Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Olliiii wrote:Dziewczyny, powiedzcie że też macie teraz na końcówce taki apetyt 🙈 ja pochłaniam chyba większe porcje od męża, nie wspominając o stosie słodyczy dzień w dzień. Tak jak ostatnio mały miał wagę dosyć małą tak teraz do porodu go utuczę jak nie wiem 😂
-
KasiaP wrote:Na pewno więcej jem i zdarza mi się diety nie trzymać czytaj zjeść słodycze. Gdyby nie cukrzyca to na pewno więcej słodyczy by szło, bo apetyt jest. Za to z ciekawostek ze szkoły rodzenia, podobno ograniczenie cukru pod koniec ciąży przyspiesza poród- ile w tym prawdy to nie wiem i się nie dowiem,bo u mnie się już nie da ograniczyć haha
-
nick nieaktualnyStaś od 16:19 jest z nami (2680 gramm) ❤️❤️
Cc w ciągu 1 min, okoliczności dramatyczne, ale teraz rodzice płaczą już tylko ze szczęścia ❤️❤️❤️
Dziękujemy za wszystkie kciuki, jutro postaram się nadrobićKlaudia2016, Dominika32, paulina2811, Kookosowa, Olliiii, nuśka91, wiktoriaa, kkkaaarrr, sunshine03, KasiaP, Kaczorka, Kinga82, aga_ni, brunetka91, ManiaM, Karooo93, ammarylis, sandrina22, Aguuula;2525, kalcia, mia4444, Atyde, Spirit, _nova, Aaga, adella1, Milanka, Konieczynka, przedszkolanka:), moni05, lena198808, silent, Goemi, basia1987, emikey, Zimri, Monalisa88, kasia1518, pOla34, japonka, Neroli, Jupik, Awaria_90 lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Staś od 16:19 jest z nami (2680 gramm) ❤️❤️
Cc w ciągu 1 min, okoliczności dramatyczne, ale teraz rodzice płaczą już tylko ze szczęścia ❤️❤️❤️
Dziękujemy za wszystkie kciuki, jutro postaram się nadrobić -
Dziękujemy za wszystkie kciuki, jutro postaram się nadrobić -
Dziękujemy za wszystkie kciuki, jutro postaram się nadrobić
❤️ Witamy Stasia!!! Wielkie gratulacje! Napisz jutro jak już troszkę odpoczniesz coś więcej.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Cabrera gratulacje ! Tak myslalam ze już nie beda czekac. Odpoczywaj i daj znac potem.
Ja przed porodem tez mialam mega parcie na słodycze i niestety po cc nadal mnie ciagnie heheale to spadek hemoglobiny i straszne oslabienie. Więc organizm potrzebuje pobudzenia
Kasia moze i racja z tym cukrem. Ja jadłam pod koniec duzo. Powinnam nie donosic i nie dawali szans do 35 tygodnia a udalo sie 37KasiaP lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Cabrera gratuluję
Ja pochłaniam dziś słodycze jakbym ich w życiu nie jadła. Przerosło mnie mycie garnka po ziemniakach bo się zasechł i sie płakałam.
Wpadłam w taka histerię... Ja nie wiem skąd ten nastrój. Jak tyle obaw, o Michalinke, jak jej w tym brzuchu, o siebie, jak dam radę z tym wszystkim po porodzie.
Ah... niech to sie juz rozwiąże, chce bezpiecznie urodzić i żebym miała siłę i energię na więcej niż wstanie z łóżka zjeść i się umyć .
#zalpost- ale mi lżej.
-
Cabrera gratulację dla Was
ważne,że już jesteście razem
KasiaP pisząc o tych słodyczach patrzę na ten kawałek tortu który męczę ( przez ósemkę, mega szczękościsk) ale jest tak dobry,że go muszę zjeść haha
Milanka a mogę wiedzieć skąd takie zdecydowane nie na kp? ja ryczałam jak odstawiałam Polę po prawie 3 latachKasiaP lubi tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:Swoja droga, jakas zarna seria interwencyjnych CC, niech ktoras przerwie zla passe pieknym naturalnym porodem bez przygód
Jutro poniedziałek, może z nowym tygodniem któraś z dziewczyn podzieli się opisem porodu sn bez niespodzianek
Zobaczcie jak dużo cc już mamy, a to jeszcze nie koniec bo dużo zaplanowanych przed nami.
ManiaM dokładnie!! żeby wszystko dobrze się skończyło, i żeby mieć siłę na coś więcej.