Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupik u mnie tez mdłości cały czas, rano po minucie całe śniadanie wylądowało w wc...
Kurcze, dziewczyny tak mówicie, że niby chłopak a wszystko może się zmienić a ja też ostatnio skusiłam się na spodnie z Batmana, jeszcze czekam na bluzę
W poniedziałek zapytam lekarza na wizycie czy też widzi chłopcaTo będzie 14 tydzień.
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Ja dziś zamówiłam że smyka polarowy pajacyk ( idealny na wyjście ze szpitala w październiku). Akurat z promocji za 25 zł. Resztę kupie po wypłacie. Kupuję typowe uniseksy. Judyta ma i damskie i męskie. Bluzkę w dinozaury chce to nie będę jej odmawiać.
moni05 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja bym uważała na ciuszki ze Smyka zamawiane z neta. Też miałam jeden pajacyk polarowy- na długość był ok, ale uszyty na patyka, bo akurat moja była długi czas chudzinka (10 centyl) a w tym pajacu miała i tak taki ścisk, że założyłam go jej.. cały 1 raz. Podobnie było z sukieneczka dżinsową, choć to akurat wina mojego niedoświadczenia- ciuszek na dziecko 62 totalnie niepraktyczny, źle zapinany itp. i też miała tylko jeden raz.
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Czy miała któraś z Was tak, że nagle serce zaczęło bić jak oszalałe? Puls nawet do 115.. Głośniej i głębiej oddycham..Leze i nie wiem co ze sobą zrobić.. Z bezsilności się poryczalam..Insta: @CodziennoscM
-
brunetka91 wrote:Czy miała któraś z Was tak, że nagle serce zaczęło bić jak oszalałe? Puls nawet do 115.. Głośniej i głębiej oddycham..Leze i nie wiem co ze sobą zrobić.. Z bezsilności się poryczalam..
Brunetka ... Witam w moim swiecie. Ja wczoraj mialam taki puls ze czulam serce na plecach, jak na nich lezalam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kookosowa wrote:Jupik mam kilka ciuszkow że smyka i jest ok. ( Judka jest chudzielcem) Zwykle kupujemy w pepco. Czasem zamawiam z Endo jak jest promocja
No ja może miałam pecha, szczególnie z tym pajacem, bo on naprawdę źle uszyty.
Generalnie wolę już kupować coś co widzę, nie zamawiam już raczej przez neta. -
Jupik wrote:Ja bym uważała na ciuszki ze Smyka zamawiane z neta. Też miałam jeden pajacyk polarowy- na długość był ok, ale uszyty na patyka, bo akurat moja była długi czas chudzinka (10 centyl) a w tym pajacu miała i tak taki ścisk, że założyłam go jej.. cały 1 raz. Podobnie było z sukieneczka dżinsową, choć to akurat wina mojego niedoświadczenia- ciuszek na dziecko 62 totalnie niepraktyczny, źle zapinany itp. i też miała tylko jeden raz.
Potwierdzam że ciuszki ze smyka są dość wąskie i ja chyba najczęściej z tego smyka kupuje bo Zosia długa A chuda, a wlasnie inne marki często są za szerokie na nią.kasia1518
-
Kookosowa wrote:Jupik też wolę zmacac ubrania. Ale mam tak ograniczony czas że internet to wybawienie
a dotego jak wchodzę do galerii to dostaje odrazu nerwicy i duszności. Nie lubię zakupów
Taa, ja kiedyś lubiłam, a odkąd mam dziecko dla mnie strata czasu..na szczęście właśnie sporo ciuchów dostałam, więc jak potrzebuję konkret wpadam do Pepco na 10 min i wypadam. Tak wygląda kupowanie ciuszkow dla mojej córy..A jutro jedziemy szukać ubranka na Chrzciny i jakiś bucików. Cała wyprawa. Ech. -
Co do szybszego bicia serca, ja miałam tam kilka razy, nagle czułam, że wali jak oszalałe a za chwilke się uspokajało. Dziewczyny gdyby któraś z Was przypomniała sobie jak była na forum ovu i padł temat hemofilii to proszę żebyście dały znaćPaulina
-
Jupik oj z córką to nie zakupy. Mąż biega za nią po Pepco a ja robię bieg z przeszkodami. Przy kasie to już jesteśmy oboje zmęczeni.
Jutro jedziemy kupić buty na wiosnę i już czuję się zmęczona hehe
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku