Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Mam do Was pytanie, może trochę głupie, ale co tam.. Czy Wy też tak macie, że jak śpicie na danym boku to jak się przebudzicie to Was ta noga boli? Przewroce się na drugi bok to niedość, że mnie boli noga na której leżę to jeszcze ta druga.. Od dwóch dni się tak męczę.. Nie wspomnę, że muszę mieć coś między nogami, żeby usnac ;P Albo męża nogę, albo pościel sobie skrecilam i mam położona z drugiej strony.. Chciałabym sobie kupić tego rogala, ale to kurcze drogie jest...
-
Ja bym zainwestowała w tą poduchę tylko tak. Kształt U czy C? Poza tym nie wiem też, czy na naszym łóżku o szerokości jakieś 140-150 zmieszczę się ze starym, psem i tą poduszkąGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Ja bym zainwestowała w tą poduchę tylko tak. Kształt U czy C? Poza tym nie wiem też, czy na naszym łóżku o szerokości jakieś 140-150 zmieszczę się ze starym, psem i tą poduszką
Ja mam U i jestem bardzo zadowolona bo jak przewracam sie na drugio bok to nie musze targac ze soba poduchy bo ma drugi bok:)
Ale ja mam łóżko 180cm,Stary wie ze nie ma prawa palca nawet na moja polowe wetknać i nie spi z nami pies;)
-
Dominika32 wrote:Ja mam U i jestem bardzo zadowolona bo jak przewracam sie na drugio bok to nie musze targac ze soba poduchy bo ma drugi bok:)
Ale ja mam łóżko 180cm,Stary wie ze nie ma prawa palca nawet na moja polowe wetknać i nie spi z nami pies;)
Hmm... Czyli poducha U, pies zostaje, a Stary na dmuchany materac gościnnyDominika32, Kookosowa, nuśka91 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Co do siusiana tez boli mnie i kluje podbrzusze jak szybko nie opróżnię pecherza
Cierpie na ten paskudny kaszel i przez 3dni nie mialam mdlosci ale wrocily wczoraj wiecsie troszke uspokoilam.
Bylam dzisiaj na badaniach krwi, w srodemam wizyte.
Mam takiw pytanie.. .czy Wy tez juz mniej troche odczuwacie rozne rzeczy w podbrzuszuu? Czesto czulam klucia ciagniecia,lub jak polozylam sie na boku to z lewej strony klucie jakby jajnik a teraz coraz mniej. Zglupialam?? Cycki nadal bola. -
A ja witam sie katarem buu. Najchętniej poszłabym spać,ale sama z córcia jestem.
Ja wizytuję w czwartek wiec odliczam z Wami
Co do podusi polecam C, druga ciążę mi sluży
Kiniorek ja mam do zrobienia morfologie ,mocz i tsh przed wizyta a pewnie wyjda zle bo przeziebienie wlasnie.. -
Neroli wrote:Czesc dziewczyny. Co do siusiana tez boli mnie i kluje podbrzusze jak szybko nie opróżnię pecherza
Cierpie na ten paskudny kaszel i przez 3dni nie mialam mdlosci ale wrocily wczoraj wiecsie troszke uspokoilam.
Bylam dzisiaj na badaniach krwi, w srodemam wizyte.
Mam takiw pytanie.. .czy Wy tez juz mniej troche odczuwacie rozne rzeczy w podbrzuszuu? Czesto czulam klucia ciagniecia,lub jak polozylam sie na boku to z lewej strony klucie jakby jajnik a teraz coraz mniej. Zglupialam?? Cycki nadal bola.
No ja juz nie mam wgl boli,ale zaraz zaczynam 13 tc,to pewnie juz "ten czas"
(niewiem w ktorym Ty jestes tyg,bo nie masz suwaczka:P)Neroli lubi tę wiadomość
-
Neroli, mnie nadal boli przy zbyt gwałtownych ruchach lub dłuższym staniu. Z cycków bolą mnie tylko sutki, przeokropnie, nawet jak stanik je tam smyra to szału dostaję... I prawie wiecznie "stoją".
Co do bólu nóg, Brunetka mi od krzyża czasem drętwieje zupełnie lewa. Od ucisku, aż strach, co dalej. To tez jak zbyt dużo "robię" danego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 09:48
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Cud nad cudami! Dodzwonilam się do zakaźnego! Wizytę mam 5.04. alleluja.
Ci do poduszek: mam C i chociaż teraz sprawdza się rewelacyjnie, to z wielkim brzuchem ciężko było się z niej wyplątać, żeby odwrócić się na drugi bok. Brałabym teraz U.moni05 lubi tę wiadomość
-
A ja już trzeci dzień budzę się w nocy i nie mogę zasnąć. Dziś jakieś apogeum.. nie spałam od 2.30 do 4.30. A to za zimno, a to za gorąco, a to siku, a to pić, potem na prawym niewygodnie, na lewym niewygodnie, na plecach źle, na brzuchu źle.. masakra jakaś.. Jak w końcu zasnęłam to obudziłam się bez sensu o 6.15, a mogłam przynajmniej te 30 min dłużej pospać, ehhhh...
-
_nova wrote:Cud nad cudami! Dodzwonilam się do zakaźnego! Wizytę mam 5.04. alleluja.
Ci do poduszek: mam C i chociaż teraz sprawdza się rewelacyjnie, to z wielkim brzuchem ciężko było się z niej wyplątać, żeby odwrócić się na drugi bok. Brałabym teraz U.
Gdybyś stawiła się osobiście to byc może od razu pobraliby Ci krew. Szpital zakaźny zawsze chce swoje wyniki mieć, na wizytę by już mieli. Mi przy rejestracji pobrali, a wizytę przesunęli jak wyniki były kiepskieGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Gdybyś stawiła się osobiście to byc może od razu pobraliby Ci krew. Szpital zakaźny zawsze chce swoje wyniki mieć, na wizytę by już mieli. Mi przy rejestracji pobrali, a wizytę przesunęli jak wyniki były kiepskie
Pewnie bym i tak zrobiła, gdyby na mojej wsi takie specjalisty przyjmowały. Ale niestety na wizytę muszę 40 km jechać, więc rejestracje chociaż chciałam sobie telefonicznie załatwić.
W sumie jadę tam tylko po to, żeby mi powiedzieli, że wyniki są ok. Wyszła mi toksoplazmoza igg 300, ale igm ujemne, więc jak byk, stare zakażenie. A mój gin znowu świruje. Czasami mnie drażni ta jego potrzeba konsultowania wszystkiego. Tzn. W pierwszej ciąży, to byłam zadowolona, że dmucha na zimne, ale już przestało mnie to zachwycać.
Mam ochotę dzisiaj komuś przyłożyć. Jestem jakaś taka podminowana. Biedny mój stary, jak wróci z pracy. Pewnie za coś mu się oberwie, ale jeszcze nie wymyśliłam, za co :p -
Nova, to faktycznie nie ma potrzeby
ale pewnie i tak pobiorą raz jeszcze
dla porządku a papierach choćby
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja mam łóżko 150cm, psa i starego plus teraz poduszka U i to ta najwieksza z możliwych, jest prawie tak długa jak ja. Jedyne zastrzeżenia to cieżko sie wygramolić w nocy na siku przez ten bok poduchy potem a jest gruba i ciężka wiec podnosić sie nie chce jej w nocy, no i na początku było mi przez nią w nocy okropnie gorąco ale juz przywykłam. Co do spania to sie sprawdza. I nikt na brak miejsca nie narzeka.
moni05 lubi tę wiadomość