Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My również trzymamy kciuki!
U nas rozmiar 68 i to chyba jeszcze ze 2 tygodnie i 74. Stroimy sie codziennie bo szkoda by chociaz raz czegoś nie założył. Matka tak zaszalała z zakupami. 5.12 ważył 6080.
Co do pieluch to uzywamy pampers zwykły lub czasem premium care. Kończę opakowanie i chyba juz wejdziemy w 3ki.
Ostatnio było mi tak smutno bo mały bawił sie moją bluzką i tak sie przytulił do cyca jakby chciał 😓 a tu nic...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
wiktoriaa wrote:Ja mam gorszy problem bo w ogromnych ilościach pożeram słodycze, nie umie się opanowaćkasia1518
-
paulina2811 wrote:U nas tylko biedronka jest to za dużego wyboru nie ma niestety.. Spróbuję zamówić inne pieluchy bo najbliższy Lidl za 40 km. Myślicie, że coś się stanie jak poprobuje inne rodzaje? W sensie jakas alergia od zmiany?
Coś dziać się może, dlatego nie kupowałabym od razu dużych ilości. -
paulina2811 wrote:U nas tylko biedronka jest to za dużego wyboru nie ma niestety.. Spróbuję zamówić inne pieluchy bo najbliższy Lidl za 40 km. Myślicie, że coś się stanie jak poprobuje inne rodzaje? W sensie jakas alergia od zmiany?
-
kasia1518 wrote:U mnie ten problem sam się rozwiązał po kilku nie przespanych nocach i bujaniu non stop na rękach 😊 wiem ze to sprawka czekolady, ale ogólnie mi minęła ochota na słodkie. Zjem jakieś herbatniki, biszkopty, wafle śmietankowe i chyba tyle 😁
-
Kokosowa kciuki za Bartusia. Jesteście mega dzielni oboje.Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić ile nerwów Cię to wszystko kosztuje. Wielki szacun że tak wspaniale sobie radzisz. Teraz już będzie coraz lepiej i najgorsze za Wami. Basiu cieszę się,że jesteście razem w domu. Filipek sobie radzi i to jest najważniejsze. Reszta się wyrówna z czasem. U nas Pampersy te niebieskie pasują mi najlepiej. Zresztą przy starszym synu też JE lubiłam najbardziej. Reszta jest albo sztywna, albo gruba jak dla mnie.
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:U mnie od dnia porodu -15kg , ale jakoś ja po sobie tego nie widzę. Każdy mi mówi że schudłam a ja nadal ciuchy w tym samym rozmiarze kupuje.
-
Czy ktoras z was boryka sie z problemem łysienia? Nie nazwę tego wypadaniem włosów, bo mam już prześwity, czaszke widać, wypadła mi już conajmniej połowa. Endokrynolog twierdzi, że to reakcja organizmu na niski poziom estrogenów, a dopóki kp to nic z tym nie zrobimy, bo zahamowałby mi laktacje... po Borysie też mi koszmarnie wypadały, też były prześwity, ale teraz chyba jest jeszcze gorzej, boje się, że dosłownie wyłysieje
-
My używamy różnych pampersów i jesteśmy na JEDYNKACH 😁
Najgorsze jak dla mnie z Lidla. Z Rossmanna chyba najlepiej nam pasuja 😉
Co do jedzenia to ja mandarynki też jem i póki co ok. Słodycze też bym tonami jadła 😬
U mnie jakieś 3 kg jeszcze zostało ... Ciężej mi to jakoś idzie niż z Jasiem
Mam wrażenie 🤷
-
Aaga wrote:U mnie okolo -5 kg na wadze przed ciaza. Jeszcze jakies 3-4kg I bede happy bo juz wczesniej chcialam pare kilo zrzucic
Jeszcze 5 kg do idealnej wagi, która miałam przed pierwszą ciąża. Najlepsze jest to że mogę skupić się na swojej figurze bo wiem że w ciąży już nie będę. Mam już małe 38 rozmiar. Dąży do małego 36. I... Wcale się nie idchudzam. Właśnie jem pierniczki. Waga leci jak szalona.Aaga lubi tę wiadomość