Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
kkkaaarrr, Paolka_25, Cabrera, sunshine03, Irka kciuki za wizytę. Czekam na wspaniałe wiadomości
Miłego, słonecznego dnia!kkkaaarrr, Nanu7, Paolka_25, Cabrera lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja sobie do tej wizyty poczekam, bo dopiero o 20.30, ale meeeega się cieszę, że to już dziś
trochę liczę, że dziś już nie będzie plama na monitorku tylko malutki człowieczek
moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
również trzymam kciuki za wizyty, moja dopiero za 3 tyg.
Co do gardła, polecam Prenalen gardło, bardzo dobry ma skład i nawilża, jest trochę lepiej plus płukanie wodą utleniona. Ale do tego doszedł katar, ba szczęście nie mam gorączki. Nie panikowac i siedzieć w domu czy udać się do lekarza ?
-
Trzymam kciuki za wizyty!!!
Jutro mnie to czeka i mam jakieś obawy, że nic nie zobaczę na tym usg...
Na przeziębienie wypoczynek i herbata z imbirem, cytryna i miodem. Pomogło mi w weekend, w pt się zwolniłam z pracy... Na gardło można hascosept w aerozolu, isla mint nawilżające oraz płukanie woda z soląPaolka_25 lubi tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualnyDziewczyny odetchnęłam z ulgą, nie ma powtórki z rozrywki, czyli poronienia zatrzymanego.
Maluch rośnie, ma 3,2cmtrochę się wiercił
serduszko bije ładnie 153/min
No i wg usg ma już 10+1, a z om dzisiaj 10+0
A już za 2 tygodnie już genetycznenie mogę się doczekać
Tylko że teraz to już będzie radosne oczekiwanie, a nie tylko nerwy i czekanie czy będzie najgorsze czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 10:55
Jupik, Zonaboba , Kotecki, XYZ89, kasia1518, Irka, Aguuula;2525, moni05, Matka30+, przedszkolanka:), Paolka_25, Cabrera, Lajni85, Zimri, Kookosowa, nuśka91, Nanu7, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Dziewczyny odetchnęłam z ulgą, nie ma powtórki z rozrywki, czyli poronienia zatrzymanego.
Maluch rośnie, ma 3,2cmtrochę się wiercił
serduszko bije ładnie 153/min
No i wg usg ma już 10+1, a z om dzisiaj 10+0
A już za 2 tygodnie już genetycznenie mogę się doczekać
Tylko że teraz to już będzie radosne oczekiwanie, a nie tylko nerwy i czekanie czy będzie najgorsze czy nie
SUPER!Ja już też odliczam do 19 marca
) i też mam nadzieje, że u mnie nie będzie powtórki z rozrywki z pierwszej ciąży i wszystko jest OK
-
Mam na 15.40. Już nie mogę się doczekać, tylko, że to samo usg bo to luxmed a tam wszystko osobno. Wizyta u pani dr w środę.
Czuje się taka do tyłu, wy już 9,10 tydzień a ja dopiero 6
I chyba dołączam do przeziebionych, czuję się taka rozlazala i gardło mnie piecze -
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach- trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ☺
Ponoć wymioty zwiastuja dziewczynkę- u mnie w pierwszej ciąży się sprawdziło, rzygalam dzień i noc od 8 do 18tc- każdy mi mówił że będzie dziewczynka bo niemożliwe żebym przy chlopaku rzygala tyle .
A jak u Was w poprzednich ciazach? Były wymioty na dziewczynkę A przy chlopaku luzzz?kasia1518
-
Irka wrote:Mam na 15.40. Już nie mogę się doczekać, tylko, że to samo usg bo to luxmed a tam wszystko osobno. Wizyta u pani dr w środę.
Czuje się taka do tyłu, wy już 9,10 tydzień a ja dopiero 6
I chyba dołączam do przeziebionych, czuję się taka rozlazala i gardło mnie piecze
Irka ja też dopiero 6 tydzień, też patrzę na suwaczki to większość dziewczyn to 8-10tc - obstawily początek miesiąca ☺kasia1518
-
nick nieaktualnykasia1518 wrote:Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach- trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ☺
Ponoć wymioty zwiastuja dziewczynkę- u mnie w pierwszej ciąży się sprawdziło, rzygalam dzień i noc od 8 do 18tc- każdy mi mówił że będzie dziewczynka bo niemożliwe żebym przy chlopaku rzygala tyle .
A jak u Was w poprzednich ciazach? Były wymioty na dziewczynkę A przy chlopaku luzzz? -
nick nieaktualnySupwr sie czyta dobre wiesci, wszystkim Wam takich zycze
Ja dopiero 15 marca wizyta. Wczesniej chyba psychiatra ;p ja narazie 7+5.
Zauwazacie juz troche swoje brzuszki? Ja swoj mialam nie mały i teraz ciezko mi stwierdzic czy cokolwiek sie zmienia. Wszystkie ciuchy mialam juz ciasne po swietach u mamusiale brzuszek chyba zmienia sie tuz nad lonem prawda ?
-
Ja pierwsza ciąże ani razu nie wymiotowalam a mam dziewczynkę więc to nie od tego zależy.
Ale jakby się kierować zachciankami i wstretem do jedzenia to obstawialabym u siebie druga córkę. Nie mam ochoty na mięso, na wędline to w ogóle patrzeć nie mogę, za to jadlabym kwaśne i słodkie. Tak samo miałam wtedy. Ale mam nadziej, że się nie sprawdzi. Chciałabym synka.
A wy macie jakieś przeczucia co do płci?