Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też w zeszłej ciąży plamienia zaczęły się po seksie, ale okazało się, że to krwiaczek. No ale ile się wtedy stresu najadłam to moje.. zresztą właśnie niemal całą ciążę mieliśmy uważać, więc wtedy szału nie było. A teraz tak jak pisałam, chwilowo rzygać mi się chce na samą myśl. Powiedzialam mężowi, że ja się poświęcam to i on może. Bo wtedy to mnie bał się tknąć a w tej ciąży widzę, że obawy mu zeszły i jest wyjątkowo chętny
Ja wczoraj wieczorem dramat. Tak ze mnie siły zeszły i mdłości dopadły, że zaleglam na podłodze i czekałam aż mąż wróci i przejmie dziecko. Jak wrócił to się popłakałam, porzygalam i spać poszłam. No koszmar
Przedszkolanka, a gdzie i który model kupiłaś? Bo tych Angelsoundsow jest od cholery i nie wiem, czy wszystkie mają ten dostęp do aplikacji czy nie. Napisz plis. -
Kiniorek91 wrote:Tez macie tak ze rano czujecie sie ok, a pozniej np po obiedzie uchodzi z was powietrze? Ja do obiadu mam duzo werwy, a jak zjem, poloze sie na chwile to zaczyna mnie mulic i tak to trwa do zasniecia. Jeszcze mi sie jakies male bole wlaczyly w miesniach bocznych brzucha i nie umiem sie ulozyc...
Tak samo. Im bliżej wieczora tym gorzej. Wczoraj dramat. -
Kiniorek91 wrote:Tez macie tak ze rano czujecie sie ok, a pozniej np po obiedzie uchodzi z was powietrze? Ja do obiadu mam duzo werwy, a jak zjem, poloze sie na chwile to zaczyna mnie mulic i tak to trwa do zasniecia. Jeszcze mi sie jakies male bole wlaczyly w miesniach bocznych brzucha i nie umiem sie ulozyc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 08:48
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
moni05 wrote:Bzdura, że można poronić po orgazmie... Wtedy zawsze jest inna przyczyna, dzidziuś i jego otoczka muszą być wyjątkowo słabe, bo serio do nich daleko...
Ja mam libido czasem kosmos, wręcz jak nie wykorzystam mojego to mam natrętne sny erotycznemoja ciąża jest zagrożona, ale z innych powodów i seks nie ma na to wpływu, gwoli wyjaśnienia
Zgadzam się. Jeśli zarodek jest zdrowy, żaden orgazm nie zrobi na nie wrażenia. Ja w pierwszej ciąży miałam regularne orgazmy we śnie w pierwszym trymestrze, teraz jest to samo. Wolałabym żeby ich nie było, ale co zrobićmoni05 lubi tę wiadomość
-
Któraś z Was ma już cień kreski na brzuchu od pępka w dół, czy jestem jakimś kosmitą?
Nanu7 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Cześć
Jeżeli chodzi o robienie bety, ja zrobiłam tylko raz aby być pewna że test pozytywny, ponieważ się boję tych wyników po poprzednim poronieniu jak spadała. Na usg wszystko dobrze więc lekarz nie kazał mi sprawdzać czy dobrze przyrasta.
Co do libido, tylko u mnie 0?
-
Mania, nie tylko u Ciebie, wyżej mnóstwo dziewczyn miało podobne odczucia co do libido
to zależy, ja wieczorem czuję się ciut lepiej, można dokazywać
Krakuska orgazm przez sen?daj trochę jak nie chcesz
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Oj u mnie też od zupy do wieczora to już jest masakra. Dzisiejszy poranek dobry.
Jupik ja mam ten mini. On jest bardzo czuły i sama nie wiem czy to co czuje to fasolka..jak wskazuje poziom 80 to moje ale jak 140-170 to nie wiem czy fasol czy jelita czy co. Dla eksperymentu mezowi wyszlo 142 ..z tym ze u niego cisza a u mnie slychac bicie.
Moni ja nie mam. -
Nanu7 wrote:Tak! Wlasnie dzis rano zauwazylam. Nie wiedzialam, ze to tak szybko sie pojawia.
Teoretycznie jak czytałam to w 9tc możewięc Ty jesteś jeszcze większą kosmitką niż ja
ale przynajmniej nie jestem sama
Nanu7 lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Hej! Mam wstępny termin na 2.11, ale będę też do was zaglądać, bo na listopadówkach na razie cisza
Pozdrawiam dziewczyny z wątku lutowe testowanie, to był szczęśliwy wątek
u mnie na razie libido leży i kwiczy, dajcie trochę tych sennych orgazmów!!!!moni05, nuśka91, Cabrera, Krakuska lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Cholernie nie lubie gdy na jakims watku wyskakuje ze ktoras stracila
czuje wtedy taka niemoc (na fb przed chwila)
ze jestesmy chuchamy
Dmuchamy a i tak nie jestesmy w stanie zapobiec temu ze cos sie moze stac
Tak mi sie smutno zrobilo
Kiniorek, trzeba mysleć wtedy realnie... Kobiet jest na wątku tyle i tyle... Procent strat taki i taki... Niezwykle bolesna, ale statystyka. Nie masz sobie nic do zarzucenia, robisz co w Twojej mocy. Myśl pozytywnie
Cześć HolibkaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Kiniorek, trzeba mysleć wtedy realnie... Kobiet jest na wątku tyle i tyle... Procent strat taki i taki... Niezwykle bolesna, ale statystyka. Nie masz sobie nic do zarzucenia, robisz co w Twojej mocy. Myśl pozytywnie
Cześć Holibka
To nawet nie o to chodzi, czy mam sobie cos do zarzucenia, ale, ze zycie to jest tak cholernie krucha nić, stąpiemy po niej ostroznie a i tak nie mamy wplywu na to, co sie stanie, chociaz nie wazne jak bysmy uwazali... -
przedszkolanka:) wrote:Kiniorek mnie też to boli za każdym razem. Sama drżę codziennie i odliczam chociaz do 23 marca gdzie mija największe zagrożenie.
Ja licze dni do kolejnej wizyty. Gdzie go zmierzy i bede miec czarno na bialym ze dobrze sie rozwija i ze nic mu nie zagraza. Do wtorku jest chwilka.
Dzis jakos ze mnie uszlo powietrze z rana a jeszcze mlodemu obiecalam ze razen zrobiny rogaliki kruche ;] -
Cześć dziewczyny
Paolka fajnie, że masz dużo koleżanek w ciąży, będzie Wam raźniej
Daria nie zamartwiaj się, na usg wszystko dobrze. Mi lekarz kazał nie powtarzać bety. Będzie dobrze, zobaczysz :*
Przedszkolanka też dla mnie granicą jest 23 marcajuż niewiele zostało, dotrwamy!
Dziewczyny jakie detektory polecacie? Ja planuje sobie kupić po wizycie 8 marca, ale jeszcze nie wiem jaki
A u mnie było - 1,5 kg na minusie a teraz powoli wracam do wagi z grudnia/stycznia. Przez nudności dużo mniej jem. Wczoraj miałam fatalny dzień, caaały czas mulenie. No i nie widzę większego brzucha poza tłuszczem który był już wcześniej
A co do seksu to niestety mamy zakazane przez lekarza do końca 12 tygodnia. A mi się tak bardzo chce... Dziś też miałam sny erotyczne, do orgazmu mało brakło. Może następnym razem
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość