Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agu1 wrote:Dziewczyny zabijcie mnie ale noge ucirlabym za golonke z musztardą 😂
A na bol gardla polecam mleko z czosnkiem i maselkiem, herbate z malinami i syrop z cebuli
Co do jedzenia,
To ja wczoraj wysłałam SMS do faceta o treści "ale za mna chodzi paprykarz, nie zasne jak nie zjem", ale nie robiłam sobie nadzieji bo portfel F. Został w domu. On przychodzi, wyciąga 2 rodzaje paprykarz z kieszeni, no serio, popłakałam się ze szczęścia haha. Hormony.
Dodam że nie mógł sobie poradzić z aplikacją żeby zapłacić telefonem więc pożyczy 10 zł, no bo to sprawa życia i śmierci:)
Tez zaczynacie mieć takie zachcianki ?Agu1 lubi tę wiadomość
-
MamiaM ja dzisiaj mialam niespelniona zachcianke... Pojechalam do lidla bo wrapy sa ... Znajomy wczoraj na treningu mlodego wyciaga, a mnie slinka pociekla. Stwiedzilam, ze dzisiaj mam misje. I pojechalam do lidla a tam brak wrapow. Pudelko puste... No myslalam, ze sie wsciekne... Kupilam w zabce kanapke z poledwiczka, w lidlu nagetsy (ktorych i tak nie zjadlam bo moi sie dorwali) i tyle...
Jeszcze caly dzien mialam rewolucje zeladkowe...
-
Kiniorek, sądzę że póki nie zjesz to nie odpuścisz- dobre są w biedronce wrapy.
Ja nawet jak nie jestem głodna To myślę o jedzeniu, dzis chodzilam po sklepie i robiłam zakupy na pizzę, bo robimy w niedzielę, już nie mogę się doczekać, tylko chyba muszę dokupić oliwki bo prawie całe dziś zjadłamboję się co to będzie później...
-
ManiaM no jutro jade do Tesco i Biedry :p to pewnie gdzies dorwe
ogolnie nie mam smakow. Zobaczylam dzisiaj ze sa nowe smaki Lays xD ale sie opanowalam
Ale wiecie, wczoraj patrzylam w pamietnik ciazowy/pierwszy rok z zycia Kaspra i tam mialam w 4msc +6kg :o a na dzien dzisiejszy mam +1.3kg. ciesze sie ze nie idzie w gore na razie -
Zazdroszczę. Ja dalej brak większej ochoty na żarcie. Jem bo muszę. U mnie waga stoi w miejscu. A w zeszłej ciąży było na tym etapie ok.-5 kg, no ale wtedy nic nie jadłam.
Jutro zakupy na mieście, może mnie najdzie ochota na jakiś kebabik, zobaczymy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry drogie Panie. Mam nadzieję, że dzisiejszy poranek będzie dla każdej szczęśliwy i z dobrym samopoczuciem
Ja właśnie wybieram się na basen. Z jedzenia to pochłaniam duże ilości pomarańczy i raz miałam potrzebę zjedzenia zwykłego kebaba w cienkim placku. Był chyba najlepszy jaki w życiu jadłamInsta: @CodziennoscM
-
ManiaM wrote:Co do jedzenia,
To ja wczoraj wysłałam SMS do faceta o treści "ale za mna chodzi paprykarz, nie zasne jak nie zjem", ale nie robiłam sobie nadzieji bo portfel F. Został w domu. On przychodzi, wyciąga 2 rodzaje paprykarz z kieszeni, no serio, popłakałam się ze szczęścia haha. Hormony.
Dodam że nie mógł sobie poradzić z aplikacją żeby zapłacić telefonem więc pożyczy 10 zł, no bo to sprawa życia i śmierci:)
Tez zaczynacie mieć takie zachcianki ?ManiaM, Agu1, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Ja rezygnuję ze szkoły rodzenia
poprzednim razem poradziłam sobie bez.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja sie zastanawiam bo sa za darmo z miasta. Ale zobacze dopiero jak zapytam mojego gin czy jest szansa na sn.
Chcialam dzis pospac. Nie powiem, wyspalam sie. Ale pobudka o 6:40 przez syna, ktory nie potrafi wstac do szkoly, a weekend ma w nosie, ze chce pospac, wcale mnie nie pocieszyla ...
W nocy znowu mi sie jakies pierdoly snily. Za chwile wychodze do sklepu i po prezent dla kolegi mlodego. -
brunetka91 wrote:Czy miała któraś z Was tak, że nagle serce zaczęło bić jak oszalałe? Puls nawet do 115.. Głośniej i głębiej oddycham..Leze i nie wiem co ze sobą zrobić.. Z bezsilności się poryczalam..
Ja się w nocy budzę to bardzo mi serce szybko bije. Cały brzuch się trzęsie. Trochę mnie to niepokoi czy to normalne.
-
Hej dziewczyny
ja po wczorajszej wizycie. Dopiero dzisiaj pisze, bo miałam ja dopiero na 20
na początku mi lekarz powiedział, że dzidzia za mała na genetyczne, ale na szczęście jak się ułożyła inaczej to wychodziło te 5cm i mógł posprawdzac. Przezierność 1,3mm, kość nosowa obecna, cała reszta wygląda Oki. Spadł mi wielki głaz z serca. Jeszcze niech pappa wyjdzie dobrze i będę spokojna
a i raczej zasile szeregi kolejnym chłopcem
czy was też tak strasznie cisneli po tym brzuchu? Ja miałam wrażenie, że chce mi do środka wejść tym usg
Dominika32, emikey, Kookosowa, brunetka91, japonka, Jupik, moni05 lubią tę wiadomość