Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Dominika! 😘💐
Dominika32 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Emikey, z ust mi to wyjełaś 😄
Gratulacje mamusie ❤️ -
Dziewczyny gratulacje. Ale super wiesci.
Konieczynka piekny opis porodu. Brawo dla ciebie. Dzielna jesteśi w sumie nie szlo tak wolno. Wszystko siedzi w glowie. Psychika najważniejsza i na mleko i na porod. Byle sie nie blokowac tylko bol traktowac jak progres.
Konieczynka lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Cześć dziewczyny:-) gratuluje wam serdecznie:-) jejciu jak fajnie.
Ja nadal na wakacjach na patologii i może zrobią cięcie w poniedziałek bo wtedy bedzie 38tydzień. Dzis jest 37 i 5 dni. Szkoda że nie kazalimi wrocic do domu i po prostu na cesarkę wrocić. Tak jest lepiej bo tylko zajmuje miejsca osobom naprawde potrzebującym.
Kokosowa tak jak piszesz twój mały jest bohaterem:-) jeszcze wiele razy was zaskoczy:-).Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla trzech mamuś i ich maleństw! Ale wysyp porodów tutaj a październik dopiero za 4 dni😉 Dużo sił i zdrówka dla wszystkich. Moni05 mam na myśli raczej nie to że masz taki kaprys,ale fakt,że z Twoimi wynikami ciàże trzeba szybciej rozwiązać i lekarze o tym wiedzą.Trzymam kciuki żeby już szybko ruszyło.
-
Ssasra, przedszkolanka, Dominika, wielkie gratulacje!! Nabierajcie szybko sił, a maluchy niech ładnie rosną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 20:52
przedszkolanka:), Dominika32 lubią tę wiadomość
-
Jej, dziewczyny ogromne gratulacje! W końcu pojawiły nam się jakieś dziewczynki 😁😍
Moni - trzymaj się! Oby Remis postanowił sam się ewakuować w weekend ✊✊✊
Kokosowa - Bartuś to mega bohater! Z każdym dniem to pokazuje! 😁
Ja byłam dzisiaj na USG. I eh ... Julia słabo przybiera, tzn niby te 200g w tydzień ma, ale waga szacunkowa to 2200g. Co daje nam 33 tydzień według pomiarow i termin na 10.11 😱
Ogólnie wody w normie, łożysko 2 stopień.
Lekarz zasugerował dokładniejsze badanie USG z przepływami.
1 października mam USG z projektu na Żelaznej (tam też zamierzam rodzić)
Kakkaarr - Ty chyba miałaś to USG tam ?
Możesz mi powiedzieć czy wtedy sprawdzają przepływy w pępowinie i macicy?
Kookosowa, moni05, Dominika32 lubią tę wiadomość
-
A my dziś bylismy u poloznej i wizycie patronazowej u pediatry. Cóż, smieje sie ze mdm chyba smietane nie mleko w pierdiach, bo przez 2 dni Nina przybrala 94g i wazy juz 2866g, gdzie sredni dobowy przyrost to ok 30g, mamy zatem ponad 150% normy!
Karooo93, Kookosowa, Milanka, silent, Jupik, moni05, ammarylis, Dominika32, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Karooo93 wrote:Kakkaarr - Ty chyba miałaś to USG tam ?
Możesz mi powiedzieć czy wtedy sprawdzają przepływy w pępowinie i macicy?Karooo93 lubi tę wiadomość