Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zmysłowa, straszna wiadomość
Trzymaj się, dużo sił dla Ciebie i męża.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Zmysłowa bardzo przykro
Wiesz z czego wynikają u Ciebie straty?
Ktoś pytał o Luteinę - tak, wypływa cały dzień ale co zrobić, ja nawet wkładek nie nosze bo czuje się z nich niehigieniczne i boje się infekcji tylko cochwile zmieniam majtkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 19:12
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Zmysłowa bardzo przykro
Wiesz z czego wynikają u Ciebie straty?
Ktoś pytał o Luteinę - tak, wypływa cały dzień ale co zrobić, ja nawet wkładek nie nosze bo czuje się z nich niehigieniczne i boje się infekcji tylko cochwile zmieniam majtki
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
.Aleksandra. wrote:A robilas bete czy USG?
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
nick nieaktualny
-
zmyslowa wrote:Dziś usg...i lekarz stwierdził obumarcie dwóch zarodków..później bhcg robiłam i przez dwa dni spadła o 6000 U/I
Odpoczywaj i wracaj juz do nas niedlugo:) -
.Aleksandra. wrote:
Chcę pracować jak najdłużej..Aleksandra. lubi tę wiadomość
-
adella1 wrote:Chcę pracować jak najdłużej.
Tylko ze u mnie w pracy nie mialabym zgodnie z przepisami max 4 godziny przy komputerze, tylko niestety pełne 8. -
Zmyslowa
przykro mi
Aleksandra ja mam L4 od momentu gdy sie dowiedzialam. Praucje w biedronce a tam jest mutlum Dzwigania i przenoszenia, ukladania... A i tak regulamin bhp nie pozwala mi praktycznie na zadne prace nawet na kasie...
Dzis dwa razy juz wymiotowalam. Chyba sie na same owoce przerzuce bo po nich nic mi nie ma ... -
Kiniorek91 wrote:Zmyslowa
przykro mi
Aleksandra ja mam L4 od momentu gdy sie dowiedzialam. Praucje w biedronce a tam jest mutlum Dzwigania i przenoszenia, ukladania... A i tak regulamin bhp nie pozwala mi praktycznie na zadne prace nawet na kasie...
Dzis dwa razy juz wymiotowalam. Chyba sie na same owoce przerzuce bo po nich nic mi nie ma ...
No to faktycznie masz ciezko prace, wiec dobrze zrobilas. A nie jest Ci tak dziwnie bez pracy?
Ja wczoraj mialam pierwsze wymioty, ale tak silne ze nawet naczynka na twarzy mi wyskoczyly, dzis juz spokoj na szczescie. Jem duzo owocow, zwlaszcza na kolacje, bo nie chce nic innego. -
Zmysłowa a miałaś wcześniej usg, maluchom biły serca? Kurczę dużo masz tych strat, a wirusy robiłaś?2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ja się nie wybieram w ogóle na L4 ale tez mam taka prace ze jak czuje się zmęczona mogę sobie odpuścić i nie przyjść. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce2019 początek - strata, 10 tc
Zmysłowa, współczuję Wam niezmiernie tej podwójnej straty
Trzymaj się ciepło i wracaj szybko na fioletową stronę.🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
nowa na dzielni wrote:Zmysłowa a miałaś wcześniej usg, maluchom biły serca? Kurczę dużo masz tych strat, a wirusy robiłaś?
W poprzedniej ciązy robilam wszystkie badania i były idealne ..teraz tylko podstawowe( krew,mocz tsh glukoza) bo innych mi jeszcze nie zlecił...po tej wizycie miałam robic pełen zakres z racji tego,że wczesniej nie było nawet zarodka.
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ.