Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzonanoba spokojnie, więcej jest nas raczej bezobjawowych
nie denerwuj się tym!
U mnie poza cyckami, które już powoli odpuszczają (to znaczy są nadal i rozmiar większe i ciężkie, ale raczej nie bolą) i czasami uczucia, ze mi niedobrze (ale sporadycznie i nie skończyło w toalecie;)).
Pisze i tym, bo sama zastanawiałam się, czy wszystko u mnie dobrze, skoro wy tu takie giga-objawy, a ja na sile muszę się ich doszukiwać. Mam nadzieje, ze jutro utwierdze się w przekonaniu, ze wszystko jest w porządku -
Maniam woda z miodem i cytryną, mleko z czosnkiem i masłem, mleko z miodem i imbirem. I ktoś tu kiedyś pisał że można psikać tamtum Verde.
Ja od rana melisa i serek topiony i narazie bez mdłościManiaM lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja ogóra kiszonego i szynke nawet zjadlam! Teraz musli o!;o
Ale w grudniu spuchłam cała bo szła mi ósemka i skończylam na antybiotyku i od wczoraj znowu mende czuję..dzisiaj boli,płuczę szałwią ale mega się boję..jakieś sposoby może macie na to cholerstwo? -
Goździki tez pomagają
. Herbata z duża ilością goździków i miodem
ManiaM lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
ManiaM wrote:U mnie od wczoraj też bezobjawowo A to dopiero 8 tydz. Dziewczyny, domowe sposoby na ostry bol gardła? Jak nie przejdzie do jutra to gnam do lekarza, byle by tylko antybiotyk potrzebny nie byl. Tak się martwię
poprzednim razem też od antybiotyku się zaczęło... A skończyło sami wiecie.
-
Kookosowa wrote:Przedszkolanka. Ale on się wyrzyna czy jest do leczenia. Jak do leczenia to czosnek na zęba. A jak się wyrzyna to chyba nie ma lekarstwa.
Adella ja też tylko do leżenia i spania sie nadaje;p -
Na zeba podobnk dobrze jest rozgryzc gozdzik. Ma dzialanie znieczylajace.
Wiecie, kupilam sledzie z lisnera z sosem z pieczonych warzyw. Myslalam ze to bedzie petarda i ze mi zasmakuje kwasne a tu dupa. Rogal maslany z serem zoltym jest ok. Ale kwasne to srednio. -
ManiaM wrote:Zimri, to współczuję, mam nadzieję że obędzie się bez antybiotyku. A z dzieckiem wszystko ok?
-
Dziewczyny przez Was mój mąż z rana musiał grzać po serki topione
Kookosowa, Jupik lubią tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
U mnie mdłości mniej, zazwyczaj niestety po tych antybiotykach. Ale apetyt wcale nie większy. Bilans jak na razie to około -2,5kg. Tragedii też nie ma.
Dzisiaj głowa boli pewnie większość z nas... I nie tylko. Co za pogodaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja też jem serki śmietankowe ale typu almette ☺ jedne co mi przechodzi przez gardło ☺ weszłam w etap że ciągle mnie muli tzn jak jem to nie muli ale ile można jeść. Ważne żebym nie wymiotowala. Piersi już przestały boleć. Wcinam też precelki, krakersy - to mi pomagakasia1518
-
Też mam ten problem, zaczęłam wstrzymywać wymioty jak się da, a to trudne, bo zawsze choć trochę ulgi... Ale boję się że zwrócę antybiotyk albo coś... Nie wiem ile czasu to przebywa w żołądku...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyManiaM wrote:U mnie od wczoraj też bezobjawowo A to dopiero 8 tydz. Dziewczyny, domowe sposoby na ostry bol gardła? Jak nie przejdzie do jutra to gnam do lekarza, byle by tylko antybiotyk potrzebny nie byl. Tak się martwię
poprzednim razem też od antybiotyku się zaczęło... A skończyło sami wiecie.