie. Koleżanki z Glasgow, Coventry i Leeds były w szoku, że u mnie jest więcej skanów i wizyt u lekarza. Ale za to ty dostaniesz babybox a ja nie
-
nick nieaktualny
-
Jestem zla, bo moj wynik bety dopiero jutro po poludniu
co Wy robicie, ze macie go prawie od razu...? 
PS. Nie moze byc negatywna, krechy tłuste, a dopiero 15dpo.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja robiłam w Diagnostyce, tam zazwyczaj jest szybko.moni05 wrote:Jestem zla, bo moj wynik bety dopiero jutro po poludniu
PS. Nie moze byc negatywna, krechy tłuste, a dopiero 15dpo. -
To chyba zależy od laboratorium. Te przyszpitalne np zawsze szybciej. Chociaż np z synem w alabie nieprzyszpitalnym robiłam o 7:30 a już o 14 miałam wynik.moni05 wrote:Jestem zla, bo moj wynik bety dopiero jutro po poludniu
PS. Nie moze byc negatywna, krechy tłuste, a dopiero 15dpo.