Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Olliiii wrote:Nuśka, i jak tam, pojechałaś na IP?
Przedszkolanka, kciuki ✊🏻✊🏻
A ja mam pytanie do mam, które karmily piersią. Skąd wiedzialyscie kiedy maluch jest głodny? Są jakieś znaki, które można zauważyć (oczywiście oprócz płaczu 😀) czy po prostu karmilyscie o konkretnych godzinach?Olliiii lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka kciuki
Pukola ja mojego zwolalam jak już mnie wiezli na cc. Zdazyl dojechać w 20 minut i jeszcze czekal pod sala. Ale z pierwszego porodu to tak za dlugo był ze mna. On siedział i a to telefon a to papieros a to se pospal. I mnie tym wkurzal. Więc teraz go wezwalam w ostatniej chwili.
Emikey tez wszyskie zle geny zwalam na meza hehe
Bartek przyjął jedzonko. Zrobil kolejna kupe. Badania ma dobre wiec odstawili jeden antyniotyk. No i zwiekszyli mleczko.KasiaP, przedszkolanka:), sunshine03, Cabrera, sandrina22, Monalisa88, Karooo93, Jupik, aga_ni, Goemi, kasia1518, wiktoriaa, Aaga, japonka, mia4444 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
paulina2811 wrote:Dziewczyn, chciałam Wam z całego serca podziękować za możliwość bycia z Wami przrz cała ciążę. To naprawdę świetne, że moglysmy się wzajemnie wspierać, doradzać. Każda miała swoje odmienne poglądy a jednak nie było kłótni. Niestety ale Was opuszczam, teraz moja głowę zajmuje tylko jedna osoba❤️ do zobaczenia mam nadzieję za kilkanaście miesięcy lub kilka lat na podobnym wątku
Paulinko, wszystkiego dobrego👨👩👦!! Wspaniałych i wyłącznie szczęśliwych oraz radosnych, wspólnie spędzonych chwil z maluszkiem😀
Jeszcze raz dziękuję za pomoc, wszystkie ważne informacje i wsparcie🙂 -
Olliiii wrote:Nuśka, i jak tam, pojechałaś na IP?
Przedszkolanka, kciuki ✊🏻✊🏻
A ja mam pytanie do mam, które karmily piersią. Skąd wiedzialyscie kiedy maluch jest głodny? Są jakieś znaki, które można zauważyć (oczywiście oprócz płaczu 😀) czy po prostu karmilyscie o konkretnych godzinach?silent, Olliiii lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnySarrra, Dominika - kciuki i nie zapomnijcie dać znać po 😊
Przedszkolanko, dajesz, powodzenia ✊✊
Moni, brak słów na takie męczarnie...ale jestem pewna, ze Synek je wynagrodzi ❤️ (Choć ja tam mojego zamierzam opierniczyc jak dorośnie, ze tak nas nastraszył 😉)
Kokoosowa, super, ze Bartek jest coraz silniejszy
A my dziś idziemy do domu ❤️❤️❤️ Co prawda waga cały czas średnia (2440 gram), ale mam nadzieje, ze w domu szybciutko dojdziemy do siebie i podtuczymy Stacha ❤️moni05, KasiaP, nuśka91, przedszkolanka:), kasia1518, ManiaM, Milanka, wiktoriaa, Spirit, Aaga, Karooo93, Kookosowa, Jupik, mia4444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam u mojego gina prywatnie z tym krwawienim, bo z jednej strony niby to jest normalne, ale z drugiej nie wiadomo czy np łożysko się nie odkleja. Ale na szczęście nie. Powiedział, że to czop odchodzi,jednak jakby było jakos dużo krwi to mam jechać na ip. Tak, że czekam co będzie. Cieszę się, że cokolwiek się rusza. Zapytałam ile dni po terminie dostaje się skierowanie do szpitala to powiedział, że aktualnie 7 dni. Kiedyś dopuszczali nawet 14 dni.
Dziewczyny Sarrrra, Dominika, Przedszkolanka czekamy na wiadomości od Was ☺️
Monalisa wszystkiego najwspanialszego 🎂❤️
Moni brak mi słów na Twoją sytuacje, chyba powinni chociaż zaproponować cc po tym wszystkim co przeszłaś. Chyba, że jeszcze masz trochę siły i nie chcesz. Oby to się już skończyło ✊
Brunetka współczuję zwłaszcza, że nie wiadomo co dokładnie się dzieje...
Aguuula, gratulacje Kamilka ❤️
Cabrera powodzenia w domku 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 12:08
przedszkolanka:), Cabrera lubią tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Byłam u mojego gina prywatnie z tym krwawienim, bo z jednej strony niby to jest normalne, ale z drugiej nie wiadomo czy np łożysko się nie odkleja. Ale na szczęście nie. Powiedział, że to czop odchodzi,jednak jakby było jakos dużo krwi to mam jechać na ip. Tak, że czekam co będzie. Cieszę się, że cokolwiek się rusza. Zapytałam ile dni po terminie dostaje się skierowanie do szpitala to powiedział, że aktualnie 7 dni. Kiedyś dopuszczali nawet 14 dni.
Dziewczyny Sarrrra, Dominika, Przedszkolanka czekamy na wiadomości od Was ☺️
Monalisa wszystkiego najwspanialszego 🎂❤️
Moni brak mi słów na Twoją sytuacje, chyba powinni chociaż zaproponować cc po tym wszystkim co przeszłaś. Chyba, że jeszcze masz trochę siły i nie chcesz. Oby to się już skończyło ✊
Brunetka współczuję zwłaszcza, że nie wiadomo co dokładnie się dzieje...
Aguuula, gratulacje Kamilka ❤️
Cabrera powodzenia w domku 😊nuśka91 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tak sobie myślę, jeszcze niedawno każda z nas doszukiwała się u siebie oznak ciąży, pozytywne testy ciążowe itd A teraz każda dopatruje sie oznak zbliżającego się porodu. Niesamowite ile może się wydarzyć od początku roku do teraz.
Trzymam za nas wszystkie kciuki 😊
🍼🤰🤱👶🥳przedszkolanka:), sunshine03, wiktoriaa, Goemi, Kookosowa, Zimri, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:Agula gratulacje dla Was 😊
Dziewczyny powodzenia dzisiaj ✊✊✊
Jejku połowa to się we wrześniu rozpakuje.
Ale się tu dzieje.
Ja grzecznie czekam do 15.10.kasia1518 lubi tę wiadomość
-
No, ponoć „dzieciak w ogóle nie jest ułożony do rodzenia” i ze trzeba poczekać aż się ułoży.
Przepływy są ok, co do tętna to po prostu dzieci nie lubią być wyganiane i tyle. Powiedziała, ze wszystko ok, tylko ja nie chce urodzić 🤷🏻♀️ Juz się popłakałam, bo masakra to jakaś.
A co do blizny po operacji, ze lekarz mówił, ze przez nią może nie ma rozwarcia postępującego, to ponoć jak przekroczy pewna granice to pójdzie. No ale nie przekroczyło... MOŻE następnym razem pójdzie.
Czyli kolejne kroplówki a jak to nic nie da to mnie potną po wielu dniach takiej męki...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019