Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest! Mamy i my! Dużo śniegu i ciągle pada. Dziecko szczęśliwe, nie chce wracać do domu. Szkoda tylko że jazda na sankach jej się nie podoba, ale może się jeszcze przekona.
Zostawiam Wam na chwilę zdjęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 19:13
aga90, sandrina22, Kookosowa, Zimri lubią tę wiadomość
-
sandrina22 wrote:A ja w końcu zamówiłam sanki i dziś był debiut. Mały z lekka zszokowany.
Jak nie zapomnę to wieczorem wstawię fotkę.
Szkoda, że nie chodzi bo miałby większą radochę. -
Wiktoria 🥰😍
Skąd masz zdjęcie mojej Lidki 😜 robimy niu Niu 😘
Też zostawie na chwilę.
Buty na ccc można przez internet zamówić. Ja te akurat mam używane i te Lidka lubi nakładać. Kupiłam jej śliczne nowki i płacze jak tamte próbuje jej założyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 08:40
aga90, kasia1518, wiktoriaa, sandrina22, Kookosowa, Zimri lubią tę wiadomość
-
Wujek kupił ja tylko wybrałam. Specjalnie chciałam takie żeby można było jeszcze pchać jak wózek, to coś damie nie pasuje 🤷♀️ ale dziady podniosły cenę, tydzień temu zamawiałam i z kurierem 145zł A dziś same sanki 178
-
Dreamer ja dostałam 3 wielkie torby bucików w rozmiarach od18 do 26. Z części pewnie nie skorzystam, ale te które są dobre zakładam. Wiem że fizjoterapeuci tego nie zalecają, a jakby poczytać blogi i fora to polecaja tylko dobrych firm buty po 200zl. A tak jak mówisz są na 2 miesiące. Potem jak dziecko rośnie, bardziej buty eksploatuje. Mój syn (5lat) musi mieć z 10par butów.
Bo zimowe, adidasy, trampki, kalosze, klapki, buty do przedszkola i buty na zajęcia TAKEWONDO, jakieś "lepsze" wyjściowe, jakieś "gorsze" na wioskę lub rower. A jeszcze kupowałam takie do wody nad morze z Grecji. 🙈 On ma więcej butów niż ja.
Szukam często na wyprzedażach.
Jestem po kolejnej nocy z pobudka co 2h. Nie przytomna 😪 -
Ja kupiłam Mai nowe buty jedna parę A 2 mam od bratowej po jej dziecku które w nich nie chodziło, bo miało większą nogę i parę butów po córce koleżanki która też zaczynała od numeru 21, a na moja Maję 20 jest teraz za duże. Te co ma na zdjęciu to lasocki Kids i wcale nie są zniszczone. Na wiosnę zamierzam jej kupić miękkie Adidasy NIKE. I też czytałam jakie to niezdrowe i w ogóle ale kupić buty za 200zł po to żeby założyła je parę razy to sorki. Na wiosnę czeka na nią 2 razy emelków które też są jak nowe. I absolutnie nie mam z tym problemu. Co innego gdyby były nie wiadomo jak zniszczone czy schodznne A tak to korzystam. I też poluje na wyprzedażach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 10:49
-
Dreamer wrote:W daichmanie są fajne promki Ale stacjonarnie niestety
-
Moje na boso. Albo w skarpetkach jeśli u upilnuje żeby założyć. Chyba po domu buty nie potrzebne. 😉
Apropo używanych ciuchów. Mam konto na Vinted i zrobiłam sobie (wydawało misie) fajny zakup. Za 58zl 12szt różnych ciuchow, dla mnie i dla syna. Wszystko w opisie w super stanie. A jak przyszło to się okazało że 5 z tych rzeczy ma plamy. Napisałam do tej dziewczyny i zwróciła mi 36zl za te poplamione. Niby cena super, reszta rzeczy w bardzo dobrym stanie, ale taki niesmak pozostał. Bo nawet za tą 1zl wydana na poplamione rzeczy szkoda. Po co mi szmatki w domu. Dzieci na bieżąco produkują brudy.
Wlasnie po córce kuzynki mam mnóstwo rzeczy, część w świetnym stanie. Część na podwórko a część od razu na szmaty do garażu męża poszło. -
No niby mówią że na boso najzdrowiej, ale jak se przypomnę jak było u mojego męża brata że dziecko w domu ciągle boso albo w skarpetkach i potem przyszło wyjść na dwór to była taka histeria bo żadnych butów nie chciał założyć, jak se to przypomnę to mi się słabo robi, także wolałabym takiej sytuacji uniknąć
-
My jeszcze nie mamy butów. Bo Bartek nie chodzi. Do wozka ma paputki wełniane i polatkowe. A po domu boso. Ma kapcie ( polecam befado juz 5 lat tylko takie kupujemy). Jak zacznie chodzić to wtedy kupimy. Z córką zaczęłam od lasocki kids i z Bartkiem tez tak zrobimy. Bardzo fajne buciki i mega wytrzymale. Moja babcia i mama zawsze mówiły ze buty nie nosi sie po kimś. Bo wkładka i but dostosowuje sie do nogi. Nie wiem czy to prawda ale mysle ze but to but warto inwestowac w zdrowie stopy
sandrina22, wiktoriaa lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku