Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kokosowa kciuki za Bartusia! Oby w szpitalu szybko mu pomogli.
Brunetka kazda wasza klotnia jest poddana do oceny rodziny meza??? Mnie by cos trafilo po czyms takim. I juz bym przenigdy nawet pod najmniejsza uwage nie beala przeprowadzki. Strach sie bac co by bylo gdybyscie z nimi mieszkali.Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Brunetka dobrze,że się nie zgodziłaś! Mieszkanie z osobami trzecimi jest po prostu męczące na dłuższą chwilę. Myślę,że jak mąż ochłonie to przyzna Ci rację 😉
Pamiętam, że pracowałaś w żłobku.?
Daj ogłoszenie u siebie w miejscowości,że szukasz pracy jako niania.
I razem z Kornelia możesz opiekować się jeszcze jakimś bobasem 😉
Może ktoś będzie zainteresowany opieka łączona.
Ja tak z Jasiem jeździłam i mega polecam! Korzyści tak naprawdę dla obu stron.
Kokosowa mocne kciuki za Bartusia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 03:36
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
U mnie mija rok jak zobaczyliśmy na usg synka
już nie pęcherzyk a zarodek w środku. Gdyby mój mąż cokolwiek co nas dotyczy by przedyskutowywał z rodziną to nie wiem czy w ogóle bym z nim rozmawiała. To co dotyczy nas to tylko my o tym rozmawiamy. Taj samo synek. Rodzina nie wie 90% tego co u synka. Nie uważam, że potrzebna im ta wiedza
Paulina -
Brunetka pogadają i przestaną. Jakbyś z nimi zamieszkała to by dopiero każdy Twój ruch był omawiany i wtedy na pewno byś była najgorsza...Brawo za własne zdanie. Macie swój dom, jesteście u siebie i to jest najważniejsze. Kokosowa trzymajcie się i współczuję ogromnie.
-
kkkaaarrr wrote:Kokosowa daj znac co z wami, zostawili was w szpitalu??
Kkkaaarrr tak. Badania ma dobre. Oprocz kaszlu nie ma nic. Przez to saturacja mu leci i mamy tlen. Inhaluja nas. Mamy sterydy i popoludnii po wynikach rvs zobacza czy antybiotyk.kkkaaarrr lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Wczoraj wynik na rvs byl ujemny. Ale powtorza dla pewności. Rtg nic nie wykazalo. Gazometria ladna. Morfologia czekamy. Ogolnie pasuje im do wirusa ale go nie ma. A z badan nie wynika nic dlaczego saturacja spada.
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
No teraz to się aż wystraszylam, bo mały ma kaszel od kilku dni i dosyć mocna chrypę 😐 byłam wczoraj u pediatry, ale mamy takiego super lekarza, że z czymkolwiek nie przyjdę to mówi, że ona nie wie 🤷🏻♀️
-
Kookosowa wrote:Wczoraj wynik na rvs byl ujemny. Ale powtorza dla pewności. Rtg nic nie wykazalo. Gazometria ladna. Morfologia czekamy. Ogolnie pasuje im do wirusa ale go nie ma. A z badan nie wynika nic dlaczego saturacja spada.Paulina
-
Dziewczyny, które ogarniają już temat rozszerzania diety. Wytłumaczcie mi proszę jak krowie na rowie, bo mi już głowa pęka od czytania wszystkich stron, blogów itp.
1. Jak długo podaje się jedno warzywo nim przejdzie się do następnego
2. Co ile zwiększać ilość łyżeczek
3. Po jakim czasie podać owoce i potem kaszki
4. Kiedy można zacząć dawać soczki warzywne i owocowe -
Kookosowa wrote:No i rvs ujemny za to grypa dodatni. Mamy lek plus antybiotyk.
Kokosowa, trzymajcie się, dobrze ze wiadomo co to, teraz powinna być bardzo szybka poprawa po antybiotyku.Kookosowa lubi tę wiadomość
23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Aga ni jest. Bartek jojczy ciągle bo jest glodny. Zjada tyls dzis ze jestem w szokum zebym tylko nie pochwalila za wczesnie. Ale tak moze dziecko jesc.
Lepiej oddycha. No i bardziej kontaktowy jest. Judka juz dostala swoją porcje na grype. Piotrek idzie na nocna pomoc. Bo internista dopiero w poniedzialek a juz teraz umiera.aga_ni lubi tę wiadomość
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
U mnie pierworodna dostała szczepionke przeciwko wirusowi rsv- synagis. Jestem bardzo zadowolona bo póki co chorowała mi raz na zapalenie krtani. Ta szczepionka jest bardzo droga, niestety należy się tylko wcześniakom do 32tc. Chciałam podać Gabrysi ale nie bardzo jest możliwość żeby ja zdobyć bo podaje się 5 dawek uzależnionych od wagi dziecka i jeździliśmy na podawanie do szpitalakasia1518