Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Ja też zaliczam się do tych bezobjawowych. Ok. 6 tygodnia trochę mnie mdlilo, a teraz nic. Tylko spalabym 24h na dobę i piersi mi urosły, są wrażliwe i mnie bolą. Od czasu do czasu ból brzucha jak na okres i tyle. A mam takie do Was pytanie odnośnie śluzu, bo trochę już fiksuje. Chodzi odnośnie koloru. Ja mam taki kremowy (taki jak tofii? Jasnobrązowy). Jest to wyczekiwana ciąża i co chwilę się obserwuje. Też macie śluz takiego koloru?Wizytę mam teraz dopiero 15 marca..
A odczuwasz jakieś dolegliwości poza jego kolorem? Swędzenie, pieczenie, zaczerwienienie? Jeśli nie, to prawdopodobnie jest okej. W ciąży zwiększa się jego ilość, więc gęstszy też może mieć inny kolor.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak lekarz dobry to Cie przyjmie. Chyba ze napalony na unawianie wizyt prywatnych...
Mlody mi sie rozlozyl na dobredobrze ze maz ma 1 zmiany w tym tygodniu... Ja wymiekam z tymi wymiotami... Jak sniadanie tak kolacja
i nie mam sily
serio teraz wieczor i slaba jak mucha
-
przedszkolanka:) wrote:Kiniorek pocieszaj się,że silna ciąża i lada chwila przejdzie
Wiem pocieszam. Ale to juz drazni gdy cale gardlo zjechane i poparzone od kwasu. A dzis mam dzien zeby mnie ojojaćten sen z rana mnie jakos tak dobil i nie umialam sie pozbierac... Plus te zwroty
i mlody chory
-
A ja czasem chciałabym haftnac a nie mogę. I ani w jedną ani w drugą. Chodzę po ścianach. Z synem nigdy nie miałam mdlosci. W ogóle gdyby nie zespół ciesni nadgarstka to ciąża z nim to były by wakacje. Z nim w brzuchu lazilam po górach a teraz ubranie się mnie męczy. Jak mam wyjść z domu to psychicznie muszę się do tego przygotować.
-
nick nieaktualnyLajni85 wrote:Nie mam żadnych objawów i to mnie martwi... We wtorek pierwsze usg i się boję... Też tak miałyście?
Lajni85 lubi tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Wiecie co, chyba sobie cos naciagnelam przy tych wymiotach... Przy oddychaniu, miedzy zebrami a piersia mnie boli... Cieszcie sie ze nie wymiotujecie i nie macie objawow wiekszych... Bo to co przechodze, to nie zycze zadnej...
Kiniorek albo przełyk cie już boli od tych wymiotów albo się odpotasiłas
Wymioty wypłukują cały potas i magnez z organizmu i to prowadzi do skurczów. Suplementy albo banany w dużej ilości.
Kiniorek91 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Lajni85 wrote:Mam nadzieję, że po wtorkowym usg będę spokojniejsza. Doszukuje się już wszystkiego, że może być coś znowu nie tak a mąż chce mi schować komórkę
-
A ja widzę, że mam dwudniowki- jeden dzień lepszy, kolejny gorszy zakończony haftem- dziś był ten gorszy
w dodatku nie zwracam jedzeniem tylko przed snem jakaś ślina połączona z czymś gorzkim plus jakieś białe kawałeczki jakby serek wiejski. Nie mam pojęcia co to i dlaczego. Ja odliczalam, że mi mdłości będą mijać, a tu się kurde nasilają. Mam dosyć..
-
A ja dla odmiany napisze Wam pozytywną historię
Jak wszystkie wiemy super węch nie jest wcale fajny. Ale dziś pierwszy raz doceniłam tą super-moc
Jechałam samochodem ciemną nocą przez wielki, potężny las. Chłodne powietrze, cicho i pusto na drodze. I w tej pustce poczułam zapach lasu. Był tak intensywny i niesamowity... Igliwo, runo, kora, chłód. Po prostu nie mogłam wyjść z zachwytu. Dawno nie czułam tak wspaniałego zapachumoni05, nowa na dzielni, sunshine03, Kiniorek91, Kookosowa, Jupik, kkkaaarrr, kasia1518, Cabrera lubią tę wiadomość