Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jutro zabieracie swoje maluchy na cmentarz? Ja nie mam z kim zostawić i się zastanawiam w formie spaceru czy by nie pójść jakoś do południa, mniejszy tłok, mniej tych świec pozapalanych... ewentualnie moze by zostać w domu i skoczyć autem oddzielnie hm..
Chętnie poznam wasze poglądy na ten temat
-
Dziewczyny, od kiedy macie zamiar używać nianie elektroniczną, te oczywiście które mają? Wiadomo, że teraz jeszcze za małe maluchy, ale tak np 3 miesiąc będzie Oki?
-
eemmiilliiaa wrote:Dziewczyny, motacie już swoje maleństwa? Macie chusty? Jakaś polecacie? Przymierzam się do ogarnięcia tematu, niedługo będzie u mnie doradca chustonoszenia
Mam niemiecką na h ale musze sprawdzic. Mam ją 9 lat już. Zakupilam teraz 2 kurtki i bluzy pod nie bym nosiła jK chlodno:-)
Polecam wszystkie tkane.eemmiilliiaa lubi tę wiadomość
-
ManiaM wrote:Dziewczyny, jutro zabieracie swoje maluchy na cmentarz? Ja nie mam z kim zostawić i się zastanawiam w formie spaceru czy by nie pójść jakoś do południa, mniejszy tłok, mniej tych świec pozapalanych... ewentualnie moze by zostać w domu i skoczyć autem oddzielnie hm..
Chętnie poznam wasze poglądy na ten tematkasia1518
-
Olliiii wrote:Dziewczyny, od kiedy macie zamiar używać nianie elektroniczną, te oczywiście które mają? Wiadomo, że teraz jeszcze za małe maluchy, ale tak np 3 miesiąc będzie Oki?kasia1518
-
My na cmentarze idziemy i dzieciaki też zabieramy, później jedziemy w odwiedziny do dziadków. Raczej będzie to szybka rundka po cmentarzach.
Co do chusty to ja zamierzam od przyszłego tygodnia próbować 😉
Spirit - gratulację!
Miaa - jak u Ciebie ?eemmiilliiaa lubi tę wiadomość
-
wiktoriaa wrote:Dziewczyny ratunku co na poraniony sutek? Tak zgryzła że aż krew wyszła 😢 nie przystawie jej bo się zesram z bólu, ledwie ściągnęłam laktatorem 30 z tego cyca. Co robić żeby to się szybko zagoiło? Help
Wietrzenie, czysta lanolina, ewentualnie bepanthen. Lanolina jesto tyle spoko, ze możesz nałożyć warstwę i wtedy przystawić dziecko.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
ManiaM wrote:Dziewczyny, jutro zabieracie swoje maluchy na cmentarz? Ja nie mam z kim zostawić i się zastanawiam w formie spaceru czy by nie pójść jakoś do południa, mniejszy tłok, mniej tych świec pozapalanych... ewentualnie moze by zostać w domu i skoczyć autem oddzielnie hm..
Chętnie poznam wasze poglądy na ten temat
My się w ogóle nie wybieramy, młody jeszcze nawet nie był nigdy na spacerze i to dla nas za wcześnie. Dzisiaj skończył tydzień. A Wy kiedy byliście pierwszy raz na spacerze?23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
aga_ni wrote:My się w ogóle nie wybieramy, młody jeszcze nawet nie był nigdy na spacerze i to dla nas za wcześnie. Dzisiaj skończył tydzień. A Wy kiedy byliście pierwszy raz na spacerze?
U nas po tygodniu pierwszy spacer:-).
Kiedy mąż wyjezdza? Juz cos wiadomo?
Sarrra jak sie masz? A ty kiniorek?
Basiu czy wy już w domu?
Spirit gratuluje:-) -
U nas od kilku godzin biegunka i wymioty 😭 nawet nie wiem jak mam pomóc małemu i skąd to się wzięło. Mialyscie już taki problem? Mały ma dopiero 2 tygodnie, a tu już coś takiego ☹️ myślicie, że musimy jechać do lekarza?
-
KasiaP, Olliiii, wiktoriaa, przedszkolanka:), Monalisa88, Cabrera, ManiaM, Aaga, aga_ni, kalcia, silent, sandrina22, kkkaaarrr, moni05, nuśka91, Kinga82, Jupik, Goemi, meerici, Karooo93, kasia1518, _nova, japonka lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
aga_ni wrote:Wietrzenie, czysta lanolina, ewentualnie bepanthen. Lanolina jesto tyle spoko, ze możesz nałożyć warstwę i wtedy przystawić dziecko.
Zakup ręcznego laktatora to był błąd życia. Zajadę się przy nim zanim sutki się ogarną 😖😢 -
aga_ni wrote:My się w ogóle nie wybieramy, młody jeszcze nawet nie był nigdy na spacerze i to dla nas za wcześnie. Dzisiaj skończył tydzień. A Wy kiedy byliście pierwszy raz na spacerze?
aga_ni lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:My jutro dzieci nie targamy na cmentarze
Kokosowa super !
Oliii kurczę.. jak często kupkę robi?
Niby wszędzie piszą, że z czymś takim nie jechać do lekarza no ale z takim maluszkiem już sama nie wiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 16:04