Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek91 wrote:Kinga13 polez sobie. Poodpoczywaj. Mam nadzieje ze sie plamienie nie rozkreci. Jakby cos bylo nie to to jazda na ip.
ciężko z tym leżeniem teraz będzie, zaraz lecę dziadkowi dać zastrzyk i na 2 w nocy znowu, a mój synuś to też mały szogun xD zobaczymy.. nie wiem czy na ip mi coś zaradzą, nie wiem czy serduszko byłoby w ogóle widoczne na usg08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Kiniorek91 wrote:Ja wlasnie zauwazylam ze.pieczatki nie mam od lekarza i bede musiala isc podbic wiec jednak we wtorek pobieranie... I tak pojemniczek na siku kupic musze bo i tym zapomnialam...
Caly przelyl mam "zdarty" ... Jedziemy na zakupy z rana to kawaleczek imbiru kupie i sprobuje zaparzyc... Moze cos to da...
Też miałam, dlatego raczej przyjmuję zupy i rzeczy takie, które łatwo przejdą, bo już z zamiarem jedzenia myślę o ich późniejszym wyjściu...
Też zapomniałam o kubeczku, więc idę na toxoplazmozę i cmv, bo idzie to do labo, nie do szpitala jak reszta i dostaną w gratisie kubek siuśkówGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Też miałam, dlatego raczej przyjmuję zupy i rzeczy takie, które łatwo przejdą, bo już z zamiarem jedzenia myślę o ich późniejszym wyjściu...
Też zapomniałam o kubeczku, więc idę na toxoplazmozę i cmv, bo idzie to do labo, nie do szpitala jak reszta i dostaną w gratisie kubek siuśków
Ja z Kasprem takich cyrkow nie mialam moze tydzien mnie naciagalo i tyle. A teraz to jest tragedia. I to uczucie glupie w buzi jutro chcialam kotlety zrobic bo mlody lubi ale nie wiem czy zjem czy po prostu ziemniaki sama nie beda... -
Kiniorek91 wrote:Ja z Kasprem takich cyrkow nie mialam moze tydzien mnie naciagalo i tyle. A teraz to jest tragedia. I to uczucie glupie w buzi jutro chcialam kotlety zrobic bo mlody lubi ale nie wiem czy zjem czy po prostu ziemniaki sama nie beda...
Rozumiem Cię, bo ja zaczęłam czuć młodą jak mnie kopnęłaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kinga13 ja tez planuje tandem ale dlatego ze moja mala nie da sie odstawic poki nie plamie to bede szla w zaparte chociaz lekarz mi kazal odstawic (bo tak bedzie lepiej) ale poki sie nic nie dzieje nie odstawiam.
Ja bralam witaminy wieczorem i mnie rano mulilo a potem cale dnie. Biore sam folikKinga13 lubi tę wiadomość
-
Agu1 wrote:Kinga13 ja tez planuje tandem ale dlatego ze moja mala nie da sie odstawic poki nie plamie to bede szla w zaparte chociaz lekarz mi kazal odstawic (bo tak bedzie lepiej) ale poki sie nic nie dzieje nie odstawiam.
Ja bralam witaminy wieczorem i mnie rano mulilo a potem cale dnie. Biore sam folik
Ja biorę femibion i tam jest napisane, że najlepiej brać go razem z głównym posiłkiem. Ciekawe czemu...Agu1 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Ja biorę femibion i tam jest napisane, że najlepiej brać go razem z głównym posiłkiem. Ciekawe czemu...
-
Agu1 wrote:Mi w 1 ciazy po femibionie bylo tragicznie nie wiem czemu tak pisalo ale przerabialam kazda pore... wtedy najmniej zle mi bylo przy doppelherz mama
Jutro będę to podpytam. Ja brałam femibion w pierwszej ciąży, no ale jak mówię, pierwsza poszła gładko na początku...
3 trymestr był najgorszy, bo córa złamała mi żebro
Zupełnie odwrotnie teraz, wtedy nawet śpiąca nie byłam...
7 lat różnicy, może to już starośćGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Nooo... Jeszcze miesiąc i żegnamy pierwszy trymestr. Ja jeszcze nie ogarniamGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Ja biorę femibion i tam jest napisane, że najlepiej brać go razem z głównym posiłkiem. Ciekawe czemu...
Moni może dlatego że dużo witamin rozpuszcza i wchłaniania się w tłuszczach a czy obiedzie mamy największe jego stężenie. A dodatkowo mniej obciążysz ściankę żołądka jeśli połkniesz leki nie na pustyni żołądek.moni05, pukola lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Moni może dlatego że dużo witamin rozpuszcza i wchłaniania się w tłuszczach a czy obiedzie mamy największe jego stężenie. A dodatkowo mniej obciążysz ściankę żołądka jeśli połkniesz leki nie na pustyni żołądek.
To ma sens
Szkoda, że już nie jestem w stanie jeść omleta co rano. Brałabym do śniadania, białkowo-tłuszczowe...Kookosowa lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Noc ciężka... Budziłam się często i nie mogłam zasypiać. Niby starałam się nie myśleć ale podświadomość wygrała. Teraz też wstałam wcześniej niż syn co się raczej rzadko zdarza i leżę z mdłościami...
Jak do tej pory byłam bardzo spokojna tak boli teraz brzuch z nerwów...
Za 2 godziny wszystko będzie jasne...
Moni, Cabrera kciuki za Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 08:01
Dominika32, moni05 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualnykkkaaarrr wrote:Widziałyscie??!! Juz jest watek na listopad, a u nas caly czas druga polowa miesiaca swieci pustkami. O co chodzi?? Dziewczyny, gdzie jesteście?? :>
Ale faktycznie mało nas na drugą połowę miesiąca,a właściwie to końcowe 2/3 miesiącaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 08:49
-
nick nieaktualny