Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wypisali mnie:-)
Ktg ok,szyjka się nie skraca.Jutro jadę ustalić termin cesarki:-)
Kookosowa, pOla34, wiktoriaa, przedszkolanka:), KasiaP, ManiaM, sandrina22, silent, mia4444, _nova, moni05, Spirit, brunetka91, Milanka, Atyde, Cabrera, kasia1518, japonka, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Przedszkolanka właśnie chce jak goście przyjadą czy któryś z domowników się zapomni np po ubikacji ;/ szczególnie Kasper ma zawsze 10tys rzeczy do zrobienia i muszę mu co chwila przypominać a mamy osobno WC i ubikacje... A jaki masz? Carex?
Uwemhe ja mam ale z Aldi. Jak się popsuje kiedyś to sobie zainwestuje ale w lidlowy albo z biedronki. Nie stać mnie na thermomixa org chociaz widziałam ostatnio u znajomej i małe uszczypniecia zazdrości byloja w tym będę robić małemu duzo rzeczy podpierając się przepisami z tm
Pochwaliłam się trochę... Od rana już dwa razy mocne bh. Do tego mały mi chce skórę rozerwać... Oby tylko na tym się kończyło i bez boli... -
Jeszcze chwilę i wybuchnę heheaż jestem ciekawa ile mi zejdzie po porodzie. bo mało tego nie jest.
Jutro zaczynam 9 miesiąc. A w środę 36 tydzień. Jeszcze tydzień i donoszę. A jutro zostanie równe 30 dni do terminu.przedszkolanka:), pOla34, KasiaP, sandrina22, silent, mia4444, Dominika32, aga_ni, sunshine03, brunetka91, Milanka, adella1, Atyde, Cabrera, kasia1518, japonka, Konieczynka, nuśka91, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Pola tak pytają czy będą bliźniaki
mój brzuch wzbudza zainteresowanie gdzie bym nie poszła. Ale jedyny plus że tylko wejdę do sklepu albo laboratorium to każdy się boi i mnie puszcza pierwsza
hehe
pOla34 lubi tę wiadomość
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Pola tak pytają czy będą bliźniaki
mój brzuch wzbudza zainteresowanie gdzie bym nie poszła. Ale jedyny plus że tylko wejdę do sklepu albo laboratorium to każdy się boi i mnie puszcza pierwsza
hehe
, bo u mnie podobnie.
Pomijajac, ze od 24tc slysze, czy rozwiązanie na dniach -
No brzuszek pokaźny:))))
Ja dostałam kolejną dawkę antybiotyku, mam przepisana kolejna 24h. To będzie moja 3 taka plus wcześniej były 2 z magnezem. Podziwiam dziewczyny w szpitalach które są już dłuższy czas . Ja jestem dopiero 4 dni I już mam dość...
-
Moni rycz ile wlezie, jeżeli ma Ci to pomóc;) jak nie teraz to kiedy?
Mój mąż z synkiem podkręcali dzisiaj łóżeczko 💪 teraz się wietrzy i pięknie nam w domu pachnie drewnem:))
Mnie jakoś spojenie dość mocno boliw środę mam wizytę i się zastanawiam, czy ginekolog na USG zobaczy, gdyby się rozchodziło? Czy to trzeba do ortopedy iść?
moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brunetka mogli Ci dac monural... To jest taka dawka uderzeniowa w ciąży i powinna wybić bakterie.
A ja się wkurze, serio. Pamiętacie, wstawiałam wam zdjęcie kosza mojżesza. No i chyba nie dojedzie znowu. Jak ja nie lubie. Siedze w domu cały dzień. Fakt, że jestem uziemiona ale mimo wszystko jakbym gdzies chciala isc to nie ma jak bo czekam na jakies info. I nic. Na fb od wczoraj nie odczytuje wiadomości. Dzisiaj zapytalam czy aktualne i nic. Mieli rodzice od tej znajomej nam to wziac jak beda dzisiaj do Katowic wracac ale nawet adresu nie znaja dokladnego... Chociaż mogli napisać, że nieaktualne, to bym szukała sobie czegoś dla małego.
A tak to mnie nerwica łapie jak sobie pomyślę, że to łóżeczko mam targać do dużego pokoju ;/ -
Brunetka no to wiesz tyle samo co przed szpitalem. Ehh jutro poniedziałek moze przyjdzie ktos kto wiecej powie.
A ja sobie zjadłam kebaba. Jutro odpuszczam jazde do szpitala na usg. We wtorek ide do swojego lekarza i powiem zeby on mi zrobil a do szpitala do tego dziada pojde 16 o ile wytrwam. Stwierdzilam ze 8 godzin w poczekalni w moim stanie to nie dobry pomysł a usg ktore trwa 5 minut to smiech na sali. Po ktorym dowiem sie ze wod jest duzo i szpital. To moj zrobi to samo i przynajmniej pojde na umowiona godzine.
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Carbera dzieki za pokrzepiajaca historie
bedziemy probowac i zobaczyny co zdo tego wyjdzie.
Moja kruszynka dalej wraca pod lampy, ale juz ja dostaje na pare godzin w ciagu dnia! U mnie to juz prawie dwa tygodnie w szpitalu i to na pietrze z porodowka... w domu chyba nie zasne jak mi maz nie pokrzyczy do spania bo tutaj w kolko slychac wrzaskiMoje obserwacje po tym czasie sa nastepujace: najwiecej Pan rodzi w nocy
Wy dziewczyny piszecie o skurczach, brzuszkach i zgadze, a ja juz zapomnialam jak to byloJulka powoluktu przybiera na wadze, ale co chwile cos nowego wychodzi. Teraz do obserwacji jest watroba bo cos wyszlo na zdjeciach. Jestem mama od 10dni i martwie sie 24h na dobe... i tak juz do konca zycia...
moni05, Cabrera, KasiaP, kkkaaarrr, kasia1518, japonka, nuśka91, Milanka lubią tę wiadomość
-
Dziękuje Wam 😘 racja, ze perspektywa jest niedaleka, ale wiecie jak jest... nie rycze jak nikt do mnie nie przyjeżdża. Rozklejam się przy mężu.
Ja po obchodzie. Stopy mam strasznie spuchnięte mimo leżenia i bolą... powiedziała, ze musi się przyjrzeć tym wynikom. Sama jestem ciekawa wyniku drugiej dobowej zbiórki...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019