Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Konieczynka wrote:Hej dziewczyny. Już się z Wami tu witałam. Dowiedziała się w poniedziałek że jestem w ciąży.
W wtorek byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, a w środe złożyłam wypowiedzenie z pracy. Od marca zaczynam nowa. I w tym tygodniu mam 48godz w pracy. Padam na twarz.
Ogólnie bardzo senna jestem i cały czas czuje brzuch. Mam nadzieje że Maleństwo jest silne i nic mu nie będzie przez ten mój stres.
Ja mam wizyte dopiero 22.02. Więc mam nadzieje że będzie
Wpiszecie mnie na 07.10 - tak mi wylicza belly na podstawie owulacji.Konieczynka lubi tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Agu1 wrote:a więc tylko ja idę na wizyte dopiero w 7-8 tc ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Widzę,że dużo wizyt w urodziny mojej córki :Dy wtedy planujemy wycieczke i mam nadzieję, że nie bedzie mdlosci ;p
Dziewczyny a ma ktoraś tak,źe ją brzuch nie boli?
Nasze córki mają urodziny tego samego dnia
Mnie czeka zabawa w kinder parku. Też mam nadzieję, że samopoczucie będzie sprzyjałoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
przedszkolanka:) wrote:Widzę,że dużo wizyt w urodziny mojej córki :Dy wtedy planujemy wycieczke i mam nadzieję, że nie bedzie mdlosci ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 09:02
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Ja mam dzisiaj wizytę, bo jestem niecierpliwa, a następna dopiero 13.02. Także trzymajcie kciuki!
Lekki stresik mam
Trzymam kciuki i czekam na relację, sama na swojej pierwszej będę na takim samym etapieGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Agu1 wrote:a więc tylko ja idę na wizyte dopiero w 7-8 tc ?
moni05 lubi tę wiadomość
-
meerici wrote:Ja wybieram się 16.02 czyli dokładnie 7+6, chociaż juz na dwóch wizytach byłam, bo nie wytrzymałam. Ale to moja pierwsza ciąża, której miało nigdy nie być (na pewno nie naturalnie), więc lekka panika ze wszystkim. Mam nadzieję, że serduszko będzie
Oczywiscie, że będzie :*
Jesteś kolejnym przykładem na to, że Okruszki uwielbiają robić niespodziankimeerici lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Przedszkolanko mnie przestał bolec brzuch po terminie spodziewanej miesiączki. Czyli we wtorek, gdyby nie test 5 dni wcześniej to szykowalabym się na miesiączkę a teraz nie mam już żadnych objawów... oprócz tych pełnych piersi, o których wczoraj pisałam
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
moni05 wrote:Wycinki biorą z boków i to nie wpływa na jej długość, więc spokojnie ja mam amputowane więcej niż pół, więc ciut się boję. Też jestem w drugiej ciąży, ale pierwsza była nieplanowana, byłam młodsza, piękniejsza i całkowicie zdrowa 7,5 roku temu ponad
Teraz już nie takie hurrra
-
kalcia wrote:Przedszkolanko mnie przestał bolec brzuch po terminie spodziewanej miesiączki. Czyli we wtorek, gdyby nie test 5 dni wcześniej to szykowalabym się na miesiączkę a teraz nie mam już żadnych objawów... oprócz tych pełnych piersi, o których wczoraj pisałam
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
meerici wrote:Ja wybieram się 16.02 czyli dokładnie 7+6, chociaż juz na dwóch wizytach byłam, bo nie wytrzymałam. Ale to moja pierwsza ciąża, której miało nigdy nie być (na pewno nie naturalnie), więc lekka panika ze wszystkim. Mam nadzieję, że serduszko będzie