Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Dominika! 😘💐
Dominika32 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Emikey, z ust mi to wyjełaś 😄
Gratulacje mamusie ❤️ -
Dziewczyny gratulacje. Ale super wiesci.
Konieczynka piekny opis porodu. Brawo dla ciebie. Dzielna jesteś
i w sumie nie szlo tak wolno. Wszystko siedzi w glowie. Psychika najważniejsza i na mleko i na porod. Byle sie nie blokowac tylko bol traktowac jak progres.
Konieczynka lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Cześć dziewczyny:-) gratuluje wam serdecznie:-) jejciu jak fajnie.
Ja nadal na wakacjach na patologii i może zrobią cięcie w poniedziałek bo wtedy bedzie 38tydzień. Dzis jest 37 i 5 dni. Szkoda że nie kazalimi wrocic do domu i po prostu na cesarkę wrocić. Tak jest lepiej bo tylko zajmuje miejsca osobom naprawde potrzebującym.
Kokosowa tak jak piszesz twój mały jest bohaterem:-) jeszcze wiele razy was zaskoczy:-).
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla trzech mamuś i ich maleństw! Ale wysyp porodów tutaj a październik dopiero za 4 dni😉 Dużo sił i zdrówka dla wszystkich. Moni05 mam na myśli raczej nie to że masz taki kaprys,ale fakt,że z Twoimi wynikami ciàże trzeba szybciej rozwiązać i lekarze o tym wiedzą.Trzymam kciuki żeby już szybko ruszyło.
-
Ssasra, przedszkolanka, Dominika, wielkie gratulacje!! Nabierajcie szybko sił, a maluchy niech ładnie rosną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 20:52
przedszkolanka:), Dominika32 lubią tę wiadomość
-
Jej, dziewczyny ogromne gratulacje! W końcu pojawiły nam się jakieś dziewczynki 😁😍
Moni - trzymaj się! Oby Remis postanowił sam się ewakuować w weekend ✊✊✊
Kokosowa - Bartuś to mega bohater! Z każdym dniem to pokazuje! 😁
Ja byłam dzisiaj na USG. I eh ... Julia słabo przybiera, tzn niby te 200g w tydzień ma, ale waga szacunkowa to 2200g. Co daje nam 33 tydzień według pomiarow i termin na 10.11 😱
Ogólnie wody w normie, łożysko 2 stopień.
Lekarz zasugerował dokładniejsze badanie USG z przepływami.
1 października mam USG z projektu na Żelaznej (tam też zamierzam rodzić)
Kakkaarr - Ty chyba miałaś to USG tam ?
Możesz mi powiedzieć czy wtedy sprawdzają przepływy w pępowinie i macicy?
Kookosowa, moni05, Dominika32 lubią tę wiadomość
-
A my dziś bylismy u poloznej i wizycie patronazowej u pediatry. Cóż, smieje sie ze mdm chyba smietane nie mleko w pierdiach, bo przez 2 dni Nina przybrala 94g i wazy juz 2866g, gdzie sredni dobowy przyrost to ok 30g, mamy zatem ponad 150% normy!
Karooo93, Kookosowa, Milanka, silent, Jupik, moni05, ammarylis, Dominika32, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Tak, jak najbardziej, te przeplywy ich najbardziej interesuja, a mala waga dziecka to dla nich wrecz idealny przedmiot badawczy, wiec chyba na lepsze usg nie moglas trafic w tej sytuacji. Oraz, lekarz ktory mi robil badanie 'spelnial zyczenia', pytal czy cos mnie szczegolnue interesuje itd., wiec jak chcialabyc aby cos konkretnego, niestandardowego zbadali to popros, moze sie udaKarooo93 wrote:Kakkaarr - Ty chyba miałaś to USG tam ?
Możesz mi powiedzieć czy wtedy sprawdzają przepływy w pępowinie i macicy?
Karooo93 lubi tę wiadomość