Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokosowe, zuch chłopak, widać że w życiu sobie poradzi. Nie patrzy na nikogo tylko sam! Kto u Was taki charakterny Ty czy Mąż? 🙂
Sara, nie wiedziałam że się stuknelas. Myślałam że to samo z siebie, jak np.ciesnia. A próbowałaś "domowe sposoby", zimne okłady, altacet, uzarin, lód w spreyu (przepraszam może pisałaś a nie doczytałam lub wyparowaslo mi z głowy)? .Zadzwoniłam d znajomej, która obsługuje rtg. I na tym etapie nic maluchowi nie powinno zagrozic, dodatkowo masz fartuch, stopa jest też daleko od brzuszka. A jednak ortopeda by wiedział na czym stoi i moglby wdrożyć odpowiednie leczenie. Jeżeli bal się lub Ty odmowilas, mógł skierować Cię na usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 13:24
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
My już po😍mój skarb jest już ze mną🥰jest śliczny waży 3770 więc ich proroctwo się nie sprawdziło.Rana boli jak diabli ale da się przeżyć👍zabrali go na chwilę to trochę odpocznę.
Milanka, KasiaP, silent, Monalisa88, sandrina22, przedszkolanka:), Uwemhe, ammarylis, moni05, mia4444, Kookosowa, ManiaM, Spirit, lena198808, Atyde, nuśka91, wiktoriaa, Karooo93, adella1, Goemi, aga_ni, kkkaaarrr, brunetka91, Jupik, basia1987, Cabrera, kasia1518, Aaga lubią tę wiadomość
-
Kinga gratulacje!
Kokosowa zdolny maluch😄
Ja już mam wyniki GBS. Sprawdzałam wynik on Line. Ujemne ufff. Odbiorę i mała może wychodzić haha 😂 mówili że 5 dni roboczych napewno będę czekać a jednak są 3. 😊przedszkolanka:), Kookosowa, kasia1518 lubią tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Milanka wrote:Kokosowe, zuch chłopak, widać że w życiu sobie poradzi. Nie patrzy na nikogo tylko sam! Kto u Was taki charakterny Ty czy Mąż? 🙂
Sara, nie wiedziałam że się stuknelas. Myślałam że to samo z siebie, jak np.ciesnia. A próbowałaś "domowe sposoby", zimne okłady, altacet, uzarin, lód w spreyu (przepraszam może pisałaś a nie doczytałam lub wyparowaslo mi z głowy)? .Zadzwoniłam d znajomej, która obsługuje rtg. I na tym etapie nic maluchowi nie powinno zagrozic, dodatkowo masz fartuch, stopa jest też daleko od brzuszka. A jednak ortopeda by wiedział na czym stoi i moglby wdrożyć odpowiednie leczenie. Jeżeli bal się lub Ty odmowilas, mógł skierować Cię na usg.
-
Kookosowa wrote:Kinga gratulacje
Milanka no w sumie i ja i mąż. Ale Bartek ewidentnie po mamusi nie lubi zabiegow medycznych i rurek w ciele. No i po mnie goi sie jak na psie.
Śmieje się do siebie, że dzieci już od małego (ba już na porodowce!) muszą walczyć o swoje i pokazać że nie dadzą sobie w kasze dmuchac. "Wyścig szczurów" 🤣 Twój Bartuś pokazał, kolegom gdzie ich miejsce i kto tu boss😂
U mnie babcia zawsze mówi, że taki nie zginie. Do swojego dojdzie. Tylko czekać, aż Bartus będzie krzyczał "ja siam"!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 14:15
Kookosowa, KasiaP lubią tę wiadomość
-
Ja jutro cc. Skurcze mi sie wczoraj pisały na 100 a nawet 160! Nie wiem czy to normalne. Ja mam te twardnienia bezbolesne. Dostałam zastrzyk i kroplowke. Dzis niestety 4 cc i wiecej noe robią... jestem wsciekła no ale rozumiem ze były pilne przypadki. Tez mogłam takim byc. Dzieciaczki z tych nagłych cc zdrowe wiec super. Ja tez sie doczekam. Jedynie co mnie mega wk... to to ze moja lekarka nawet do mnie nie zajrzała. Szkoda...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Milanka wrote:Kokosowa, a co lekarze mówią na jego samodzielność. Pewnie to też dobrze rokuje bo silny organizm, walczy.
W sumie nic. Ja pielegniarkom mówiłam ze jest silacz. Ja wiem ze organizm silny. I mu mowie ze jak bedzie silny ti wrocimy do domu.Milanka, aga_ni, Dominika32, KasiaP, ManiaM, Cabrera, kasia1518 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Milanka wrote:Sara, czytając Twoja poprzednia wypowiedź bardziej pasuje mi inne zwierzątko niz tchórz. LENIWIEC! Ta stopa Ci puchnie, czy tylko czerwona się robi?
Aha! Ty się walnelas w palec?
W ogóle czuję się zniszczona psychicznie przez te 3 ostatnie tyg. Szpital z bólu jelit, ból macicy w łóżku i poruszaniu się, ból nogi. Ciągle boli skrajnie. Nikt mi nie pow e że to dobre dla małej i tak lepiej czekając do 39 t i 0 niż rozwiązać 38 t i 0. -
kkkaaarrr wrote:Ja po niespelna dobie takiego plamienia zaczelam rodzic. Dopatrzylam sie jednak czopa, ale nie na wkladce tylko w kibelku, moze twoj tez wypadl tylko go przeoczylas
Patrzę właśnie za każdym razem uważnie do kabelka też, ale nie zauważyłam. Ale jednak ustaje to plamienie więc raczej po badaniu podrażniona szyjka. Chociaż rodzić też mogę, pasuje mi to ☺️ -
My mamy dosyć aktywny tydzień przed pójściem Jasia do przedszkola 😉
Próbuje z nim trochę pozwiedzać. Tzn chodzimy do muzeum, kolorado. Dzisiaj
Byliśmy pierwszy raz w kinie i mały zachwycony 😁
Także udzielam się dość rzadko, a tutaj już tyle maleństw! 😱
I jeszcze więcej w tym tygodniu się pojawi!
Gratulacje dziewczyny XYZ, pOla, Kinga ! 😊
Zdrówka dla Was i dzieciaczków!
Kokosowa - Bartek to silny chłopaczek. Lada dzień będziecie wszyscy razem! 😊
Przedszkolanka - ale Cię na koniec dopadło wszystko 😣 trzymaj się kochana!
No i Moni - super,że już w piątek coś będzie się działo u Was 😁
Cabrera - Staś słodziak! 😍🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 14:44
moni05, przedszkolanka:), Kookosowa, Cabrera, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Kookosowa wrote:W sumie nic. Ja pielegniarkom mówiłam ze jest silacz. Ja wiem ze organizm silny. I mu mowie ze jak bedzie silny ti wrocimy do domu.
Pięknie mu mowisz😍 też swojemu maluchowi w brzuchu tak tłumacze, gdy coś nie jest tak jak powinno🙂Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Kinga, gratulacje!
Cabrera, cudowny maluch 😍
Kurde, Wyszły mi dzisiaj jakieś krosty na brzuchu. Zaczęło się od tego, że od rana jak tylko miałam bluzkę na brzuchu to zaraz tak mnie swędziało, że musiałam brzuch odkrywać. A teraz patrzę, że się krostki czerwone pojawiają. Bluzkę nosiłam już milion razy, proszek ten sam i płyn. Macie pomysł o co może chodzić?Cabrera lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja jednak szpital. Wstałam do łazienki i zaczęła lecieć ze mnie dosłownie woda przy każdym kroku plus brzuch się spina ale zrobili mi tu ktg i badanie usg na fotelu i mówią że to nie wody
tyle że tego są takie ilości że kroku nie mogę zrobić bo cieknie. Czekam na powtórkę ktg i usg jakoś przed 17:00, będą decydować co dalej. Wydaje mi się że nie mam takich typowych skurczy, bardziej jak mocniejsze BH ale tak co 10-15 min, bo odkąd czekamy między badaniami to miałam z 5-6. Trzymajcie kciuki, ja bym wolała nie wychodzić w tym stanie do domu skoro nie wiadomo co się dzieje
Kookosowa, kasia1518 lubią tę wiadomość