Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, powodzenia na wizytach
Basia, wiem że trudno się nie denerwować, ale też nie spotkałam się, aby na tym etapie mierzyć osobno główkę i resztę ciała.
A Twoje Maleństwo jest cudowne
A jeśli mogę zapytać, to jakie badania ta lekarka Ci zleciła??
-
APrzybylska Toruń z Tobą! :* kciuki podwójne, bo za dwa
APrzybylska, Kasiulina lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dziewczyny kciuki za wizyty:)
Ja mam jutro A już czuje ścisk w żołądku jak przed egzaminem,mimo tego że wewnetrznie czuje że wszstko z bobo jest ok to nie umiem zapanowac nad stresem,dobrze że wizyta o 8 mam nadzieję że będę pierwsza:)moni05, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Ja też się cieszę, że to prenatalne mam wcześnie. Zdążę zawieźć młodą do przedszkola, pojechać po mamę, do Torunia i akurat. Jeszcze będzie problem żeby się wyrobić
no, ale nocka z czwartku na piątek na bank z głowy... Więc Was rozumiem, wszystkie.
Dominika32 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
_nova ja mam sklep Darwina.pl w bloku i tam do wyboru jest z 5 różnych bezalkoholowych win ale pewne da się też zamówić przez Internet. Dwa różne piłam i pyszne, a normalnie czerwonego wina nie lubię. No a ogólnie alkohol mógłby dla mnie nie istnieć, piłam to 0,0 przed i po transferach żeby endometrium rosło ładniej
_nova lubi tę wiadomość
-
mia4444 wrote:Kiniorek91 A zrobiłaś sobie badanie moczu ? Ja też mam ale mam lekarza jutro.
Daj znać po wizycie..
Chcialam zrobic przed wizyta co bede miec za tydzien... No i zrobie w czwartek pewnie zeby miec wszystko na czysto juz. Lekarz przyjmie ale chyba malego nie zobacze. Cos powiedzial ze mi wypisze recepte na gynazol. Moze jak poprosze to podgladnie go na szybkklomia4444 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1160921a7ee.jpg
Cześć Ciocie!u nas wszystko dobrze! Mam 6 cm i okazało się, że jestem chłopcem
(myśleliśmy, że będzie dziewczynka haha). Mama oficjalnie przestaje się bać i będzie się już tylko cieszyć
APrzybylska, Dominika32, Kookosowa, _nova, emikey, Ani0nka, mia4444, Kiniorek91, Cabrera, Jupik, japonka, wiktoriaa, Goemi, ManiaM, paulina2811, Neroli, Kotecki, przedszkolanka:), Matka30+, Zimri, moni05, sunshine03, meerici, Awaria_90, brunetka91, Kasiulina, adella1, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1160921a7ee.jpg
Cześć Ciocie!u nas wszystko dobrze! Mam 6 cm i okazało się, że jestem chłopcem
(myśleliśmy, że będzie dziewczynka haha). Mama oficjalnie przestaje się bać i będzie się już tylko cieszyć
Patrząc na Twoje dzieciatko i moje faktycznie wydaje mi sie ze moje ma jakąś dużą główkęmia4444 lubi tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Cabrera wrote:Dziewczyny, powodzenia na wizytach
Basia, wiem że trudno się nie denerwować, ale też nie spotkałam się, aby na tym etapie mierzyć osobno główkę i resztę ciała.
A Twoje Maleństwo jest cudowne
A jeśli mogę zapytać, to jakie badania ta lekarka Ci zleciła??
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Kolejny chłopak
chłopaki są super i łatwiejsze w pielęgnacji
nie trzeba zawsze g wyciągać nie powiem skąd. Hehe
Chociaż już wam pisałam. Wojna idzie. Kiedyś czytałam, że więcej chłopców rodzi się przed wojnami. Przyszli żołnierze. I po wojnach bo matka natura próbuje wyrównać demografie. Za to więcej dziewczynek rodzi się w czasie konfliktu, wojny bądź klęski żywiołowej. To tak dla ciekawostki. Ponadto więcej chłopców rodzi się na biedniejszym południu a więcej dziewczynek na bogatej północy. Takie tam wywody naukowców -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1c67851113f.jpg
Ja po wizycieprzepisal gynazol. Kialam szybkie usg. Maly zostaje Remigiuszem
ma 7.23cm
i dalej zostaje 28.09
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 13:09
Dominika32, japonka, Kookosowa, nuśka91, _nova, Jupik, mia4444, APrzybylska, przedszkolanka:), moni05, Aguuula;2525, meerici, Kasiulina, adella1, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Basia, pamiętaj, ze nerwy nic dobrego nie wniosą do sytuacji. Będę trzymała kciuki, żeby to wszystko okazało się tylko niepotrzebnym stresem
Dobrze zrozumiałam, że wyniki będą jutro??
Będę o Was ciepło myślałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 13:16
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Ja się też melduje. Moje cudowne dzieciątko wydaje się być zdrowe
Ma 7 cm i już niemal pokrywa się z terminem z OM. Patrzyło na nas, machało rączkami i nóżkami. Kość nosowa jest, przezierność 1.8.,serducho 163. Anatomia na tym etapie w normie, jest żołądek, pęcherz. Nic niepokojącego. Poryczalam się mimo, że to moje drugie dziecko.
No i słuchajcie, wojna idzie.. Szczeny nam pospadały bo wg lekarza u nas też chłopaka byliśmy pewni, że dziewczyna. No oczywiście mówi, że na tym etapie trudno być pewnym itd.ale ostatnio też tak gadał a dobrze nam dziewczynkę zapowiedział
No kamień z serca. Teraz oby do połówkowego.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eebf3f63acae.jpg
Ps.zobaczcie drugą fote, mały kosmita spojrzał się na nasWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 13:24
japonka, Cabrera, nuśka91, Dominika32, mia4444, APrzybylska, _nova, Spirit, przedszkolanka:), Matka30+, moni05, sunshine03, Kookosowa, meerici, Awaria_90, Dreamer, Kasiulina, adella1, kasia1518 lubią tę wiadomość