Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPani dietetyk miała akurat sporo ciekawego do powiedzenia. Jak dla mnie jedyny ciekawy wykład, może jeszcze położna też była ok na początku, ale wiadomo, że więcej to na szkole rodzenia się człowiek dowie niż w 15 minut wykładu
A historia z winem dobraludzie pewnie komentowali długo 😂
-
Kookosowa wrote:To ja czekam w kolejce skoro dobrze się czuje. Mam plakietkę przy torbie od mamy ginekolog " jestem w ciąży" ale widać nie działa. A ludzie to są okropni. W sklepach i w przychodni jest kartka że kobiety ciężarne mają pierwszeństwo.2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:To nie działa bo mamę ginekolog głównie kobiety w ciąży czytają :p ale w Anglii podobno takie info to norma i ludzie wtedy w autobusach wstają itp.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a576e5047a4.jpg
I tak puszczają bez problemu. Tylko że to nie jest od jakiejś blogerki celebrytki a od samorządu.
Spirit, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Spirit wrote:To nie działa bo mamę ginekolog głównie kobiety w ciąży czytają :p ale w Anglii podobno takie info to norma i ludzie wtedy w autobusach wstają itp.
No ale plakietka duża wyraźna, człowiek myśli że ludzie potrafią czytać.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualny
-
Kookosowa wrote:No ale plakietka duża wyraźna, człowiek myśli że ludzie potrafią czytać.2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zgrzeszylam...
Pojechalismy z mężem do Holandii po odkurzacz,ale w mediamarkt nie bylo tego co chcemy:( ...Ale.... Primarkt za to był bardzo blisko no i ....A mowilam że tylko poogladam...
url=https://naforum.zapodaj.net/83ce3cdd9463.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83ce3cdd9463.jpg[/url
Oczywiście po zakupach zachciało się jeść..No to drugi grzech KFC
url=https://naforum.zapodaj.net/806a22ad3f15.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/806a22ad3f15.jpg[/urlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 17:26
mia4444, przedszkolanka:), Jupik, Kookosowa, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Dominika a gdzie byliscie? W Hoofddorp:D lokalizacja KFC - Primark by sie zgadzala
bo tez jak bylam u mamy to taka wycieczke tam mialysmy
a jak sie wejdzie do Primarka to nie da sie wyjsc z pustymi rekoma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 17:48
-
Też byłam dziś w primarku. Ale wyszłam z pustymi rękami. Rzadko tam kupuje bo jakość mi nie pasuje. Może mam pecha ale każda rzecz jaką tam kupiłam wyglądala jak rzecz do 1 prania. Za to obok primarku mam next mój ulubiony sklep w UK. Kupiłam Gabie dres. Jakoś nie mam ochoty wydawać teraz kasy. On ma dużo ciuchów. Ilosci hurtowe w sumie bo moja mama mu kupuje tyle że szok. Chyba mój mózg już nastawil się na "a może to dziewczynka" "nie wydawaj kasy teraz, wydasz na dziewczęce".
-
No u mnie niebiesciutko
bo to sie nie da jak juz wiesz, to tak cieplo na sercu sie robi jak cos kupisz. A tesciowa tez w lidlu zlapala dwa body po 5zl i dresik
akurat na ten czas jak sie urodzi to sie przyda taki malutki.
Czasem mam tak, ze nie umiem sobie tego uswiadomic, ze sie udalo. Taka abstrakcja. W nocy tule brzuszek. Glaszcze odruchowo. Ciesze sie, ze mam ten upragniony czas -
moni05 wrote:Nieprawda - córa to pojedynczy strzał :p i to w owu! Więc przeczy wszelkim regułom.
Po 1 zdrowe, ale jeśli zdrowe i mogę pogdybać to chciałabym syna.
A przeczucie mówi mi, że to kolejna kapryśna dziewucha
Ja mam genetyczne już przed 10 rano, na całe szczęście
Córka to często sex i po owu- jestem żywym przykładem.
I ja należę do tych gdzie w pierwszej ciąży na usg genetycznym był chłopak A później już dziewczynka i tak zostało.kasia1518
-
kasia1518 wrote:Córka to często sex i po owu- jestem żywym przykładem.
I ja należę do tych gdzie w pierwszej ciąży na usg genetycznym był chłopak A później już dziewczynka i tak zostało.
Teraz miałam seks po owu i chłopak ponoć
Ale nie przyzwyczajam sie do tej mysli bo tak jak mowie, dwóm znajomym siusiak "odpadł", wiec nic stricte chłopięcego nie kupuję do pewności 100%Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Spirit wrote:Ale myślą że się chwalisz A nie że prosisz o ustąpienia miejsca itp. Coś jak napisy wegetarian na koszulkach - info o stylu życia A nie prośba do kelnera żeby sprawdził skład dania :p ja tam nie wierzę że ludzie zwracają ma to uwagę,A nawet jak widzi to niestety powie że nie widzi
To i tak chodzi bardziej o bezpieczeństwo. Nie widać ciąży więc w razie wypadku mam informacje. Jak diabetyk.Spirit lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Jak jestem u siostry kupuje w Primarku głównie bieliznę, piżamy, jakies duperele i może jakiś ciuch dla dziecka Ciuchy kobiece faktycznie dla mnie jakoś jakościowo nie takie, a inna sprawa, że żeby coś wybrać chyba cały dzień bym musiała przechodzić. Mąż kiedyś się obkupil w bluzy i spodnie- bluzy ma do tej pory i jakość ok, spodnie już dawno w koszu. Więc pewnie zależy od ciucha. Niemniej fajnie by było mieć Primarka w Polsce
oczywiście w tych cenach co są tam
-
Ja też staram się nie przywiązywać do tego, że chłopak. Choć już mu mówimy po imieniu
ja nic nie kupuje, bo mam (nie tylko dla dziewczynki), ale was rozumiem, bo w 1 ciąży tylko przebierałam nóżkami, kiedy kupię cokolwiek (choć wiedziałam, że dużo dostanę). Teraz próbuje przetrwać mdłości, bo nadal męczą. Ja pitolę, powinny już się skończyć.
moni05 lubi tę wiadomość