Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
emikey wrote:Ja tam jutro wysyłam mamę do rodzinnego i biorę l4 do 42 tyg
A ten rodzinny to Ci wystawia zwolnienie ciążowe (płatne 100%) czy zwykłe (80%)?
Ja już sama nie wiem co mam robić i do kogo iść. Nie mam takiego jednego lekarza rodzinnego do którego chodzę. Jutro będę latać po lekarzach i ich maltretować o zwolnienie..
Bo nie mam co robić w terminie porodu z półtorarocznym dzieckiem u nogi. ECH.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 15:17
-
Jupik wrote:A ten rodzinny to Ci wystawia zwolnienie ciążowe (płatne 100%) czy zwykłe (80%)?
Ja już sama nie wiem co mam robić i do kogo iść. Nie mam takiego jednego lekarza rodzinnego do którego chodzę. Jutro będę latać po lekarzach i ich maltretować o zwolnienie..
Bo nie mam co robić w terminie porodu z półtorarocznym dzieckiem u nogi. ECH.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 15:21
Jupik lubi tę wiadomość
-
japonka wrote:Ja na porodówce od 9:00 ale w takim tempie to urodzę akurat w terminie 🙄 rano było 2 palce, teraz 3 rozwarcia...
Japonka drażnij sutki mi na skurcze i przyspieszenie akcji pomogło 😉
Ale i tak najbardziej pomogło mi znieczulenie, więc jeśli rozwarcie nie
Będzie szło do przodu to poproś. Mi po podaniu w ciągu 1.5h rozwarcie o 7 cm
Skoczyło i akcja 😉
Trzymam kciuki! ✊✊✊✊
Olala - a jak u Ciebie ? -
japonka wrote:Ja na porodówce od 9:00 ale w takim tempie to urodzę akurat w terminie 🙄 rano było 2 palce, teraz 3 rozwarcia...
Japonka no to postep jest. Poczatek zawsze idzie wolniej a potem przełom i beda łapać dzidzie w locie
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Hej
Urodziłam mojego chłopczyka albo został wyciągniety
Zwał jak zwał. Waga 4.2 59 cm wiec malutki porownując do dziewczyn.
Godz 11 38 schodzi znieczulenie i czuje juz troche bolu. Maly spokojny poki co. Mleka nie ma ale to norma:-)kalcia, ManiaM, Cabrera, adella1, lena198808, kkkaaarrr, wiktoriaa, silent, Olliiii, ammarylis, Goemi, Konieczynka, Kookosowa, KasiaP, moni05, Jupik, _nova, mia4444, przedszkolanka:), brunetka91, Milanka, Aaga, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Uwemhe wrote:Hej
Godz 11 38 schodzi znieczulenie i czuje juz troche bolu. Maly spokojny poki co. Mleka nie ma ale to norma:-)
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualnyUwemhe, gratulacje ❤️
Japonka, dajesz!! Drażnienie sutków działa ponoć najlepiej, wiec do roboty
Przedszkolanko, cudownie, ze już do domu
Więcej nie napisze, bo mój mały Żuczek domaga się jedzonka 😊 Ps. Mój się generalnie wybudza na jedzienie co 2/3 h, ale czasami zdarzy mu się posiać ze 4h, za namowa położnych nie wybudza go wtedy...przedszkolanka:), Aaga lubią tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:2 palce = 4cm, 3 palce = 6cm, więc wcale nie tak mało!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 17:31
-
Uwemhe wrote:Hej
Godz 11 38 schodzi znieczulenie i czuje juz troche bolu. Maly spokojny poki co. Mleka nie ma ale to norma:-) -
Uwemhe, gratulacje! ❤️
Z tym rozwarciem to zależy jakie palce... czyje. Wiem teraz po sobie 🤷🏻♀️sunshine03, JaSzczurek lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny