Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 06:40
przedszkolanka:), Klaudia2016, Konieczynka, silent, wiktoriaa, ManiaM, lena198808, ammarylis, Spirit, adella1, KasiaP, Aaga, moni05, brunetka91, Kookosowa, Karooo93, Jupik, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Ale fajnie się czyta jak się rozpakowują nasze mamuśki
gratuluję emikey! Ładna waga
A ja się zastanawiam czy się zgodzić czy nie na propozycje męża... Aktualnie wyglądam jak z filmu "Noc żywych trupów" i stwierdził że bierze małego do drugiego pokoju a ja mam iść spać... A serce mi się kraje... Z drugiej strony potrzebuje regeneracji bo wysiądę a szczerze nie miałam czasu na odpoczynek od porodu. Z tego też spadek mojej wagi gdzie został mi 1.2kg do tego co było przed porodem...
-
Kiniorek91 wrote:Ale fajnie się czyta jak się rozpakowują nasze mamuśki
gratuluję emikey! Ładna waga
A ja się zastanawiam czy się zgodzić czy nie na propozycje męża... Aktualnie wyglądam jak z filmu "Noc żywych trupów" i stwierdził że bierze małego do drugiego pokoju a ja mam iść spać... A serce mi się kraje... Z drugiej strony potrzebuje regeneracji bo wysiądę a szczerze nie miałam czasu na odpoczynek od porodu. Z tego też spadek mojej wagi gdzie został mi 1.2kg do tego co było przed porodem...2017 #1
2019 #2
-
Człowiek po porodzie ma jakiś inny mózg. Wiecie o co zapytałam polozna? Czy jakieś kobiety zmarły w tym szpitalu podczas porodu. I usłyszałam, że tak. Ale ze nie z bólu. To odnośnie mojego darcia, że umrę za sekundę
przedszkolanka:), Jupik, aga_ni lubią tę wiadomość
-
emikey wrote:Człowiek po porodzie ma jakiś inny mózg. Wiecie o co zapytałam polozna? Czy jakieś kobiety zmarły w tym szpitalu podczas porodu. I usłyszałam, że tak. Ale ze nie z bólu. To odnośnie mojego darcia, że umrę za sekundę
-
Emikey gratulacje. No pytanie konkretne hehe a ta informacja ci po cos konkretnego??
Kiniorek idz spac. Maz chce ci ulżyć. Po co to sie zastanawiac. Jeszcze sie zdążysz nie wyspac przez pare miesiecy.
A ja sie wazylam w poniedzialek i juz mam 17 kg zrzucone. Jeszcze 3 i bede bez nadmiaru ciazowego.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Sandra i Emikey - gratuluje chłopakow! 😊
Mini i kalcia - trzymam za Was kciuki! ✊✊✊
Ja miałem dzisiaj słaby dzień ...
Podejrzewam,że możliwe rozchodzi mi się spojenie,bo boli mnie na dole, chodzę jak polamana, a na domiar złego pojawił mi się hemoroid - pierwszy raz w życiu ...
Co na to stosowac ? 😣Ig004 lubi tę wiadomość
-
Kookosowa wrote:Emikey gratulacje. No pytanie konkretne hehe a ta informacja ci po cos konkretnego??
Kiniorek idz spac. Maz chce ci ulżyć. Po co to sie zastanawiac. Jeszcze sie zdążysz nie wyspac przez pare miesiecy.
A ja sie wazylam w poniedzialek i juz mam 17 kg zrzucone. Jeszcze 3 i bede bez nadmiaru ciazowego.