Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZimri wrote:Dziewczyny co na ból gardła? Umieram z bólu. Dziś miałam wizytę w lux medzie. Miałam nadzieję, że lekarz podejrzy dzidzie na usg, a tu nic. O badanie fizykalne musiałam się upomniec. Tragedia jakąś... Myślałem że jest lepiej niż panstwowo
W medicoverze dokladnie tak samo. Usg nie ma w gabinecie, a jak poszlam na usg ze skierowaniem to ledwie co bylo widac, bo kiepski sprzęt.
Trochę jak w nfz, tylko budynek ładniejszy
Też chodzę tylko po skierowania tam i zwolnienie -
nick nieaktualny
-
basia1987 wrote:Jak czytam o waszych porodach to juz sie martwie jak to będzie
to moje pierwsze maleństwo
przed pierwszym porodem oglądałam taki serial o porodach żeby był świadoma jak to wygląda.
Na gardło miód z wodą i cytryną.basia1987 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 18:47
-
Kookosowa wrote:Basiu nie sugeruj się żadna opowieścią. Zobacz że każda co innego przeszła. Nie ma co się nastawiać. Każdy poród inny nawet u tej samej kobiety. Ja sobie mówię że weszło to i musi wyjść. I traktuje to jak zadanie. Iść urodzic i koniec
przed pierwszym porodem oglądałam taki serial o porodach żeby był świadoma jak to wygląda.
Na gardło miód z wodą i cytryną.ale mimo wszystko tysiące mysli teraz klebi sie w głowie p
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
.Aleksandra. wrote:
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Pytanie do dziewczyn które aplikuja progesteron dopochwowo na noc...
Czy na drugi dzień resztki tabletek wyplywaja z was?(Nie wiedzialam jak sformułować to pytanie)
Bo ja mam właśnie taki problem i to przez caly dzień..często muszę zmieniac wkładkę i wariuje bo przygladam się za kazdym razem czy czasami krwi tam nie ma...oszalec można
-
.Aleksandra. wrote:
Ja pracuję.
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
.Aleksandra. wrote:
-
witam dziewczyny....
chciałam podziękować za gościnę na październikowych mamusiach....muszę odejść bo niestety okazało się,że ciąża obumarła... boli bardziej ze względu na to ,że odeszło dziś nie jedno a dwa serduszka jak się okazało...
beta spada więc to już koniec...
życzę wam szczęśliwych i nudnych 9 miesięcy
Pozdrawiam ciepło wszystkie mamusie:)
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
Aleksandra wstępnie umówiłam się do czerwca i kilka dni w lipcu. Z tym że znajdą mi dodatkowa pomoc od maja żebym nie dźwigała i przemęczał się z brzuchem.
Z córką pracowałam do 9 miesiąca i teraz już bym tak nie dała rady.
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
zmyslowa wrote:witam dziewczyny....
chciałam podziękować za gościnę na październikowych mamusiach....muszę odejść bo niestety okazało się,że ciąża obumarła... boli bardziej ze względu na to ,że odeszło dziś nie jedno a dwa serduszka jak się okazało...
beta spada więc to już koniec...
życzę wam szczęśliwych i nudnych 9 miesięcy
Pozdrawiam ciepło wszystkie mamusie:)
bardzo nam przykro, jestesmy z Toba. A mialas jakies plamienia? -
.Aleksandra. wrote:bardzo nam przykro, jestesmy z Toba. A mialas jakies plamienia?
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
nick nieaktualnyDominika32 wrote:Pytanie do dziewczyn które aplikuja progesteron dopochwowo na noc...
Czy na drugi dzień resztki tabletek wyplywaja z was?(Nie wiedzialam jak sformułować to pytanie)
Bo ja mam właśnie taki problem i to przez caly dzień..często muszę zmieniac wkładkę i wariuje bo przygladam się za kazdym razem czy czasami krwi tam nie ma...oszalec można
Ale na początku mega stres i leciałam co chwilę do lazienki sprawdzic co wylecialo