Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emikey wielkie gratuluje! ❤️Poród jak na filmach, szybka akcja
Jakie nadaliście imię? Jakoś przegapiłam tę inf. I jestem w szoku że nie taki duży jak prognozowali!
Moni,pierwsze co zrobiłam po przebudzeniu to otworzyłam forum żeby sprawdzić jak u Was. No i jest! Remik na swiecie😍 jaki słodziak! Akcja tak szybka że aż trudno uwierzyć że tak szybko może się zsdziac. Mam nadzieje że te pęknięcia szybko Ci się zagoją... napisz nam więcej jak znajdziesz siłę.moni05 lubi tę wiadomość
23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Sarrrra wrote:Dziewczyny moja mała a mega sucha skure. Czy nam kąpać w emoilientach? Ale czym mam smarować? Syna niczym nie smarowalamWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Dziewczyny, czy któraś z was się orientuje, czy ciągłość zwolnienia musi być po dacie (co do dnia), czy jeżeli pracuję w trybie pon.-piatek to mogę mieć dziurę na weekend? W sensie zwolnienie miałam do piątku i teraz czy bym mogła mieć od poniedziałku (a nie od dziś?). Może któraś pracuję w HRach i wie?
-
Obawiam się, że nie znajdę terminu u ortpedy przed porodem a moja gin na pewno się nie zna 😐 a w szpitalu sprawdzają takie rzeczy jak się przyjedzie rodzic? Bo czytałam, że wtedy nie bardzo poród SN 🤔
Moni,gratulacje! Peknieta szyjka brzmi przerażająco 😱moni05 lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Urodziłam
Poród bardzo szybki... popękałam w kroczu i pękła mi szyjka z każdej strony, bo w 12 minut z 5 cm zrobiło się pełne. Napisze co i jak później.
Remigiusz, ur. 05.10.2019, 3900g i 56 cm. ❤️ 00:10
Dziękuje za wszystkie kciuki i wsparcie.gratuluję dzielna kobieto!!
moni05 lubi tę wiadomość
-
Emilkey jesteś moja bohaterka
kurczę, ze parte przy 5 cm
szok. Gratulacje!
Moni i ty jesteś moja bohaterka, ze wytrzymałam tyle. Ciagle myślałam o twojej Ali, ze może w następnym tygodniu już do niej wróciciesuper! Remik taki słodziak
U mnie ciagle ten śluz zabarwiony wypada. W nocy mąż mnie chciał po tyłku posmyrac i wystraszył się, bo miałam mokro między nogami i myśleliśmy, ze wody mi odchodzą... ale prześcieradło suche, wstałam do łazienki, podmyłam się... s teraz rano jak wstawałam to znowu mi wypadło sporo śluzu na łóżko zabarwionego i ciagle mi jaka kropelka kapnie po nodze.moni05 lubi tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
aga_ni wrote:Emikey wielkie gratuluje! ❤️Poród jak na filmach, szybka akcja
Jakie nadaliście imię? Jakoś przegapiłam tę inf. I jestem w szoku że nie taki duży jak prognozowali!
Moni,pierwsze co zrobiłam po przebudzeniu to otworzyłam forum żeby sprawdzić jak u Was. No i jest! Remik na swiecie😍 jaki słodziak! Akcja tak szybka że aż trudno uwierzyć że tak szybko może się zsdziac. Mam nadzieje że te pęknięcia szybko Ci się zagoją... napisz nam więcej jak znajdziesz siłę. -
moni05 wrote:Urodziłam
Poród bardzo szybki... popękałam w kroczu i pękła mi szyjka z każdej strony, bo w 12 minut z 5 cm zrobiło się pełne. Napisze co i jak później.
Remigiusz, ur. 05.10.2019, 3900g i 56 cm. ❤️ 00:10
Dziękuje za wszystkie kciuki i wsparcie.
Moni serdecznie gratuluję !! Zdrówka dla Wasmoni05 lubi tę wiadomość
9.10.19 witaj synku
5.06 połówkowe
10.04 - prenatalne
19.02 beta - 4001,1
Aniołek (5tc) - Styczeń 2019