Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kieruja tylko chyba jak waga spadnie wiecej niz 3 kg, przynajmniej tutaj
Baylee, musi być dobrze trzymam kciuki:*Baylee lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Jupik brawo! Robie dokładnie to samo! W pierwszej ciąży po szpitalu musiałam zrobić badania. Stanęlam a raczej kleczalam pod drzwiami przed ludzmi i jakies baby na mnie naskoczyly(mdłości,wymioty mialam,ledwo stalam same wiecie) i one miały czelnosc na mnie wyskoczyc ze taaaa w ciąży,ze brzucha nie mam..bylam tak wkurzona i przykro mi bylo ze matki!!tak mnie potraktowaly ze od tej pory się nie cackam. Kolejka w auchan z pierwszenstwem? Podeszłam bez skrupułów,mimo lekko zaokraglonego wtedy brzucha.
A teraz niech ktoś podskoczy to nie reczę za siebie.
Zmyslowa kurcze ja bym czekała. Na tym etapie bląd pomiaru o 1mm to baaardzo duzo.
Paolka super wiesci
Witaj TruskawkoPaolka_25 lubi tę wiadomość
-
Bayleee dużo leż! Pewnie krwiak,musisz odpoczywac..
Kiniorek połoza jak bedziesz odwodniona,myśle ze póki co nie jest az tak źle
U mnie dzisiaj dorsz gotowiec z pekińska. Wczoraj weszla,powinna i dzisiaj. Póki co pomidorówka mamy na raty idzie ;p -
Kiniorek91 wrote:Dzieki dziewczyny. U mnie waga na -2 i tak sie trzyma. Jedynie co to czuje sie oslabiona.
Baylee on moze byc dalej widoczny nawet jak peknal. Badz dobrej mysli i odpoczywaj.
Mnie lekarz nie ważył na tej pierwszej wizycie, ale ja tam jem normalnie, a że wyrzygam to trudno.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
U mnie mdłości od rana. Już powoli się przyzwyczajam do nich. Śniadanie zjadłam dopiero teraz na przerwie w pracy. U mnie waga to jest najgorsza zmora. Potrafię mieć 2 kilo w jedną albo w drugą stronę codziennie. Choruje na tarczycę i tyje powietrzem.
U mnie miały być bliźniaki w drugiej ciąży. Ale jeden pęcherzyk nie rozwinął się i wchłonął w trakcie. Córka za to rozrabia za dwoje więc się w naturze wyrównało:)
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kiniorek91 wrote:Moni ja sie sama waze. U lekarza dopiero bede sie wazyc 5.03 na wizycie
Też się sama waże, chodzi mi o to, że lekarz u siebie nie odnotuje spadku teraz, bo to będzie pierwszy pomiarGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kinga13 wrote:A synek w jakim jest wieku? Część dzieci samodzielnie odstawia się w ciąży, im starsze tym większe prawdopodobieństwo
Ogólnie póki krwawień nie ma i z ciążą jest ok, to bedziemy sie karmić dalej. Ale tandemu sobie nie wyobrażam z taką różnicą wieku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja poproszę o kolejna wizytę 04.03.
Dziś wszystko dobrze, zobaczyłam upragnione serduszko biło mocno! Crl 0,89 cm, co odpowiada 6 tydzien6 dzień
Termin porodu 09.10.2019Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 14:31
sunshine03, Kookosowa, moni05, Jupik, zmyslowa, przedszkolanka:), kkkaaarrr, mila_88, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Witam.
Jestem po pierwszej wizycie. Jest ❤️. Czytam was od początku lutego ale się nie udzielalam.
Staraliśmy się dwa lata. Mam policystyczne jajniki. W październiku miałam laparoskopie jajników. No i udało się!!!
To nasze pierwsze dziecko. Termin na 14.12.sunshine03, Kookosowa, Cabrera, moni05, Jupik, zmyslowa, przedszkolanka:), kkkaaarrr, mila_88, Paolka_25 lubią tę wiadomość
Joanka -
Baylee wrote:U mnie źle. Krwawienie ze skrzepami. W szpitalu byłam. Dziecko żyje ale okropnie się boję. Mam krwiaka
Lez i nic nie rób. W 1 ciąży też trafiłam do szpitala, też jakiś krwiaczek się zrobił. Trzeba leżeć i czekać aż się wchlonie. Zero łażenia, wysiłku itp. Będzie dobrzemoni05 lubi tę wiadomość