Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cały dzień był spokój, a teraz znowu plamienie, jeszcze większe niż wczoraj. Nie wiem jak dotrwam do jutra, strasznie się boję powtórki z października. Z samego rana biegnę na betę, żeby zobaczyć czy rośnie a potem telefon do ginki, co robić dalej.
Dziewczyny jak myślicie, czy przy plamieniu odstawiać acard, czy brać dalej? Ja bym chyba brała, ale mam wątpliwości
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Trodde a plamienie masz brązowe czy czerwona krew?
Na szczęście brązowe. Luteine biorę i leżę sobie cały czas. Wzięłam jutro wolne w pracy, na wszelki wypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 19:47
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
nick nieaktualnyNo to ja bym acard dalej brała, luteinę też i odpoczywała na szczęście brazowe plamienie to, jak mój lekarz powiedział nic niepokojącego, bo to mogą być uwalniane resztki starej krwi z macicy po implantacji. U mnie plamienie większe bylo w czwartek, brudzenie wczoraj, a dzisiaj już spokój.
-
kkkaaarrr wrote:Powoli nas przybywa, super
Kinia, jak bedziesz miala wolna chwile, wrzucisz nowe pazdziernikowki na pierwsza strone?
Sarrra, emikey i inne mamy majace już szkraba w domu - myslalyscie o tym kiedy mówić dziecku, że mama ma dzidzie w brzuchu? Wasze maluchy troche mlodsze od mojego, ale po swojemu cos kumaja. Moj M juz chce mowic synowi, ze bedzie starszym bratem, a to przeciez tak wczesnie, niech chociaz serducho sie pojawi..
Moja córcia już od kilku dni mówi, ze w brzuszku mamy śpi dzidziia, całuje ja i przytula i mówi „choć dzidziusiu do mnie” w sumie już rak mówiła zanim wiedzieliśmy, ze jestem w ciąży , ale to dlatego, ze była rozmowa ze chce dzidzie mieć i opowiadaliśmy jej ze dzidzia wtedy rośnie w brzuszkukkkaaarrr lubi tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Cześć dziewczyny
Nie wiem, czy się nie wygłupiam dołączając tak szybko... Dwie kreski utrzymują się od czwartku, jutro lecę na betę. Bardzo nie chcę zapeszać, no, ale...
Z przerwami był to 19 cykl starańmeerici, kalcia, trodde lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
kkkaaarrr wrote:Powoli nas przybywa, super
Kinia, jak bedziesz miala wolna chwile, wrzucisz nowe pazdziernikowki na pierwsza strone?
Sarrra, emikey i inne mamy majace już szkraba w domu - myslalyscie o tym kiedy mówić dziecku, że mama ma dzidzie w brzuchu? Wasze maluchy troche mlodsze od mojego, ale po swojemu cos kumaja. Moj M juz chce mowic synowi, ze bedzie starszym bratem, a to przeciez tak wczesnie, niech chociaz serducho sie pojawi.. -
Dziś idę do GP potwierdzić ciążę. Siknelam sobie tak na wszelki wypadek żeby sprawdzić czy nadal będą 2 krechy bo tu w UK bety nie sprawdzę. I lekka zdziwka. Linia testowa jest dużo ciemniejsze od kontrolnej. A to dopiero 5 dzień po spóźniony okresie. Z synkiem o tej porze była jeszcze blada.
-
Kinia82 wrote:Widzę że mamy ze sobą dużo wspólnego i doskonale każda z nas rozumie Twój strach ,ale musimy być dobrej myśli i poprostu musi się udać:-)a kiedy się do lekarza wybierasz?
Mam już 13 letnią córkę i ona marzy od kilku lat o rodzeństwie więc nie mogę się doczekać żeby jej powiedzieć ale na razie nikt nie wie... muszę być pewna. -
emikey wrote:Mój ma dopiero 13 miesięcy i raczej nie wie nawet co to dzidzia. Trochę czuje się winna, że drugie tak szybko. Było planowane ale mam wrażenie, że syn powinien jeszcze trochę być sam i nacieszyć się mamusia. Może takie głupie myślenie. No ale z mężem podjęliśmy taka decyzję bo nie było na co czekać. Mam 35 lat więc ostatni dzwonek w sumie. Z zajściem w ciążę nie miałam problemu. Dziecko zawsze pojawiało się wtedy kiedy zaczynaliśmy starania. Mam wrażenie, że go skrzywdzilam
-
Sarrrra wrote:U mnie dziecko ma zaledwie 8 miesięcy a drugie to z wpadki
-
Klamka1982 wrote:Wiem co czujesz, też oddałam krew i czekam....
Ja też powtórzyłam rano, do tego progesteron i czekam.... Wolne w pracy to był dobry pomysł. Na szczęście od rana plamienie się uspokoiło. Coraz więcej nas, trzymam za wszystkie kciukiKlamka1982 lubi tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
trodde wrote:Ja też powtórzyłam rano, do tego progesteron i czekam.... Wolne w pracy to był dobry pomysł. Na szczęście od rana plamienie się uspokoiło. Coraz więcej nas, trzymam za wszystkie kciuki
Klamka1982 lubi tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636