Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga ni, też za bardzo nie wiem jak w przypadku gdy mimo przepełnienia u Ciebie nic nie wypływa, ale kolektor to są groszowe sprawy wiec może warto spróbować ? 🙂 (zapłaciłam 37 zł z przesyłka i z tego co wiem to i tak przepłaciłam). Ja gdy go nie używam a mam założony stanik to czuję ze wkładka laktacyjna w tej drugiej piersi hamuje wypływ. W pierwszym momencie kilka kropelek się pojawia a potem cisza. Natomiast kolektor tak pobudza ze udaje się uzbierać fajną porcję, może więc i u Ciebie zadziała w podobny sposób? Ciężko powiedzieć. Możesz tez wypróbować sposób Goemi.
Nuśka nam już tez zdarzyło się zalać mlekiem wiec teraz przytrzymuję go sobie tak na wszelki wypadek. Nie jest to jakieś super wygodne, bo chociażby brakuje ręki żeby forum przeglądać 😜, ale cieszę się ze choć trochę tego mleka nazbieram bez większego wysiłku.
Ja również trzymam kciuki za Bartusia, oby wszystko poszło sprawie bez większych nerwów dla Was Kokoosowa 😉Kookosowa, aga_ni lubią tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
Mój Felo to powinien nazywać się Marek.. spać idzie 2-3 w nocy (właśnie go odłożyłam), największa aktywność to od 23, czyli akurat jak jego siostra usnie (a myślałam, że to ona jest nocnym Markiem, ale Felek ją na łeb bije). Wprawdzie śpi do 9-10, a potem jeszcze pół dnia odsypia z mniejszymi przerwami, więc mam te 6-7 godz.snu, no aleee wytrzymać potem do 3 w nocy, i to jeszcze od 24 w kółko cyc, aktywność, kupa, cyc, aktywność, kupa..masakra. Dobrze, że nie płacze, ale jak go odkładam to sam sobie nie usnie, tylko macha wszystkim i tak stęka dopóki go nie wezmę. Więc albo przysnie na cycu i już w łóżeczku pociągnie, albo dziś tatuś ululal na rączkach (ja już mam oczy na zapałkach), czego w gruncie rzeczy nie powinno się robić. Co ciekawe w dzień nie ma tego problemu, leży sobie gdzieś i sam usypia, tylko w nocy jakiś niespokojny się robi, hmm.
Dobranoc od mojego 2 m-cznego Misia Felisia. Kocham tego chłopaka na zabój 😍moni05, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
Hej. Mieliśmy intensywny tydzień. W poniedziałek badanie pod Warszawą, a w czwartek szpital już na miejscu. W piątek rano Czarek miał zabieg w znieczuleniu ogólnym. Wszystko poszło dobrze, za 2 tygodnie na kontrolnym usg okaże się czy przyniosło to efekt. Na razie sytuacja jest taka, że lewa miedniczka jest bardzo powiększona. Trzymam się myśli że pomniejszy się i nie będzie konieczna operacja.
Sporo nas to wszystko kosztuje przeżyć. Ale dla Czarka wszystko zniesiemy.
Bartuś- trzymam za ciebie maluchu kciuki!Kookosowa, ammarylis, meerici, aga_ni, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za naszych dzielnych rycerzy czyli Bartusia, Czarusia no i Filipka (choć tu tez mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze) ✊🏻✊🏻😊
Kookosowa, adella1 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dziewczyny jak mówiłyście o suchej skórze u waszych niemowlaków to miałyście na myśli suchą skórę na całym ciele czy takie placki schodzące w niektórych miejscach ? Smarujemy się kremem nawilżającym, ale tak się zastanawiam czy to nie alergiczne? Ostatnio mam fazę na masło orzechowe... 🙈🙈🤵🏽♀️34
🤵🏻♂️34 ⭐
-> ❄ 5BB -> ET ❌
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
Cześć Mamuśki. My jesteśmy po wizytach u chirurga i ginekologa. Niestety nic z nich nie wynikło. Pani chirurg oznajmiła że ma leżeć na brzuszku, że jej się wydaje że tam nie ma 15mm tej przepukliny ( tak czuła pod palcem) i nic z tym się póki co nie da zrobić. Pani ginekolog ( kobieta na pewno po 70tce) kazała zrobić usg brzucha w maju- czerwcu ( termin na nfz na październik 2020), markery nowotworowe na raka jajnika i się nie przejmować.
Robiliśmy dużo badań z krwi kontrolnych,bo miałam szczepic w czwartek, bilirubina ładnie spadła już do 3.8. Niestety wyszła bakteria e.coli w posiewie... Jutro idę do przychodni- zapewne znów dostanie antybiotyk i dupa ze szczepienia- taka jestem zła bo co chwilę coś i nie możemy podejść dobrego pierwszego szczepienia.
Też miałam przeboje z pobraniem krwi- badań było 10 i musieli się jej wbijać 2 razy w głowę bo z jednej żyły już nie chciało więcej lecieć.
Z dobrych rzeczy tyle , że się wczoraj wyspalam - od 23.30 do 4.30 zero pobudki, fakt faktem od 21.30 do 23.30 było bujanie i usypianie, ale się opłaciło.kasia1518
-
nuśka91 wrote:meerci orzechy są silnie uczulające, przy kp trzeba uważać na alergeny pokarmowe, a na pewno obserwować dziecko. A są to oprócz orzechów: truskawki, miód, ryby, cytrusy, soja i białko krowie i kurze.🤵🏽♀️34
🤵🏻♂️34 ⭐
-> ❄ 5BB -> ET ❌
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ?