Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też życzę Wam wesołych, zdrowych i przede wszystkim przespanych świat
a jeszcze tak niedawno pisałyśmy, czy jest serduszko na usg. A teraz nasze Serduszka dają nam w kość
Wesołych Świat ❤️🎄🎁
wiktoriaa, Karooo93, Aaga, mia4444, ammarylis, moni05, Kookosowa, Cabrera lubią tę wiadomość
Paulina -
Wesołych, radosnych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia. Żebyscie te pierwsze święta z maluszkami spędziły jak najlepiej. Odpocznijcie kochane i nacieszcie sie rodzina.
Karooo93, Aaga, mia4444, ammarylis, moni05, Cabrera, wiktoriaa lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualnyI ja dołączam z życzeniami: zdrowia, spokoju i samych radosnych chwil ☺️
Niech te nasze pociechy rosną zdrowe i szczesliwe☺️
Szczególne uściski dla Bartusia, aby już każde kolejne święta mógł spędzić z cudowna rodzina w domku ❤️
Kookosowa, wiktoriaa, Karooo93, Aaga, mia4444, ammarylis, moni05 lubią tę wiadomość
-
Rodzinnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia- pierwszych z naszymi cudownymi maluszkami.Niech będą wyjątkowe i magiczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 23:57
sylvuś, wiktoriaa, Karooo93, Aaga, mia4444, moni05, Kookosowa, Cabrera lubią tę wiadomość
-
To i ja życzę wesołych, pogodnych i przede wszystkim zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo ciepła, miłości, aby każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego. Dużo mleka i spokojnych, zdrowych, uśmiechniętych brzdąców
Karooo93, Aaga, mia4444, ammarylis, moni05, Kookosowa, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Ja również życzę zdrowych i spokojnych Świąt,
spędzonych z rodziną i bliskimi 😘❤️
I moc uścisków dla Bartusia 🤗 a dla Was Kokosowa dużo siły 💪❤️
Wesołych Świąt dla wszystkich 🤗🎄🎁🎅☃️Aaga, mia4444, wiktoriaa, ammarylis, moni05, Kookosowa, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt dziewczyny dla Was i Maluszków 🎄🎁
mia4444, wiktoriaa, ammarylis, moni05, Kookosowa, Cabrera, Karooo93 lubią tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Mam jeszcze pytanko, może któraś tez tak ma. Kamilek od kilku dni obraca sie na prawy bok, wygina, poleży i zaczyna nagle histerycznie płakać. Co to moze być? Nowa umiejętność z którą nie umie sobie poradzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 05:22
4xIUI,3x transfer
,1x crio
, 1x crio
, drugi crio
-
Aguuula;2525 wrote:Mam jeszcze pytanko, może któraś tez tak ma. Kamilek od kilku dni obraca sie na prawy bok, wygina, poleży i zaczyna nagle histerycznie płakać. Co to moze być? Nowa umiejętność z którą nie umie sobie poradzić?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Hej dziewczyny, czy Wy tez stajecie na rzęsach dzisiaj?
ja to jestem jakimś ninja - ogarniam jakieś ciasto drożdżowe, sos grzybowy karmienie i zakup ostatniego prezentu prawie w tym samym czasie. Ciekawe jak będzie smakowało jedzenie, nie zdziwię się jak gdzieś dodałam cukru zamiast soli
Życzę Wam żebyście były szczęśliwe ze swoimi rodzinami, w zdrowiu i miłości.Kookosowa, Karooo93, wiktoriaa, ammarylis, mia4444 lubią tę wiadomość
23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
aga_ni wrote:Hej dziewczyny, czy Wy tez stajecie na rzęsach dzisiaj?
ja to jestem jakimś ninja - ogarniam jakieś ciasto drożdżowe, sos grzybowy karmienie i zakup ostatniego prezentu prawie w tym samym czasie. Ciekawe jak będzie smakowało jedzenie, nie zdziwię się jak gdzieś dodałam cukru zamiast soli
Życzę Wam żebyście były szczęśliwe ze swoimi rodzinami, w zdrowiu i miłości.aga_ni lubi tę wiadomość
4xIUI,3x transfer
,1x crio
, 1x crio
, drugi crio
-
Dołączam do życzeń. Dużo cierpliwości i sił. Uśmiechów i kolejnych spełnionych marzeń.
Moje jedno marzenie już śpi. Idę położyć prezenty pod choinkę bo u dziadków Mikołaj był a u nas jeszcze nie 😉ammarylis, Kookosowa, wiktoriaa, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt mamuśki 😘 przede wszystkim zdrowia dla was i waszych dzieci, dużo miłości i wzajemnego zrozumienia, cierpliwości i tyle uśmiechu ile zdołają znieść nasze policzki.
Kokosowa - myślami jesteśmy z Bartusiem 🤞
🎄🎄🎄Kookosowa, Aaga, wiktoriaa, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt! Dużo pociechy z waszych Maluchów, noech rosną zdrowe i silne
Szczególne życzenia dla Kokosowej i Basi, niech wam wasze chłopaki szybko przezwyciężają wszystkie trudności!!Kookosowa, Aaga, wiktoriaa, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam Di tej pory zwolenniczką teorii, że to co jemy nie ma wpływu na dziecko. Synek nie miał kolek już prawie miesiąc. Wczoraj zjadłam sporo kapusty. Po 2 godzinach zaczął go boleć brzuch, histeryczny płacz, dopiero po pół godziny ciągłego płaczu pomógł masaż i termoforek.Paulina
-
Paulina a może to przebodzcowanie?
U nas też długo zasypiala, do 22 prawie. Co prawda histerii nie było. Więc ciężko stwierdzić czy u was to samo. Może masaż wyciszył maluszka.
Bo Kapusta długo się trawi u nas matek, więc do mleka po 1-1,5 to by było bardzo szybko. Ale wszystko możliwe.
Dostałam żółty fotel uszak. I'm happy!!!_nova, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Konieczynka wrote:Paulina a może to przebodzcowanie?
U nas też długo zasypiala, do 22 prawie. Co prawda histerii nie było. Więc ciężko stwierdzić czy u was to samo. Może masaż wyciszył maluszka.
Bo Kapusta długo się trawi u nas matek, więc do mleka po 1-1,5 to by było bardzo szybko. Ale wszystko możliwe.
Dostałam żółty fotel uszak. I'm happy!!!Paulina