Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam dziś wyniki moczu i mam podwyższone leukocyty i śladowe ilości krwi i białka
Rozumiem, że to może być jakaś infekcja, choć nie zaobserwowałam objawów... Trochę mnie to zbiło z pantałyku, a wizyta dopiero jutro. Któraś też w podobnej sytuacji?
mia4444 lubi tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
basia1987 wrote:Dziewczyny ja po badaniu jestem. Ogólnie anatomicznie wszystko jest ok. Jedna rzecz ja zaniepokoila. Tułów jest mniejszy od główki. Główka wskazuje na 13 tydz tak jak z ostatniej miesiaczki a tułów jest mniejszy wskazuje jakieś 11+4... wysłała mnie na badania biochemiczne by sprawdzić przyczyne... moze się tez okazać że wszystko w porzadku... nie umiem tego wszystkiego opisać, świat mi sie zawalił..
tak strasznie sie boję, mam tysiace myśli w głowie... wyniki za dwa dni, chyba oszaleje...
Basia, wszystko napewno będzie dobrze. Jesteśmy z Tobą
Ps. Ja tez z Krakowa i tez 87 -
Dreamer wrote:Basia, wszystko napewno będzie dobrze. Jesteśmy z Tobą
Ps. Ja tez z Krakowa i tez 87
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Jupik wrote:Mój lekarz dziś znów podkreślił odczytując CRL, "że na tym etapie, jeśli chodzi o wymiary dzidzi nie mierzymy nic innego", więc cały czas nie wiem, czemu Twoja lekarka mierzyła tą główkę i brzuszek. No mam nadzieję, że jest nadgorliwa i zupełnie niepotrzebnie Cię stresuje.
Jupik lubi tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Dziewczyny zaczynam mieć strasznego stres,głowa mnie zaczyna boleć...
Te jutrzejsze badania będą dla mnie trochę przełomowe,na poprzednich prenatalnych dowiedzialam się że dzidziuś nie żyje od 2 tyg,tak bardzo się boję...dokładnie pamietam minę i ton mojego ginekologa gdy mi to przekazywał...to dla mnie takie traumatyczne przeżycie,i choć czuje w środku że tym razem będzie wszystko w porządku nie umiem się ogarnąć,naprawde jestem rozbita..
-
Dominika32 wrote:Dziewczyny zaczynam mieć strasznego stres,głowa mnie zaczyna boleć...
Te jutrzejsze badania będą dla mnie trochę przełomowe,na poprzednich prenatalnych dowiedzialam się że dzidziuś nie żyje od 2 tyg,tak bardzo się boję...dokładnie pamietam minę i ton mojego ginekologa gdy mi to przekazywał...to dla mnie takie traumatyczne przeżycie,i choć czuje w środku że tym razem będzie wszystko w porządku nie umiem się ogarnąć,naprawde jestem rozbita..Dominika32 lubi tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
Dominika32 wrote:Dziewczyny zaczynam mieć strasznego stres,głowa mnie zaczyna boleć...
Te jutrzejsze badania będą dla mnie trochę przełomowe,na poprzednich prenatalnych dowiedzialam się że dzidziuś nie żyje od 2 tyg,tak bardzo się boję...dokładnie pamietam minę i ton mojego ginekologa gdy mi to przekazywał...to dla mnie takie traumatyczne przeżycie,i choć czuje w środku że tym razem będzie wszystko w porządku nie umiem się ogarnąć,naprawde jestem rozbita..[/QUOTE
Bedzie dobrze Kochana :* wierze ze bedzie wszystko ok. Zobaczysz ze jeszcze bedziesz jutro wiedziala jaka plec i ze zdrowe i cudowne :*Dominika32 lubi tę wiadomość
-
Dominika musi być dobrze. Dzidzia jest zdrowa i napewno ci pomacha łapka.
Nie denerwuj się.
Ja mam wizytę dopiero za tydzień. Pewnie płci się nie dowiem.
Od dwóch dni mam strasznego nerwa. A jeszcze ta pogoda. U nas dziś grad, śnieg i zimno. Dzieci takie rozbrykane są przez takie zmiany pogody. A jeszcze jakiś wirus dziwny panuje ( biegunka plus gorączką) u martwię się żeby mi Judka nie załapała.Dominika32 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
meerici wrote:Odebrałam dziś wyniki moczu i mam podwyższone leukocyty i śladowe ilości krwi i białka
Rozumiem, że to może być jakaś infekcja, choć nie zaobserwowałam objawów... Trochę mnie to zbiło z pantałyku, a wizyta dopiero jutro. Któraś też w podobnej sytuacji?
.
❤❤❤.
-
Te jutrzejsze badania będą dla mnie trochę przełomowe,na poprzednich prenatalnych dowiedzialam się że dzidziuś nie żyje od 2 tyg,tak bardzo się boję...dokładnie pamietam minę i ton mojego ginekologa gdy mi to przekazywał...to dla mnie takie traumatyczne przeżycie,i choć czuje w środku że tym razem będzie wszystko w porządku nie umiem się ogarnąć,naprawde jestem rozbita..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 18:57
Dominika32 lubi tę wiadomość
❤❤❤.
-
Cześć dziewczyny, ja dziś przeżyłam chwile grozy, Pojawiło mi się plamienie takie brązowe, pisałam do mojego gin powiedział że jednorazowo to się zdarza, niestety nasiliło się, zrobił się taki śluz kawa z mlekiem, wpadłam w panikę pojechałam do gina który dziś przyjmował, okazało się że to plamienie z jakiegoś tu podał nazwę, ale takie miałam nerwy że nawet nazwy nie zapamiętałam w każdym bądź razie z macicy, mam brać duphaston, leżeć, nie dźwigać i odpoczywać. Mówił że 2,3 dni i to powinno minąć. Dzwoniłam potem do mojego giną powiedział że to się zdarza i leki do wizyty u niego. Po wyjściu zadzwoniłam do męża i tak strasznie się rozpłakałam że aż on się przestraszył najgorszego, ale zeszły ze mnie całe emocje i nie potrafiłam normalnie mówić.
Dziecko żyje, słyszałam serce, było niesamowicie ruchliwe na usg, już taki mały człowiek. 9t6d.
Boże kamień z sercamoni05, Kookosowa, przedszkolanka:), mia4444, sunshine03, Kasiulina, Dreamer, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny modle się żebyście miały rację.
Póki co kontaktowalam sie z moja lekarka prowadząca. Ona widząc caly opis badania stwierdziła ze nie jest źle i że maluszek może byc szczupły. Mówi ze cały opis badania wskazuje na to ze zadnych wad genetycznych nie ma i że badanie krwi nie powinno pokazac nic innego. Czekam na jutrzejsze wyniki jeśli będą. Jeśli coś bedzie nie tak dalej na pewno pójdę na badanie jeszcze gdzie indziej. Będę walczyć o moje maleństwo ile bede miała sił!!! I nie liczą sie zadne pieniądze, zrobie wszystko by bąbelek został z nami na zawsze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 19:58
moni05, sunshine03, przedszkolanka:), Dominika32, Kookosowa, Kiniorek91, mia4444, wiktoriaa, _nova, Jupik, nuśka91, brunetka91, Matka30+ lubią tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Basiu lekarka prowadzącą pewnie ma racje i wynik krwi też to potwierdzi. Ale dla spokoju własnego idź do innego lekarza na badanie. Ale jestem pewna że powie że jest wszystko dobrze.
basia1987 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Laski no nie wierze... W glowie mi sie juz kielbie... Herbate mam w jednej szafce. Otwieram a tam nie ma. Szukam. No w lodowce nie. Tam gdzie slodycze nie. W makach nie ma. Znalazlam tam gdzie mikser...
Lepszy numer z jablkiem. Chcialam sobie pokroic. Uznalam ze jednak obiad za chwile to pozniej zjem.
I za 10min patrze byly dwa jablka a jest jedno. Zjesc nie zjadlam. I szukan... W nozach nie. Na szafce nie ma.
Wsadzilam tam gdzie wszystkie drewniane lyzki i obieraczki 🤦Kookosowa, Kasiulina, przedszkolanka:), CodziennoscM, brunetka91, mia4444 lubią tę wiadomość