Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguuula;2525 wrote:Zonaboba ja tak z innej beczki. Czy to Twój pies, którego masz na zdjęciu z nickiem?
Ja rano kupiłam kilka pączków i poki co żadnego nie zjadłam. Przez to ze odrzuciło mnie od słodkiego. Chociaż 1 muszę zjeść!
76 cs UDANY
27lat
9.11.18r - 1 IUI
6.12.18r - 2 IUI -
Ja wczoraj miałam dobry dzień. Bez wielkich mdłości a dziś już nie nie muszę martwić bo wróciły. Pączek jeden zjedzony na nielegalu. W domu będzie drugi. Nie jem glutenu i laktozy wież te paczki dla mnie jak ostatni posiłek skazańca. Ale w tłusty czwartek można wszystko.
Ja się boje tyc. Z córką przytyłam 30 kilo. Mam Hashimoto i tu jak na pstryk popatrZe na ciastko i kilo na wadze. Coś okropnego. Teraz się mocno pilnuje. Jem zdrowo i waga stoi. Mimo to po pierwszym mi zostało dużo i waga niestety tak łatwo nie spadnie. Nawet z Chodakowska.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Łapcie
zrobilam 18. Mąż już wciągnąl 4, teście dostali 6 a ja aż 1 zjadlam
jeszcze mam 7 do podzialu z synem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b4ebee21d5e.jpgmoni05, przedszkolanka:), Aguuula;2525, meerici, Kookosowa, Jupik, kasia1518, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Zonaboba wrote:Tak to mój Leon :*
uwielbiam go :* to mój synalek kochany
Zonaboba lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Dziś chyba jakis dzień bólowy. U mnie też brzuch i plecy ale nie ma co sie martwić, przecież maluchy sie rozpychająWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Coccinea wrote:Niestety Dziewczynki, u mnie ciąża najprawdopodobniej zatrzymała się dwa tygodnie temu. Lekarz wczoraj nie widział serduszka. Jestem przerażona tym co mnie teraz czeka
-
Coccinea wrote:Niestety Dziewczynki, u mnie ciąża najprawdopodobniej zatrzymała się dwa tygodnie temu. Lekarz wczoraj nie widział serduszka. Jestem przerażona tym co mnie teraz czeka
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Serduszko widział inny lekarz dwa tygodnie temu. Zarodek miał wtedy 3,3 mm, wczoraj inny lekarz (którego wybrałam sobie na prowadzącego ciążę) stwierdził brak serduszka i zarodek wielkości 3,2 mm. Dziś zrobiłam bbetą, powtórzę ją jutro, ale raczej cudów się nie spodziewam. Tylko nawet nie wiem gdzie mam się zgłosić? Szpital, SOR czy co?
-
nick nieaktualnyCoccinea wrote:Serduszko widział inny lekarz dwa tygodnie temu. Zarodek miał wtedy 3,3 mm, wczoraj inny lekarz (którego wybrałam sobie na prowadzącego ciążę) stwierdził brak serduszka i zarodek wielkości 3,2 mm. Dziś zrobiłam bbetą, powtórzę ją jutro, ale raczej cudów się nie spodziewam. Tylko nawet nie wiem gdzie mam się zgłosić? Szpital, SOR czy co?
Nie dostałaś skierowania do szpitala od lekarza, nie powiedział Ci co dalej? -
Ja brzuch miałam idealnie płaski z linią bioder już po wyjściu z porodówki, piersi z tych małych, więc czas ciąży i kp uznaję za najwspanialszy w życiu pod tym względem, bo to jedyny czas kiedy miseczka A była wypełniona aż nadto
tym samym, nie miało co obwisnąć, jak przestałam karmić to po prostu zmalało. Rozstępy też mnie ominęły. Ale! Żeby nie było za różowo to niestety u mnie pojawiły się znaczne problemy z mięśniami dna miednicy
dziś nie wróciły do normalności, ale był czas, że na prawdę miałam problem z niekontrolowanym siusiu. Byłam w trakcie porodu nacięta, wszyscy mówili, że zszyli mnie niczym chirurgia plastyczna, ale ja mam wrażenie, że tam coś jednak nie tak poszło. Współżycie było dla mnie bolesne przez ponad pół roku po porodzie. Tak więc tak, jeśli czegoś się boję w kontekście ciała to właśnie nacięcia, pęknięcia i problemów z mięśniami dna miednicy. W sumie to od tego wolałabym wiszące cycki lub brzuch, mniej problematyczne!
-
sunshine03 wrote:możesz się zgłosić do szpitala na izbę przyjęć lub czekać na poronienie samoistne. W szpitalu zrobią Ci jeszcze raz usg, żeby potwierdzić diagnozę.
Nie dostałaś skierowania do szpitala od lekarza, nie powiedział Ci co dalej?
Na poronienie samoistne nie liczę, skoro wg niego chodzę dwa tygodnie z poronieniem zatrzymanym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:29
-
nick nieaktualnyCoccinea wrote:kazał zrobić betę dwa razy i zgłosić się do niego w przyszłym tygodniu. Teoretycznie umówiłam się do niego we wtorek, tylko czy jest sens czekać do wtorku skoro już jutro wieczorem będę miała wyniki dwóch bet i będę już wszystko wiedziała.
Na poronienie samoistne nie liczę, skoro wg niego chodzę dwa tygodnie z poronieniem zatrzymanym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:35
-
nick nieaktualny
-
Cześć,to ja już tak oficjalnie w ciąży
kreski już są mocne:) byłam zrobić betę ale koniec końców nie zrobiłam bo sobie policzyli 60 zlotych więc idę grzecznie najpierw po skierowanie
więc beta w sobotę dopiero ale widzę że z każdym dniem mocniejsze więc się udało tylko teraz żeby się utrzymało
więc idę nadrabiać Wasz wątek od początku
Lajni85, Kookosowa, Jupik, sunshine03, meerici, ManiaM, Cabrera lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2