Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolka, kciuki. I dziękuję za Twoje :* Czekam na wieści.
Sunshine wiem, co czujesz. Też miewam takie i boję się, że dzisiaj nie zobaczę serduszka choć wierzę, że wszystko jest dobrze... Chore, wiem. Ale to się dopiero zaczyna. Młoda będzie miała w piątek już 7 lat, a ja przed spaniem i tak 3 razy łażę do niej patrzeć, czy oddycha. No cóż, matki wariatki, ale z miłości można oszaleć
Ja mam wizytę dopiero o 17:00 i będzie na bank znów opóźnienie, zawsze jest zobaczymy, czy dziś 7+0 czy dalej...Paolka_25 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
PS. Spotkalam na krwi koleżankę, której na połówkowych znaleźli w brzuchu trzeciego Bąbla!
kalcia, przedszkolanka:), Paolka_25, sunshine03, Kinga13, Agu1, Kookosowa, Matka30+ lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni serio dopiero na polowkowych? Szok ja dzis bylam w koncu na krwi, bylam 6.55, pobrania od 7 a tam juz 10 emerytow przede mna hehe ale szybko poszlo na szczescie i wyjatkowo dobrze dzis sie czuje, nawet kawke sobie pije, a na poczatku mnie zupelnie odrzucilo.
Moni troszke mnie wystarszylas ta kolezanka bo ja zaszlam w 1 cyklu po odstawieniu anty i czesto wtedy jest owulacja z dwoch jajnikow i duze prawdopodobienstwo blizniakow i niby 3 lekarzy juz mnie badalo, ale wiesz to wczesna ciaza, czytalam wlasnie, ze dopiero po 10 tc widac dobrze
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
kalcia wrote:Moni serio dopiero na polowkowych? Szok ja dzis bylam w koncu na krwi, bylam 6.55, pobrania od 7 a tam juz 10 emerytow przede mna hehe ale szybko poszlo na szczescie i wyjatkowo dobrze dzis sie czuje, nawet kawke sobie pije, a na poczatku mnie zupelnie odrzucilo.
Moni troszke mnie wystarszylas ta kolezanka bo ja zaszlam w 1 cyklu po odstawieniu anty i czesto wtedy jest owulacja z dwoch jajnikow i duze prawdopodobienstwo blizniakow i niby 3 lekarzy juz mnie badalo, ale wiesz to wczesna ciaza, czytalam wlasnie, ze dopiero po 10 tc widac dobrze
Bliźniaki było widać już w 8tc, że dwie kropeczki później ten trzeci był mocno z tyłu
Też byłam na krwi... Ja to ja... Ale masa młodych facetów i jej nikt nie wpuścił... Smutne.
Już w tym trymestrze koniec kłuciaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
No to ja bylam na usg w 6 tc i 2 dni, wiec jeszcze cos sie moze wykluc chociaz szczerze mowiac, bardzo bym nie chciala blizniakow... i pamietam, ze w pierwszej ciazy tez sie tego balam, mimo ze wtedy nie mialam podstaw, bo w rodzinie nie ma, a teraz martwie sie tym jeszcze bardziej...
Co do przepuszczania w kolejce... w polsce jest jak jest niestety. W labolatorium powinni tego pilnowac, zeby kobieta w ciazy miala pierwszenstwo. Tu nawet nie chodzi o ciezar brzucha, malo kto wie, ze we wczesniej ciazy czasem jest ciezej, niz pozniej
24 lata -
nick nieaktualny
-
Mi się dobrze spało. Gdyby jeszcze nie pobudki do małej byłaby pełnia szczęścia.
Ja nie mam skrupułów. W enelmedzie przed labem wisi kartka, że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo, więc mówię że jestem w ciąży, wchodzę i mam w d.. podobnie się nauczyłam w markecie- lecę do kasy pierwszeństwa i się wciskam do przodu, a jak ktoś się pyta albo krzywo patrzy to mu pokazuję tabliczkę nad kasą i mówię z uśmiechem, że jestem w ciąży. Co mnie obchodzi, że mi brzucha nie widać (przez to schudnięcie w 1 ciąży dopiero w 5 mcu się trochę zaokrąglilam). Ostatecznie jak ktoś by miał waty miałam zawsze przy sobie książeczkę ciąży. Teraz będę robić tak samo.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
U mnie od rana złe wieści...
byłam u gina na NFZ
Pęcherzyk 28mm a zarodek tylko 6mm.... jednak moję obawy się sprawdziły:(
za tydzień mam swojego gina....więc poczekam już tydzień choć nie wiem czy jest sens.....
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
Jesteśmy!
Jest piękne bije! Kropek ma 9,5mm. Pęcherzyk 23.3 Ciąża odpowiada 7 tyg. Także terminu nie zmieniamy.
Ufff jaka ulga!!
Następna wizyta za dwa tyg. Ale muszę się konkretnie umówić bo się spieszyłam bo mąż musiał do pracy wrócić.
3mam kciuki za dalsze pozytywne wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 10:48
kkkaaarrr, PEwa, sunshine03, Jupik, moni05, meerici, przedszkolanka:), Kookosowa, mila_88 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
zmyslowa, ale może jeszcze nie ma powodu do zmartwienia. Ważne, że zarodek się pokazał, może musisz dać mu czas, aby urosnął, może ciąża jest po prostu o kilka dni młodsza. U mnie w 6+2 zarodek miał 5mm, a pecherzyka już nawet nie mierzyli, na oko tez wydawał mi się duży. Było widać serduszko? Jeśli nawet nie, to też jeszcze o niczym nie przesądza.
-
Truskawka1805 wrote:Cześć dziewczyny. Chciałabym do Was dołączyć. Wczoraj i dzisiaj zrobiłam test, oczywiście pozytywny. W domu mam 8 miesięcznego szkraba i jestem przerażona.
Truskawka1805 lubi tę wiadomość
-
Truskawka1805 wrote:Cześć dziewczyny. Chciałabym do Was dołączyć. Wczoraj i dzisiaj zrobiłam test, oczywiście pozytywny. W domu mam 8 miesięcznego szkraba i jestem przerażona.
Truskawka1805 lubi tę wiadomość
-
Cześć Sarrra jestem z Łodzi. Kacperek jest z 5.06. 2018. Wpadka totalna u nas. Nie planowałam drugiego dziecka póki Kacper nie skończy 3 lat.Tym bardziej, że ja ciężko przechodzę ciąże. Jestem po dwóch stratach a w ciąży z Kacperkiem musiałam mieć założony szew okrężny na szyjke macicy. A Ty Sarrra skąd jesteś? Poki co czuje się dobrze,oprócz przerażenia tym co mnie czeka.Truskawa
-
Sunshine, ja w pierwszej ciazy non stop mialam bardzo realistyczne okropne sny. Snilo mi sie ciagle, ze przylapalam meza na zdradzie lub ze sie okazywalo, ze ma z kims juz dziecko, a nawet nie wiedzial... sny byly na tyle realistyczne, ze czesto w nocy budzilam sie i plakalam z emocji, maz musial mnie uspokajac. Mimo, ze nigdy nie dal mi podstaw do zazdrosci to meczylo mnie do porodu i pozniej przestaalam miec takie koszmary niestety w tej ciazy tez juz dwa razy snilo mi sie, ze zdradza mnie z moja przyjaciolka... wiec powtorka z rozrywki. Kiedys czytalam, ze snimy o rzeczach, ktorych sie boimy po prostu...
24 lata