Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwehme no dziś mamy 4 DZIEŃ. To mnie trochę uspokoilas. To trzymaj kciuki żeby zaczęła siusiać
EDIT: mamy mokro w jasnym kolorze, może nie jakieś gigantyczne ilości ale zaczyna się coś dziać ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 12:49
moni05, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
KasiaP, najważniejsze że siusia w ogóle. Z tego co pamiętam z poprzedniej ciąży to początkowo siusie mogą być ciemne, u nas nawet chyba były takie ceglane (ja się bałam że z krwią czy coś), ale położna mówiła, że to normalne i faktycznie po paru dniach przeszło.
-
Jupik wrote:KasiaP, najważniejsze że siusia w ogóle. Z tego co pamiętam z poprzedniej ciąży to początkowo siusie mogą być ciemne, u nas nawet chyba były takie ceglane (ja się bałam że z krwią czy coś), ale położna mówiła, że to normalne i faktycznie po paru dniach przeszło.
-
KasiaP wrote:Aga, ja mówię o moim mężu 😂😂😂 właśnie był ryk a ten nic 😁😁😁
Kasia ja w nocy jak potrzebowałam pomocy, a mąż spał w najlepsze to wzięłam telefon i zadzwoniłam do niego. Od razu się przebudziltylko taki nieprzytomny że nie wiedział co się dzieje.
Wlasnie wpadła położna, tak bez zapowiedzi. A my dosłownie wchodzilysmy do domu po spacerze.
Taki plus że sprawdziła pępek i wszystko ok. Może tak być ze krwawi.
Zapytałam o owoce jakie mogę jeść. To usłyszałam że właściwie tylko pieczone jabłko. Jadłam surowe i nic nie było. Już nie mówiłam o nektarynce która też już zjadłamczłowiek głupieje od tych skrajnych informacji. Niby jeść wszystko a zaraz się okazuje że nic nie można.
Pierwszy mocz może mieć taką czerwona barwę, lekko brunatna nawet. U syna tak było. Tzn nie cały pampers czerwony ale takie kryształki jakby.
U nas kupa co 2-3dni. I położna twierdzi że taki wartościowy pokarm że wszystko przepala i nie ma resztek. Dziś 3cia doba bez kupy... -
A propos sikania to mój syn zrobił na mnie podczas kangurowania zaraz po porodzie
brawo synu
moni05, KasiaP, mia4444, Kookosowa, Monalisa88, brunetka91, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
japonka wrote:A propos sikania to mój syn zrobił na mnie podczas kangurowania zaraz po porodzie
brawo synu
Moja na mnie smolke oddała, cała nogę miałam w 💩Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 13:49
japonka, mia4444, Kookosowa, Monalisa88, Cabrera, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj o 11.00 przez cc urodziła się Laura.Waga 3570 i 54 cm. Czujemy się dobrze. Pozdrawiamy wszystkie ciocie.
Klaudia2016, Karooo93, Konieczynka, KasiaP, japonka, mia4444, Spirit, silent, Jupik, Kookosowa, adella1, Kinga82, Monalisa88, moni05, Awaria_90, ManiaM, Cabrera, kalcia, brunetka91, kkkaaarrr, wiktoriaa, kasia1518, sandrina22, meerici, lena198808, przedszkolanka:), Aaga, Goemi lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem po wizycie,małemu się nie spieszy ma czas do 21.10 opuścić brzuszek ,jak nie to 22 szpital;)waga do porodu 3300 Max mówił lekarz
.
Karooo93, Konieczynka, KasiaP, silent, Jupik, Kookosowa, adella1, Monalisa88, moni05, ManiaM, Cabrera, brunetka91, Zanes, wiktoriaa, kasia1518, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
❤❤❤.
-
Uwemhe wrote:Ja po mojej dwójce bez smoczka i bez butki postawiłam sobie za punkt honoru nauczyć tego malucha. Tak więc z butli pił moje mleczko już 2 razy i oby tak szło bo chcę by raz dziennie pił. A smoczek mam 2 rodzaje i w sumie przyjął ale wypluwa. Szukam jeszcze Mam smoczka bo one ponoć malutkie są i będę nadal probowała. To ułatwia życie. Butle chce bardzo bym mogła sobie powychodzić czasami:-).
Narazie ściągam tylko tym.kolektorem i to mu daje:-) -
mia4444 wrote:
U mnie też dziś dokładnie 37+6, ale widzę że termin masz na 24.10 a ja na 26.10, zastanawiam się dlaczego takmia4444 lubi tę wiadomość
-
Basia co u was słychać?? Jak Filipek.
A ja dzis mega szczesliwa i popsul mi sie humor. Bartek zjadl z mojej butelki 10 ml bez problemow. Wiec butelka nuk wygrala zawody. Z innych nie chciał pic. Ale sie dowiedzialam ze w poniedzialek ma byc decyzja czy idzieny na chirurgie czy odrazu na kardiologie. Jesli beda chcieli go od razu operowac to nie wrocimy do domu. I kolejne tygodnie w szpitalu. A w poniedzialek mamy pasowanie w przedszkolu i nie wiem jak mam sie rozerwac zeby byc i tu i tu. Zal post
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Basia co u was słychać?? Jak Filipek.
A ja dzis mega szczesliwa i popsul mi sie humor. Bartek zjadl z mojej butelki 10 ml bez problemow. Wiec butelka nuk wygrala zawody. Z innych nie chciał pic. Ale sie dowiedzialam ze w poniedzialek ma byc decyzja czy idzieny na chirurgie czy odrazu na kardiologie. Jesli beda chcieli go od razu operowac to nie wrocimy do domu. I kolejne tygodnie w szpitalu. A w poniedzialek mamy pasowanie w przedszkolu i nie wiem jak mam sie rozerwac zeby byc i tu i tu. Zal post