Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Brunetka na tym poziomie ciazy sama juz sobie nic nie sprawdzaj. Bartek zwykle do 120-130 max. A najczesciej 110 i pikalo non stop. A czasem jak sie zgubilo i znalazlo to i 220 pokazywalo chwile. Potem nagle spadek. I znowu stale.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
kalcia wrote:Chce tylko wytrzymać do wtorku i nawet ten wtorek dla mnie to by było najfajniej urodzić
haha jeśli można mieć takie życzenia
kalcia, Karooo93, aga_ni, nuśka91 lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
Hej
Matka 30+ gratulacje
Kaaarrr wszystkiego naj dla jubilata:-)
Dziewczyny już myslalam że znowu dziś w szpitalu wyląduje...po śniadaniu dostalam takich silnych skurczy,boli jak na okres,myślałam że się zaczyna.. wzielam nospe,cieply prysznic i nic trwalo to ok 4godz...I teraz nagle przeszło..jedyne co to klucie w szyjce zostalo,bardzo bolesne hmmm....dobrze że torbe dopakowalam:-)moni05, kalcia, przedszkolanka:), kkkaaarrr, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Detektory, nawet szpitalne, pokazują czasem takie absurdy, że nie warto w to wierzyć. Nawet położne bardziej słuchają tego tętna niż patrzą na wyświetlacz.
Dominika32, Kookosowa lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni ma rację, moja mała jest maga ruchliwa i na ktg wychodzą cuda na kiju
url=https://naforum.zapodaj.net/5e8330b92c89.jpg.html][/url
Tak się wierci moje dziecko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2019, 13:24
moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Ale ja już nie to, że widziałam to słyszałam, że walilo jak głupie.. Nie, na pewno zlapalam tętno małej.. Sprawdzę sobie ponownie za chwilę..
-
Dominika32 wrote:Hej
Matka 30+ gratulacje
Kaaarrr wszystkiego naj dla jubilata:-)
Dziewczyny już myslalam że znowu dziś w szpitalu wyląduje...po śniadaniu dostalam takich silnych skurczy,boli jak na okres,myślałam że się zaczyna.. wzielam nospe,cieply prysznic i nic trwalo to ok 4godz...I teraz nagle przeszło..jedyne co to klucie w szyjce zostalo,bardzo bolesne hmmm....dobrze że torbe dopakowalam:-) -
nick nieaktualny
-
Sarrrra wrote:Ja mam podobnie tyle że trwa to cały czas z przerwami. Po prostu ból okresowy nie czuje napina UA się brzucha, no może trochę. Gorzej bo mała mi się mało dzisiaj rusza. Wzięłam spazmoline i kąpiel i nic. Wciąż tak samo.
Co do tętna to mi właśnie we czwartek położna mierzyła i wyszło mu 163. Podobno za wysokie. Na usg było wszystko dobrze. W tym czasie powiedziała że mógł byc skurcz. Poza tym mały bardzo sie wtedy wiercił wiec wg mnie automatycznie tętno mógł miec wyższe.
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
sandrina22, brunetka91, Dominika32, Aaga, Aguuula;2525, moni05, Monalisa88, ManiaM, KasiaP, japonka, kasia1518, aga_ni, Jupik, mia4444, przedszkolanka:), nuśka91 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarrra może dziecko naciska na jakieś nerwy i stąd ten ból?
Im bliżej terminu to tym bardziej chcemy się dopatrzeć jakiś objawów zwiastujących poród i chcemy, żeby nastąpił jak najszybciej
ja nie mam złudzeń, bóle okresowe to mam już z miesiąc, bóle krzyża mocne od prawie 2 tygodni, od kilku dni silniejsze, ale jestem właściwie pewna, że to tylko ucisk na nerwy jakieś, a nie żadne objawy zwiastujące poród
szczególnie, jak idę na spacery "na wywołanie" to czuję kłucie i ból, więc na pewno dziecko po prostu naciska mi gdzieś, gdzie nie trzeba i niestety niczego to nie oznacza -
Cześć, ja też nadal Was podczytuje regularnie, ale nie piszę.
Gratuluję wszystkim mamom, które już urodziły! Grupa niby październikowa, ale widzę, że w praktyce mocno wrześniowa
Ja od początku września przeszłam na zwolnienie lekarskie, nie miałam już siły spędzać dnia w pozycji siedzącej w biurze... Także mogłam się zabrać za przygotowanie pokoju, w tym tygodniu mam ekipę remontową, potem będę prać i układać ubranka i rzeczy.
Imienia nadal brak.
Czy któraś z Was zażywa fluoksetynę? Na ile przed terminem porodu odstawiacie? -
Oj tak, ja już też się dopatruje wszystkiego, czego tylko mogę...
młody raz schodzi nisko a później się cofa pod żebra. Niezdecydowany.
Ale rzuca się niemiłosiernie, te jego ruchy sprawiają mi czasem okropny ból 🙄 jeśli przed porodem dziecko się uspokaja, bo zbiera siły, to daleka droga przed nami... 🤷🏻♀️
Ciężko jest. Ala bardzo zle. Strasznie płakała, histeria w szpitalu, ze chce tu zostać, spać ze mną itd... straszne to było przeżycie 😢 wiem, że już niedługo, ale niestety to „niedługo” to co najmniej kolejne dwa tygodnie, a teraz tyle minęło i już sobie niespecjalnie z tym radzi...
Jakie już duże te nasze brzuchy 😊Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019